А що дасть Уран в Тельці? В світовому масштабі.

Уран до знаку Телець увійшов 15 травня 2018 року. 6 листопада 2018 у ретроградному русі повернувся до знаку Овен. І 6 березня 2019 знову зайшов до Тельця, де пробуде до 7 травня 2026 року. Які схильності колективів активізує Уран в Тельці в світовому масштабі? Не можна розглядати якості Урану в Тельці самі по собі. Часто доводиться чути, мовляв, Уран в Тельці принесе революційні зміни у ставлення людей до особистої власності та у банківську систему. Так, принесе, але не під час перебування Урану в Тельці, а коли виростуть діти, народжені під час перебування Урану в Тельці, бо вони шукатимуть нових ідей щодо вкладання грошей і використання фінансових ресурсів. Уран був в Тельці з 29 червня 1934 до 22 лютого 1943. Як бачимо, в той час не було якихось принципових змін у ставленні людей до принципу особистої власності та у світовій банківській системі. Натомість на початку 1960-х років відбулася подія в археології ХХ сторіччя: Гебеклі-тепе. І ця подія зруйнувала міф про неолітичну революцію як про перехід мисливців-збирачів до землеробства через їх бажання краще харчуватися. Виявилося, що схема розвитку цивілізації прямо протилежна: технічний прорив стався не через потребу краще харчуватися, а через потребу у священному. Мисливці та збирачі перейшли до осілого способу життя заради того, щоб будувати храм. При цьому вони втрачали якість життя: почалися захворювання, скупченість, виклики незвичного побуту, обмеження харчування – з землеробства прогодуватися дуже складно. Але ці люди мали якусь більшу мету. Вони готові йти на незручності заради чогось іншого. Коли нам видається, що осілий спосіб життя дає великі бонуси, ми помиляємося. Наприклад, уявіть собі, який складний шлях довелося пройти людині, що одомашнювала тварин. Виявляється, що спочатку приручали тварин для здійснення сакрального ритуалу, а потім поступово виявилося, що такі тварини – гарна їжа. Одомашнювання було пов’язане з жертвоприношенням в першу чергу, а не з потребою в харчах. Виявляється, що базова потреба людини – потреба в сакральному, жага до краси. Що саме прагнення сакрального призвело до переходу до осілого способу життя, а не осілий спосіб життя призвів до побудови храмів.

Таким чином, символізм переходу Урану зі знаку Овна до знаку Тельця слід розглядати лише у зв’язку з фазами головних астрологічних циклів. Наприклад, зростаючий трин Уран/Плутон в період 2019 – 2033 років символізує стрімкий розвиток передових технологій, що стосуються тонкої точної інтелектуальної праці, здоров’я, чистоти та гігієни, екології. Зокрема буде революційна зміна у системі цінностей, якій сприятиме глибока трансформація структур державної та будь-якої влади. Будуть революційні зміни у галузі інформації через глибокі наукові дослідження людського інтелекту та технічні розробки у галузі штучного інтелекту. Буде модернізуватися демократія, зміниться система голосування.
Зростаючий секстиль циклу Уран/Нептун в період 2019 – 2033 є символом того, що втілюються в матеріальному світі мрії щодо поєднання науки та віри як основи побудови ідеальної держави. Падаючий трин Уран/Сатурн 2015 – 2019 символізує те, що людство матиме справу з плодами реформи в галузі важкої промисловості та державної влади. Маємо справу із наслідками дій політичних сил правого крила. Падаючий квіконс Уран/Юпітер 2019 року символізує, що мода на силу і професійну майстерність, яка виникла в період 2008-2009, починає приносити результати. Суспільство переживає тимчасову кризу розвитку ідеї, пов’язаної з модою на силу, за якою слідом на рівні державної влади буде стрімкий розвиток структур, що дають можливість розвивати тіло. Наприклад, процвітають спортклуби – щось по типу античних філософських шкіл, де займалися жимом і вивчали світ, поєднання тренувань тіла із освітніми програмами. Під час жиму ми часто влаштовуємо дискусії філософського типу. Не просто місце для тренування, а справжній клуб за інтересами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає