Патологічна експертність слабкого розуму

Транзитний Марс на Асц України 2022
Транзитний Марс на куспіді 2 дому України 2022

Транзитний Марс на Асц в гороскопі України: коли транзитний Марс рухатиметься в Першому домі в гороскопі України, українська політична нація проявить свою войовничість та професійну майстерність в таких сферах як відвертий захист власних інтересів української політичної нації, реалізація національного міфу українців, відверті активні дії на користь української політичної нації. В цей час нація переживає піднесення, самоусвідомлює свою ідентичність, відчуває приплив сил, сміливість, вона добре озброєна і почувається господарем власної долі. Вона привертає увагу до себе власними діями. Перебуває ніби на сцені в світлі прожекторів на світовій арені. В цей час має свободу відверто чинити на власний розсуд, ризикувати, робити щось авангардне, неочікуване.

Кожні два роки транзитний Марс проходить 1 дім гороскопу України – в цей час політична нація (громадяни України, неформальні лідери, аристократи; не плутати з населенням, формальними лідерами і призначеною олігархічним телевізором елітою) втілює національний міф українців в життя. Слід усвідомлювати, що громадяни в Україні завжди в меншості. У нас місяць, щоб використати свою харизматичність, сміливість, військову і іншу професійну майстерність, щоб гучно заявити про наші інтереси світові.

Для довідки: НАЦІЯ УКРАЇНСЬКА ПОЛІТИЧНА (громадянська) – сукупність громадян України, незалежно від етнічного походження, мовної чи конфесійної приналежності. У Конституції України 1996 правовим відповідником політичної Н.у. є “український народ” (“громадяни України всіх національностей” – преамбула). Утворення політичної Н.у. є результатом здобуття держ. суверенітету та незалежності України, проголошених Декларацією про державний суверенітет України 16 липня 1990, Актом проголошення незалежності України 24 серпня 1991 та закріплених Всеукр. референдумом 1 грудня 1991.

ЕНЦИКЛОПЕДІЯ ІСТОРІЇ УКРАЇНИ. Додатковий том : Кн. 1: А–Я (2021)

Garry Petrenko: – І коли це буде? А то таке враження, що нація вже давно готова, а “керманичі” все тягнуть….

Астрологиня Ольга Іванець: – Garry Petrenko, кожні два роки транзитний Марс проходить 1 дом гороскопу Украіїни – в цей час політична нація (громадяни України, неформальні лідери, аристократи; не плутати з населенням, формальними лідерами і призначеною олігархічним телевізором елітою) втілює національний міф українців в життя. Слід усвідомлювати, що громадяни в Україні завжди в меншості. У нас місяць, щоб використати свою харизматичність, сміливість, військову і іншу професійну майстерність, щоб гучно заявити про наші інтереси світові.

Vera Slv: – Garry Petrenko, ви зрозуміли, коли це буде? Адже важко зрозуміти, коли замість відповіді вам приводять той самий текст, з якого і виникло саме питання.

Астрологиня Ольга Іванець: – Vera Slv, там є зображення гороскопу з чітким визначенням кордонів часу. Я не знаю, що я маю писати і які зображення показувати, щоб таким, як от ви, було зрозуміло.

Vera Slv: – Вас читають не тільки астрологи і астрологині, а люди, що мають зовсім інші види діяльності. Тому і виникають питання, до речі, дуже прості у відповіді, адже зображення не несе відповідь для не астрологів.

Астрологиня Ольга Іванець: – Vera Slv, не правда щодо зображення – воно просте і дуже інформативне для всіх, хто вчився в середній школі. Просто ви не даєте собі мінімального труда навіть уважно роздивитися, ви просто хочете, щоб я розмовляла з читачем так, ніби він дебіл.

Vera Slv: – Ваша манера вести діалог говорить про те, що треба йти не до людей з постами, а до лікаря лікувати манію величності. Гадаю, так само думають ваші найліпші друзі. Є елементарні правила поведінки між людьми, вам треба згадати їх, щоб не виглядати гірше, ніж ви є. Я сподіваюсь.

Астрологиня Ольга Іванець: – Vera Slv, я так розумію, ви хочете, щоб я змінила манеру спілкування саме з вами, і тоді ви запропонуєте мені за консультацію саме ту суму, яка на вашу думку, обрадує мене на стільки, що я погоджуся вас консультувати. Дуже мило. Назвіть вашу ціну!

Vera Slv: – Ніколи б не прийшло на думку консультуватися саме у Вас.

Астрологиня Ольга Іванець: – Vera Slv, А, ви не хочете за гроші, ви хочете даром, але при цьому ще й не так, як я вмію, а так, як вам заманеться. Ви впевнені, що ви доросла адекватна людина?

***

1 грудня 2023

Знову пані Ірина Храпун поширює мої дописи в астрологічній групі, в якій я не можу залишати коментарів. Там поширюються дописи інших астрологів. Наприклад, мені хочеться дискутувати про це твердження Ірини Звягиної: “Марс рос. в Овні, самому войовничому знаку і в квадраті з Ураном і Нептуном. Стихійна агресія з фанатизмом. І Марс України у знаку Діви. Вкоріненість в матеріальних формах, незацікавленість у війні”. Марс в гороскопі держави символізує те, що об’єднує націю і що розриває її на частини. По-перше, у РФ немає нації, є лише населення, і на це вказують напружені аспекти Марса. В Україні є нація – на це вказують гармонійні аспекти Марса. По-друге, щодо зацікавленості у війні, то в гороскопі України Марс є управителем Асц (інтереси нації) в Діві в 6 домі (професійна майстерність у військовій службі). Обидва фактори вказують на те, що українці дуже зацікавлені у війні, бо йдеться про втілення національного міфу у життя: національна єдність навколо ідеї незалежної європейської держави, яка є фронтиром цивілізації, брамою Європи, що завжди обороняє себе як частину цивілізації від ворога зі Сходу. Російці також зацікавлені у війні, бо їхня держава є територіальною імперією, яка може існувати лише окупуючи території сусідів. Вихід великороса на історичну сцену у 1169 році проявився саме в руйнуванні й пограбуванні Києва, у вбивствах й ґвалтуваннях киян. З того часу війна українців з московитами не припиняється: вони на нас лізуть – ми від них відбиваємося.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає