Перемовини щодо астрологічної консультації

Клієнт: – Доброго дня.  Мені  дуже подобається астрологія. Це  хоббі, яке допомагає краще зрозуміти моє місце в світі і мої вчинки. Моє бажання  пошуку інформації завели на ваш сайт, де багато чого розтавило по полочках. Але в той момент дало зрозуміти, що хочу професійну консультацію.  На даний момент мене цікавить розшифровка мого соляра

Консультант: – Пані Ім’ярек, якщо йдеться про консультацію у мене, то маємо з’ясувати, що конкретно ви хочете знати на цей момент. Іншими словами, ви маєте відповісти на запитання: “Навіщо мені розшифровувати свій соляр?” .

Клієнт: –  Логічно. У вас є якась анкета чи можливо пошта, куди я  можу відправити правильно задане ТЗ(технічне завдання)

Консультант: -Ні, анкети немає. Спілкуюся тут – це дуже зручно. Спробуйте прямо простими словами у короткому реченні сказати, що ви хочете знати на цей час?

Клієнт: – Для мене дуже важлива моя робота.  Мої діти. Мій чоловік. А також останні місяці я почала якісь внутрішню трансформацію свого я. Я почала захоплюватися йогою і астрологією.  У вільні хвилини розшифровую свою наталку. І дійшла до того, що хочу зрозуміти куди рухатися. Вірніше навіть не так. Хочу навчитися використовувати свої сильні сторони і попрацювати над слабкими. Для цього і потрібний соляр

Консультант: – Ясно. Але соляр для цього не потрібен. Він ні про що не говорить, якщо людина не знає свого гороскопу особистості. Гороскоп особистості – це 12 тем відповідно до 12 архетипових сфер особистого життя. Починаю розгляд гороскопу особистості з тієї сфери, яка в цей час акцентована найпотужнішим транзитом. І далі рухаюся, як детектив, розкручуючи один за одним зв’язки. Якщо вас цікавить така консультація, то можна замовляти – або всі теми одразу (3 600 євро), або по одній по черзі (300 євро).

Клієнт: – А де можна глянути перелік тем?

Консультант: – Одразу скажу: це дуже важкий і неприємний досвід. Схоже на втрату близької людини чи на банкрутство. Методика ось тут https://ivanets.com/consulting.html

Клієнт: – Дякую, що приділили увагу.  Розгяну тему, яка найбільше мене цікавить.   Досвід є досвід. Тим більше, якщо попереду ще половина життя і там має бути комфортно

Консультант: – Підказка: якщо шукаєте комфортного життя, обмежтеся дослідженням Місяця в своєму гороскопу – цього достатньо.

Клієнт: – Комфорт для мене в тому, щоб внутрішнє і зовнішнє було в балансі

Консультант: – Ні, так не піде. Астрологія оперує точними поняттями, як арифметика, де 1=1, а не будь-якому числу. Тому слово “комфорт” слід вживати в його прямому значенні: комфорт — затишок, зручність; сукупність побутових зручностей. І ніяк інакше. “Щоб внутрішнє і зовнішнє було в балансі” – не розумію смислу цього твердження. Що значить “внутрішнє”? А “зовнішнє”?

Клієнт: – Для мене дійсно важливий  матеріальний комфорт. Я великий трудоголік. Але я також копаюся постійно в собі.  Боюся, щось пропустити, не врахувати і т.д. Астрологія оперує точними поняттями, як арифметика, де 1=1   Це мені і привабило

Консультант: – “Я великий трудоголік” – це принцип Меркурія, Діва, 6 дім. “Але я також копаюся постійно в собі” – це Плутон, Скорпіон, 8 дім. “Боюся, щось пропустити, не врахувати і т.д.” – ірраціональний страх, це Нептун, Риби, 12 дім.

Клієнт: – 😀круто. Однозначно виберу собі подарунок на ДН. Тепер головне вибрати одну тему.  До всіх не готова ментально

Консультант: – 12 архетипових тем, сфер життя, переплетені між собою, пов’язані, приникають одна в одну. Тому варто дослідити весь гороскоп особистості, щоб мати цілісне уявлення про себе. Це робить життя більш усвідомленим. “Тепер головне вибрати одну тему”. Це обираю я, а не ви. Я дивлюся транзити до вашого гороскопу і визначаю, яка зі сфер життя для вас зараз найактуальніша, бо саме в ній відбуваються важливі події. Повірте мені, ви самотужки цю сферу не усвідомите.

Клієнт: – гороскоп особистості   – 3600 євро для мене це нажаль  багато

Консультант: – Ну, ви ж не повірите, що для мене це, на жаль, дуже мало. Але це саме стільки, скільки може заплатити сьогодні зацікавлений українець. Вартість – річ містична, тут раціо немає, лише імперативний досвід.

Клієнт: – Вірю. Тому і написала, що це для мене.   Працюю із клієнтами, то розумію, що все має свою ціну.

Консультант: – Пані Ім’ярек, якщо воно вам треба, гроші на це самі вас знайдуть. Нехай наявність коштів буде для вас індикатором якості вашої цінності астрологічної консультації у мене: буде ясно, фальшива це цінність чи фактична.

Клієнт: – Це як людина,яка виграє в лотерею  велику суму, швидко залишається без грошей, бо не було до цього готова.

Консультант: – Це як така ситуація. “Я хочу у тебе купити консультацію, але не маю коштів”. І раптом отримує спадок – хороші кошти. І купує будиночок, дві автівки, мотоцикла, собаку, байкерські чоботи і ще багато чого, але не консультацію у мене.

Клієнт: – Однозначно буду мати вас на увазі. Цей рік в мене величезне скупчення планет в 1 домі. Так що готуюся до пізнання себе.

Консультант: – Подивіться, де у вас транзитний Сатурн – це має більше тиску на потребу пізнання себе, ніж скупчення всіх швидких планет в солярі у 1 домі.

Клієнт: – В 2 домі. Там також скупчення. включаючи і сонце

Консультант: – Отож. Швидше ви будете перейматися особистими прибутками і витратами, ніж власним іміджом і стилем. Так, пані Ім’ярек, залишається лише дочекатися імперативу, в якому ми побачимо, на що саме ви витратите свої кошти 🙂

Клієнт: – Це мені кажуть всі онлайн ресурси в інтернеті. Але насправді це майже те саме, що  сказати, що німці педантичні, а українці співучі.  Тут головне деталі. В них сама сіль. І десь там на підсвідомості відчуваю, що йде завершення якогось періоду і треба правильно ввійти в інший.  Бо попередні часи мене дуже гарно трусило. Не часи, а рази

Консультант: – “І десь там на підсвідомості відчуваю, що йде завершення якогось періоду”. Тут не слід фантазувати. З періодами все дуже просто. Основних астрологічних циклів всього десять. Завершення циклу – це фаза спадного секстилю. Кожна планета має власні цикли. Завершення циклу планети – період за 12 градусів до кон’юнкції. Ще можна розглядати Місячно-Сонячний прогресивний цикл, що символізує еволюційний розвиток особистості.

Клієнт: – Там якраз і зміни обіцяють десь в 45-46

Консультант: – Та все це не має значення, якщо не знаєш свого гороскопу. “Там якраз і зміни обіцяють десь в 45-46” – це друга опозиція циклу Сатурна. Криза середнього віку. Які там можуть бути зміни? Фізіологічні, в першу чергу. І саме вони визначають психологічні проблеми людини. Якщо ж в житті людини активний принцип Сатурна (величезні обов’язки в особистому плані, що впливають на розвиток суспільства), то це може бути як утвердження в правильності обраного напрямку кар’єри, так і усвідомлення хибності цілі.

Клієнт: – Неймовірно вдячна за те, що присвятили мені часу.  Отримала дуже багато задоволення. Кайфую від людей, які є фахівцями своєї справи.   Я десь пів року почала займатися йогою і це приносить мені неймовірне задоволоння.  Насолоджуюся процесами. Так само астрологія – я тільки на початку шляху.

Консультант: – Про йогу я також можу довго розповідати. ))))) У 1994 навчалася у Львові в університеті Магаріші Махриш Йоги, маю посвячення.

Клієнт: – Відчула споріднену душу. Сатурн  і  сподвиг вам написати. Він мене лякає.

Консультант: – Сатурн і має лякати – у нього принцип такий. Але ж час закінчити самопрезентацію, пані Ім’ярек, і перейти до діла. Як будете готові до консультації, приходьте, буду рада!

Клієнт: – Щиро дякую.

Консультант: – Гарного дня!

Клієнт: – І вам. Маєте ще одного поціновувача в моїй особі.

Консультант: – Дуже приємно

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає