Щодо подій із “проривом Саакашвілі”

– Оля, соррі за питання. А що в Солярі про даний період?

– Я думаю, що це театралізоване дійство, підпадає під символізм 5 дому: фінансова авантюра, ризиковане підприємство, театр, шоу, цирк.

Тр Меркурій і Марс на Сонці України.
Тр Сонце наближається до Марсу України – за тиждень буде точна кон’юнкція. Сонце – Президент і воля нації. Марс – інтереси нації. Сонце – управитель 6 дому державної служби. Думаю, протягом тижня мають навести лад із проявом беззаконня. Бо інакше що? Держпереворот? В солярі того не бачу. Мені здається, навпаки: зараз держава якось незвично відреагує. Бо у солярі МЦ соляру у кон’юнкції з Ураном Соляру та у трині до стеліуму радіксу. Уран/МЦ соляру – це повторення аспекту Уран у 10 домі України. Має програтися як креативне щось на рівні держ влади. Бо Порох – це сили прогресу, а Саака та юльки – регресу. Так само було у 2014. Уран – це прогрес. Sergey Pl’usnin: “Все що сьогодні називають реформами це пряме знищення української нації” © Ю. Тимошенко. Чувиха прямо выступает против реформ, но злочинна конечно же влада”. Taras Berezovets: “Я понимаю, что Михаил Саакашвили не слишком хорошо разбирается в нюансах украинской политики. Тем более 20-летней давности. Впрочем, он этого знать не обязан. Но его советники должны были посвятить его в историю Каневской четверки и всего, что её сопровождало. Последние дни не покидает ощущение дежавю. Саакашвили, Тимошенко, Гриценко, Наливайченко – это всё выглядит как глупый римейк 1999 года. С тем же финалом для участников. Потому что понятно, чем этот союз выгоден Саакашвили, но остальные участники, особенно Юлия Тимошенко, от него только потеряют. И совсем дико звучит название партии Рух нових сил в контексте действующих лиц новой Каневской четверки. Или корректнее сказать, Краковецкой четверки. Если это и есть обещанные “новые” силы, то кто в таком случае “старые”?”

Соляр України 2017-2018: “Де очікувати на несподіванки?
Уран SO у 1 натальному домі точно на куспіді МЦ SO. Несподіванки будуть у сфері державної влади, земельної олігархії, правлячого класу, іміджу держави в світі. На державному рівні будуть відбуватися реформи, які спритятимуть самореалізації українців у сфері повсякденної рутинної роботи та побуту: служба військова та державна, робота за наймом, малий і середній бізнес, охорона здоров’я, освіта, тонка точна інтелектуальна праця, тваринництво. Реформи в перспективі позначяться на особистих прибутках українців, на інтелектуальних заняттях та стані доріг і транспорту, на побутових звичках, на роботі та здоров’ї, на законотворчості та зв’язках із іноземцями. Реформи сприятимуть подоланню саморуйнації та лікуванню психотравм, отриманих українцями в наслідок важких історичних подій. Також несподіванки очікують у сфері позиції державної влади щодо розвитку важкої промисловості, науки, передових технологій. Україна пройшла гострий етап кризи розвитку державності, коли анархічні сили саморуйнації загрожували самому існуванню держави. Тепер держава в процесі зміцнення своїх позицій через здійснення прогресивних реформ, розвиток важкої промисловості, розвиток науки і технологій. Зокрема йдеться про розвиток авіації та водяний транспорт, а також про новітні види енергії та водні ресурси”.

Iryna Gerashchenko: “Примітно, що жодного з учасників сьогоднішнього ганебного шапіто в серпні 2008 не було в Грузії. Коли потрібно було підтримати Грузію як державу , підтримати грузинський народ, а не лише іх президента.
Чому ім не прийшло в голову підтримати Міхаела тоді, коли він і його держава того дійсно потребували, коли Грузія стікала кров’ю, чому вони не виїхали дружніми рядами на грузино-російський кордон тоді, й не стали пред російськими танками, а потім, у вересні 2008 ще й дали відмашку своїм фракціям не голосувати за нашу постанову ВР про визнання російської агресії проти Грузії саме російською агресією? Чому всі ці активісти, які тоді були в свідомому віці й вже позиціювалися святішими від Папи Римського активістами, мовчали? Питання риторичне. Сьогоднішнє дійство- це дійство не проти української влади чи президента, а проти української держави, це удар по нашому кордону і нашим прикордонникам, це спроба принизити тих, хто віддано робить свою роботу, захищаючи кордон держави, проти якої ведеться російська війна. І так могли діяти тільки люди, які ненавидять Україну і яким на Україну глибоко плювати.
Р. S. Я дуже люблю Грузію. Її гордий народ, красиву країну, незалежну і суверенну державу . Завжди захищала і захищатиму. Ніколи б не зробила щось, що завадило цій великій державі. Як би я не ставилися до тих чи інших правителів і політиків. В 2008 я була серед співавторів постанови про російську агресію, тоді ж ми кричали про це в ПАРЄ, але нас не підтримало пів української делегації. В тому числі від ” Батьківщини”.
І сьогодні дуже розчарована, що ті хто кричали про свою любов до України, сміли так принизити мою країну. Це не забудеться”.

Ключове слово “шапіто”.

Юрій Винничук: “Для мене грузинський клоун помер, коли закликав Захід не давати допомогу Україні. А тепер, побачивши, яка шушваль кинулася йому помагати нелегально перетинати кордон, я вже не здивуюся жодним іншим подібним крокам.
Бо для цих людей Україна пустий звук. Інтереси держави –тим більше. У них, як і в Кремля, лише одна мета – поміняти владу. Щоб настали блаженні часи Кучми і Януковича і радісна дружба з мишебратьямі”.

У коментарях у ФБ чітко по 5 домі визначення йдуть: шоу, цирк, оперета, фарс.

Віталій Портников: “Можна написати безліч слів щодо авторитарного розпорядження українським громадянством, щодо “нагородження” цим громадянством тимчасових к союзників по боротьбі з тимчасовими конкурентами й відбирання цього громадянства в момент, коли союзники виконують свою місію й конкурентів не залишається. Все це – історія про відсутність політичної культури, коли власні інтереси стають важливішими за державні.
Але прорив державного кордону – це звичайний злочин, а не тема для дискусії. Прорив кордону бандою Стрєлкова довів руйнацію українських державних структур і призвів до війни й втрати територій. Державу, не здатну захистити свої кордони, ніхто не сприймає всерйоз. Равно чи пізно вона просто зникає. Я просто хочу поваги до державного кордону своєї країни.
Хочу від росіян, грузинів, осіб без громадянства. Навіть від українців”.

Богдан Карпенко: “Думки про сьогоднішні події:
1. За цим всім стоїть кумпутіна (його ляльки, його медійка, його партії)
2. Краковець вибирався для кривавої провокації, але події пішли не за сценарієм (певно, тут добре спрацювали силовики, спецслужби), далі була ідіотська імпровізація з потягами, і прорив, який (на щастя!) обійшовся без стрілянини, при цьому, у результаті прориву, ляльки тепер мають реальні проблеми через порушення закону.
3. Міхо абсолютний неадекват, котрий, навіть, не усвідомлює, що ні Юльці, ні Садіку, він тут, як майбутній політик з владою, не вперся, жодного політичного майбутнього у нього нема, команди нема, він імітація, якою спробують вивести людей на емоційний рівень, аби розгойдати ситуацію, не більше (вважаю, небезпека Міхо йде якраз від його союзників теперішніх)
4. Зараз шапіто посміхнулось на камери, і, маю таке переконання, дуже переймається тим, як вилізти з пастки, у котру дане шапіто проривом кордону сьогодні себе загнало, будуть вирішувати, як через медіа уникати відповідальності. (тим часом бачу, як Найєми вже усвідомили, у яку дурню влізли, і починають давати задню: це добре – чим більше найєми будуть зайняті рятуванням власної дупи, тим менше найєми будуть мати часу постити кремлівські вкиди).
Дуже прошу запам’ятати просту річ: емоції – це поле гебні, це те поле, де нас винесуть на раз два. Наше поле – логіка. Не давайте себе вивести на емоції, не закликайте владу здійснювати емоційні кроки. Ми діємо по закону: його порушили, отже, тепер буде процедура, законна, щодо порушників.
Бонусом: сьогодні ЄС мав можливість спостерігати прямо перед носом ось ту нашу опозицію – альтернативу ПП. І що у ЄС побачили?
Даю перелік:
– наркоман, який зупиняє потяги
– газпроміська бабка на пластиці
– бойовики Вомбата-Наливая
– фріки
А ще у ЄС побачили, що альтернатива ПП вважає нормальним прориватись на кордоні. Чудові репутаційні “перемоги” опозиції, з чим її і вітаю.
Чекаємо рішень влади. Той час, коли потрібно довіряти, а те, що наша влада варта довіри, я вам буду продовжувати доводити, у тому числі, новинами, позитивними новинами змін, які у нас відбуваються щоденно, незважаючи на всі спроби гебні зміни в країні таки завалити”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає