4 дім гороскопу особистості

Сьогодні 9 травня, і постсовецький фейсбук викладає фотографії дідів, що воювали. Я теж відкрила коробку зі старими фотографіями – і потонула у спогадах дитинства. Інтимні переживання. Щось таке глибоке із родинного життя, про що не хочеться говорити ні з ким, лише зі своїми, із близькими, рідними. Це щось не про події, а про переживання подій. Не про факти, а про інтерпретації, що лягли в основу твого світогляду, стали фундаментом, на якому будуєш власне життя.  Принцип 4 дому –  принцип Адаптації та Підтримки Життя. Ключові слова: емпатія, альтруїзм, патріотизм, національна культурі і традиції, культурна спадщина, могили предків, народ, населення, популяція, популярна думка, батьківщина, родина, сімейне життя, малюки та старенькі, батьківська хата, притулок поруч із близькими і рідними, прихисток від вітру долі, спогади дитинства, стосунки з батьками, батьківські патерни в поведінці, домівка, житло, нерухомість, земельна ділянка, маєток, давні звички, бажання, уява, замріяність, фантазія, потреба продовження роду, потреба розмноження, материнство, турбота, почуття безпеки, пристосування, дах над головою, затишок, комфорт, їжа, тепло, загальні потреби.

–              Який саме принцип я маю застосовувати, щоб мати притулок? (Принцип планети, що керує 4 домом, її розташування в знаку).

–              Чим саме мені слід займатися, щоб мати притулок? (Планета-управитель 4 дому в домі).

–              Що допомагає і що заважає мені мати притулок? (Мажорні аспекти управителя 4 дому).

–              Які принципи я можу реалізувати, щоб вдовольняти свою потребу в батьківщині, родині, притулку? (планети в 4 домі).

–              Які якості мені варто проявляти, щоб покращити власне родинне життя і життя на батьківщині? (Планети в знаках у 4 домі).

–              Що допомагає і що заважає мені вирішувати питання, пов’язані з родинним життям, домівкою, національною культурою і традиціями? (мажорні аспекти планет у 4 домі).

–              В яких сферах життя мені варто шукати додаткові можливості для вирішення питань щодо родинного життя, батьків, домівки, життя на батьківщині? (доми, якими керують планети в 4 домі).

–              Які якості мені слід розвивати, щоб вдовольняти свої потреби, адаптуватися і підтримувати життя? Чого я хочу більш за все? (Місяць в знаку).

–              В якій сфері життя моя здатність підтримувати життя і пристосуватися принесе більш за все користі? Куди я хочу більш за все? (Місяць в домі).

–              Що допомагає і що зважає мені вдовольняти потреби, почуватися захищено і комфортно, адаптуватися і підтримувати життя? (Мажорні аспекти Місяця).

–              На яку сферу життя впливає моя турбота про підтримку життя? (Дім, куспід якого розташований в знаку Рака).

–              На які принципи мені варто спиратися, щоб покращити своє емоційне життя? (Планети в знаку Рака). В який спосіб реалізовувати ці принципи? (мажорні аспекти планет в знаку Рака). На які сфери мого життя це вплине, де можуть бути додаткові можливості для вдоволення моєї потреби у безпеці? (доми, якими керують розташовані в Ракові планети).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає