Про хорарне і не хорарне запитання

Не всі запитання можна віднести до категорії хорарних. Тобто, не на всі запитання можливо знайти відповідь за допомогою хорарної астрології.

Порівняйте: “Коли можна очікувати змін у особистому житті? Точніше, коли у мене в житті з’явиться кохана людина?” і “Сьогодні о 12 годині біля під’їзду мого дому я виявила, що в сумочці немає гаманця. Я зрозуміла, що загубила його півгодини тому біля аптеки. Я повернулася туди і обшукала все навколо і всю дорогу до дому, по якій ішла. У мене запитання: чи повернеться до мене мій гаманець зі всім його вмістом у цілісності, якщо так, то коли?” Ви відчуваєте різницю між цими запитаннями? У чому вона, на вашу думку, полягає?

Запитання про зміни в особистому житті- це глобальне запитання, а запитання про гаманець – локальне. Так от, на глобальні запитання не відповідає хорарна астрологія – лише на локальні. На глобальні відповідає гороскоп народження. Наприклад: “Яка моя природа? Чи здатна я до стосунків? У мене в житті може бути кохана людина? Коли?” – глобальне запитання. “Вчора ми посварилися з моїм коханим. Я намагалася з ним помиритися, але без успіху. Чи варто спробувати мириться з ним ще раз, щоб відновити стосунки?” – локальне.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає