Забагато їм Астрології й Таро

Філолог, пише книги, проводить тренінги

Ольга Іванець: – Це ж ця нещасна слабка на розум доросла жінка поназбирала собі в друзі тих, хто поширює Таро і Астрологію, а тепер скаржиться на те, що у неї забагато саме цього контенту. Виникає питання: чому у неї саме такі люди в друзях? Де логіка?

Надія Іванова: – Логіка відсутня. Та оте назагал “я не читаю” багато про що говорить.

Ольга Іванець: – Це ж воно читає, але хоче, щоб всі думали, що не читає. Господи, які бувають тупі люди!

Iryna Samokish: – Філолог, пише книги, проводить тренінги

Ольга Іванець: – Навчає, як жити без брехні, либонь.

Iryna Kostyuchenko: – Люблю кваліфіковані коменти з приводу мого IQ 🙂. Тільки крім текстів є ще картинки. Друзі в мене різні – зокрема і ті, хто цікавиться і цією стороною людської культури. Інша справа, що їх стає все більше, раніше пара чоловік про щось таке писала, а зараз із десяток. Для мене ознака того, що в можливості раціонального аналізу люди вірять все менше. Ото і все.

Ольга Іванець: – Iryna Kostyuchenko, стає ще більше смішно з вашого айкю: виявляється, ви самі публікували якісь астрологічні прогнози в якихось ЗМІ і тепер страждаєте відповідно принципу «за що боролися, на те і напоролися»!

Iryna Kostyuchenko: – Ольга Іванець, я не публікувала астропрогнозів. Я писала для журналів щось типу “Який ви напій за знаком зодіаку” і вела програму на радіо. Це було років 20 тому, і це була тема, яка відповідала смакам ЦА.

Ольга Іванець: – Iryna Kostyuchenko, о, то ви писали ще більшу дурні, ніж я собі уявила! Цей діалог вартий бути збереженим!

Iryna Kostyuchenko: – Ольга Іванець, розумієте, багато журналістів, копірайтерів, письменників мали починати свою кар’єру з подібного. З написання “листів у журнал”, наприклад. Перший текст, за який мені заплатили, був взагалі про сексшопи – і я не бачу в тому чогось жахливого. І тільки після трьох років різної дурні я стала працювати в літературному журналі. А потім – в РА. А потім – на виборчих кампаніях як копірайтер. Але я вдячна долі, що мала різні “тренажери”.

Ольга Іванець: – Iryna Kostyuchenko, а тепер ми маємо вам співчувати: бач, людина вправлялася на написанні лайна за гроші, а тепер вважає, що більше лайна не створює, але те старе лайно досі її звідусіль обліпило, – бідна, бідна журналістка.

Iryna Kostyuchenko: – Ольга Іванець, ок, вважайте, що маєте рацію – щодо мене і завжди. Аби здорові були.

Ольга Іванець: – Iryna Kostyuchenko, А ви самі, людина, що професійно займається написанням текстів, – ви не вважаєте, що ваші коментарі позбавлені логіки, а ситуація, яку ви створили, загалом аморальна? (вважайте моє запитання риторичним і взагалі – гуляйте в сраку).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає