Дотримуватися правил життя, щоб почуватися у безпеці

Ви купуєте хліб у супермаркеті? Я купую. Там під кожним лотком із хлібом – спеціальні рукавички, щоб не лізти до хліба голими руками. Ну, ви ж знаєте, що руки треба мити якомога частіше, бо через брудні руки поширюються інфекційні хвороби. Висять ці рукавички – абсолютно безкоштовні. Одягнув рукавичку, взяв хліб, зняв рукавичку, кинув у спеціальний кошик, що теж тут під лотками стоїть. А знаєте, чому жодної користі для мене особисто та для таких, як я, в тих рукавичках? А тому, що здорові люди завжди одягають ці рукавички, а нездорові – ніколи. Чому я здорова? Бо освічена. Дотримуюся правил життя, щоб бути у безпеці. Бо розумна. Профілактика захворювань завжди дешевша за лікування. І от я знаю, що не можу заразити нікого туберкульозом, наприклад, або кишковою паличкою, бо не хворію на це. Але я все одно вдягаю ту рукавичку – жодної ж гарантії, що я десь не торкнулася рукою чогось, на що плюнув тубік. Тубік – це так туберкульозники поміж собою одне одного кличуть. Ми з сестрою були тубіками, коли були маленькі. Тато заразився в операційній. Тато довго лікувався. І ми кілька років поспіль теж приймали ліки. А ви знаєте, який рівень захворюваності та тубік сьогодні в Україні? А ви поцікавтеся. І так, я не знаю, що я особисто можу зробити для того, щоб населення вдягало ті рукавички у хлібному відділку. Нехай у фруктовому не вдягають, якщо для них то так важко. Фрукти я можу вимити. Але ж хліб… Я не знаю, як мені захиститися від населення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

6 коментарів

Ганна

21.09.2016 21:21

Я купую хліб в плівці,хоча не відомо хто його запаковував…..

Відповіcти

    Ольга Иванец

    21.09.2016 21:38

    То, може, нам всім просто слід робити зауваження тим, хто не вдягає рукавички у супермаркеті? Побачила, що лізе до хліба без рукавички, – і кажу: “Вдягніть рукавичку, будь ласка!” Як вважаєте, Ганно?

Елена

21.09.2016 16:06

“щоб населення вдягало “)) це неможлива реч..Бо це як стихiя, то товпа..нiчого тут не зробишь..

Відповіcти

    Ольга Иванец

    21.09.2016 16:16

    Ну, то доведеться щось придумати. Дякую 🙂

Елена

21.09.2016 10:41

хлеб над конфоркою треба опалювать )

Відповіcти

    Ольга Иванец

    21.09.2016 14:12

    А порад про те, що я можу зробити для того, щоб населення вдягало ті рукавички у хлібному відділку, у вас для мене немає?