Венера в Левові: стиль королеви

Навіщо королева Єлизавета носить стільки яскравих кольорів? Це щось більше, ніж просто вибір модного тренду.

Стиль королеви Єлизавети

Ось як пояснює стиль королеви Єлизавети Каролін Галлеманн. У королеви дуже специфічний стиль. Вона любить гарні капелюхи; її чорні сумки найвищої якості завжди сполучаються з її вишуканим взуттям; і вона часто носить рукавички в залежності від різних ситуацій. Але найголовніше, британська королева фактично завжди вбрана у яскраві кольори.

Так, подекуди вона вбирається у темний ансамбль на честь сумної події або у сіро-оливкову куртку для катання на конях на царині Віндзорського замку. Але для публічних заходів її типова палітра кольорів рішуче яскрава.

Зверніть увагу на Royal Ascot в червні, наприклад. За п’ять днів перегонів більшість строїв королеви були досить яскравими. Але естетичний вибір – це не просто особисті уподобання. Є дуже вагома причина, чому Єлизавета II має такий барвистий гардероб.

Королева Єлизавета

У документальному фільмі «Королева у 90 років» Софі, графиня Ессекс, пояснила прихильність королеви до кольорів веселки: “Вона має виділятися, щоб люди могли сказати:” Я бачив королеву “,” – сказала вона.

“Не забудьте, що коли вона десь опиняється, то створюється натовп, два, три, чотири, десятеро, 15, а хтось хоче, щоб він міг сказати, що бачив краєчок капелюха королеви, коли вона йшла повз”.

Роберт Хардман, біограф королеви, навіть колись цитував її: “Я ніколи не можу вбратися у бежевий, бо ніхто не буде знати, хто я”.

Це те, що її внучка Кейт, герцогиня Кембриджська, вже почала імітувати. Наприклад, на королівському турне в Канаді в 2016 році Кейт була кілька разів у яскраво-червоному кольорі, тому що вона хотіла, щоб натовп мав змогу побачити її.

Герцогиня Кембриджська

Але Меган Маркл ще не опанувала такий тактичний стиль. На кожній із її королівських подій протягом місяця після весілля принцу Гаррі 19 травня Меган вирішила обрати нейтральний або пастельний строй. Білий ансамбль в аскотті, тілесний вигляд на “Тропінг Колір” та бежева Givenchy сукня в її день із королевою.

Меган Маркл і королева

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає