9 жовтня 2017 Юпітер зайшов у знак Скорпіона

Які людські якості в цей час слід розвивати, щоб бути щасливим?
Вміння глибоко досліджувати і розслідувати, вести наукові дослідження, займатися психоаналізом, вести детективні розслідування, гіпнотично впливати на людей. Сексуальність. Дошкульність, пронизливість.

Фортунитиме, коли будете глибоко досліджувати щось, коли шукатимете вихід із кризової ситуації, долатимете маргінальну ситуацію, реанімуватимете, реставруватимете, трансформуватимете, утилізутимете, відроджуватимете до життя.

Щастя спіткає, коли будете щось глибоко змінювати, долати наслідки кризи, руйнації, війни. Почуватиметеся успішними, коли вашим сексуальності, магічності, дошкульності знайдеться застосування. Пишатиметеся своїм вмінням долати кризу, належністю до кола обраних.

Зможете бути успішними і почуватися щасливими, якщо знайдете конструктивне застосування своєму сексуальному інстинкту. Нові можливості та перспективи з’являються, коли утилізуватимете сміття, перероблятимете сміття, перетворюватимете щось застаріле та нежиттєздатне на щось корисне.

Предметом гордості стане вміння долати маргінальні ситуації.

Удача спіткає, коли зануритеся у глибини підсвідомості, поринете у глибоке дослідження природи сексуальності, розбиратиметеся зі своїми психологічними кризами, щоб глибоко змінитися та відродитися до життя. Успіх прийде, коли займетеся питаннями смерті та народження, спільними з іншими ресурсами (спадщина, корпоративні гроші та майно, спільні з партнерами гроші), питаннями накопичень, боргами та страхуванням, податками, кредитами, хірургією, реанімацією, реабілітацією.

Успіх буде пов’язаний із відчуттям сексуального вдоволення та накопичення статків. Джерело щастя – глибокі емоційні переживання та інтимна дружба.

Рівень відчуття щастя буде тим вищий, чим краще знаєтеся на питаннях науки та фінансових накопичень. Слід розвивати пронизливість та сексуальність. Маєте адекватно виражати сексуальність.

Щоб досягти успіху в кар’єрі, в суспільстві, щоб створити репутацію, професійна діяльність має бути такою, що передбачала би глибокі дослідження та можливість щось відродити до нового життя, а також вдало утилізувати те, чого не можна полагодити. Наприклад, ці якості сильніше за все потрібні у таких професіях: психотерапевт, хірург, реаніматолог, реставратор, робітник заводу по переробці сміття, науковець, робітник бюро ритуальних послуг, фінансист, податківець, страховий агент. Будь-яка діяльність, що пов’язана із глибокими дослідженнями прихованих речей та питаннями великих грошей та смерті в цей час буде успішною.

В цей період ідеали пов’язані з магією, наукою, сексуальністю. Удача та успіх залежать від того, як використовується принцип трансформації: чи дозволяю собі інтенсивні почуття, чи вдовольняю адекватно сексуальні потреби, чи здорові у мене сексуальні інстинкти, чи вмію я робити щось конкретне заради виходу із кризи та відродження до життя. Чи вмію я займатися самоаналізом своїх психічних станів.

В цей час ми вписуємося в світ за допомогою вміння розслідувати глибоко приховані речі.

Ідеал: наука, метафізика, магія, могутність.

Релігія/філософія: макіавеллізм, окультизм/шаманізм. Вивчення та використання давніх сил несвідомого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає