Астрологічні ефіри у Фейгина

Віталій Троян: – Добрий вечір пані Ольго! скажіть будь ласка чи бачили ви цей ефір у Фейгіна, та як ви прокоментуєте сказане гостем? Дякую!

Астрологиня Ольга Іванець: – Так, бачила, сьогодні 6:30 ранку подивилася і одразу ж написала моєму другові Андрію Рассказову (ми з ним завжди обмінюємося новинами від Космача у Фейгана). То я вам просто скопіюю свої тексти.

Я: «Не уявляю собі, що могло мотивувати Космача так ганьбитися. Він несе абсолютну ахінею, ще й посилається на якихось астрологів. Трансляції, в яких він говорить ніби як астролог, – це просто набір слів, позбавлений сенсу. Щось типу дитячого белькотіння. Можливо, ті троє, на яких він посилається, і непогані астрологи, хто знає. Але те, що він верзе від їхнього імені, – дичина і невігластво. На жаль, він профанує астрологію заради своїх цілей. При тому профанує дуже грубіянсько. Наприклад, називає затемнення якимись тризначними цифрами, в той час коли всі вони, без виключення, або однозначні, або двозначні. І всі ці його астрологічні трансляції просто зліплені з подібних ляпів. Всі оце слухають і вірять, що в квітні 2023 пу помре. А того не буде. І скажуть потім, що астрологія – маячня. Але те, що Космач каже про залежність московитів від магічних практик, – це правда, сама стикалася з цим явищем, коли консультувала. Всі вони свято вірять в дієвість магії, і всі свої невдачі списують на те, що зробили якусь помилку під час ритуалу. Це хворі на голову люди, нема про що з ними говорити».

Андрій: «А взагалі я ж пам’ятаю подібні ефіри, що були раніше. вони активно хоронять Пу вже два роки».

Я: «Значно раніше. У мене скрини є».

Андрій: «І якраз десь через рік від ефіру він має відійти від влади і у інший світ. так було у 2020, у 2021 і от тепер. Чому вони це роблять? Та тому, що багатьом просто приємно це чути ))».

Я: «Приємно чути, заспокоює, що недовго терпіти. Ще хочу сказати про виступ Космача. Ті дати ймовірного наступу пу на Україну до астрології не мають стосунку – просто притягнув за вуха дати, які опублікували американці в своїх ЗМІ».

Андрій: «Ага, я теж помітив ) магічне 16 число )».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає