Вартість моїх астрологічних консультацій

****

— Доброго дня. Ніколи ще такого не робила, але от зацікавилася і хотіла б спробувати консультацію астролога. Скажіть скільки це коштує і як це відбувається? Цікавить як складатиметься в мене бізнес цього року.

— Доброго дня, пані N! У мене немає фіксованої ціни на консультації. Зазвичай звертаються люди у стані глибокої психологічної кризи, коли життя руйнується по всіх напрямках. Вони високо цінують свою проблему і пропонують мені за її вирішення гонорар. Я не завжди погоджуюся надати консультацію, бо не завжди маю внутрішню санкцію робити те. Як відбувається консультація? Людина несамовито страждає, відповідаючи сама собі на запитання, що я ставлю. Я коментую відповіді – страждання поглиблюється. Катарсис. Далі життя вже ніколи не буде таким, як було. У вас же немає такої проблеми, правда? А цікавість – не привід для консультації.

***

— Сколько будет стоить заказать у Вас прогноз для человека? Или ответы на несколько вопросов? Я не знаю как ск это правильно делается и называется у вас. Спасибо

— У мене немає фіксованої ціни на те, що я кажу людині. Зазвичай людина каже: «Ось у мене є така серйозна проблема. Я хочу її вирішити з вашою допомогою. Я можу заплатити вам за це ось такі кошти». А там я вже міркую, погоджуватися чи ні мені на таку пропозицію. Але, маю зазначити, це завжди велика сума, астрологія – мистецтво не для бідноти.

***

— Добрый день, Ольга! Подскажите пожалуйста, когда я могу заказать личную консультацию?

— Если у вас серьезная проблема и вы готовы заплатить за ее разрешение именно ту стоимость, в которую вы сами честно ее оцениваете (это еще не значит, это я соглашусь выполнять работу), то я готова рассмотреть ваше предложение уже сейчас.  

***

— Добрый вечер, Ольга!! Хочу узнать находитесь ли Вы в Киеве. Больше меня интересует обучение астрологии у Вас. Как это происходит? Какие сроки и оплата? Можно ли связаться по телефону?

— Я надаю уроки з астрології онлайн – за допомогою, наприклад, Скайпу, месенджеру Фейсбук тощо. Але лише тим, хто вже має якісну базову астрологічну освіту. Тим, хто такої освіти не має, я раджу отримати її тут  https://www.astrology.org.uk/

***

— Добрый день! Подскажите пожалуйста, Я хочу зарегистрироваться как ООО, когда лично для меня будет положительно это сделать? Помогите пожалуйста!

— Добрый день! Напишите, пожалуйста, сумму, которую вы намерены потратить на эту мою услугу. То есть, сколько вы собираетесь мне за это заплатить?

— Я прошу меня извинить, но, Я в первый раз такое слышу, обычно человек называет сам сумму, за свои услуги!

— Услуги? Я не оказываю услуг.

— Астрологи деньги берут же за своего рода услуги. Простите за беспокойство, Я наверное не по адресу.

— Если вы обратились ко мне до того, как определили для себя, сколько готовы потратить на выбор времени для начала предприятия, то не по адресу.

— Мне ничего не нужно, Я поищу астролога который предоставляет астрологические услуги

— Вот! Вам нужен астролог с услугами, а не стремительное развитие бизнеса с высокими прибылями. Я услуг не оказываю – я продаю успех. Задорого.

***

— Я можу запропонувати Вам 1000 гривень за коротку загальну характеристику плюс поради щодо кар’єри: ​​яка сфера, робота може принести мені задоволення та гроші та бути корисною для інших. Може якась порада щодо місця проживання, країн, континентів? Проблема в тому, що я не дуже впевнена на які питання може відповісти астрологія, тому не знаю, що питати … Просто сподіваюся, що це допоможе мені зрозуміти себе якось…

— Астрологія – універсальна символьна система, що описує реальність. Це означає, що за допомогою астрології можна відповісти на будь-яке питання з будь-якої сфери життя. Тепер про ваш запит. “Коротку загальну характеристику” – якщо написати її у ворді дуже коротко і стисло, вона займе 50-70 сторінок шрифтом 10, щоб я могла повільно і вдумливо прочитати її вам із поясненнями, знадобиться 12 годин – всього лише по годині на кожну сферу вашого життя. Якщо ми додатково зупинимося на темі кар’єри і прибутку, то це буде ще десь 6-7 годин насиченої когнітивним змістом промови з мого боку, а ще ж треба буде відповідати на ваші уточнювальні запитання – ще години три. А ще ви хочете порад щодо вашого місця проживання, країн, континентів – годин 10? І на все це у вас 1000 гривень. Ви би стали за 1000 гривень працювати інтелектуально стільки годин із незнайомою вам людиною, занурюючись в глибини її внутрішнього світу і піднімаючись до вершин її довготривалих серйозних бізнесових програм?

–Я б ніколи не наважилась забрати стільки годин Вашого життя. Чи є можливість зробити консультацію коротшою і вартою, скажімо, 1500?

— Тобто, коротенько поговорити. Востаннє це у мене було влітку 2013: жінка заплатила мені 6 000 гривень за дві години спілкування. При цьому півтори години вона, ридаючи, розповідала мені подробиці свого життя, і по очах було видно, що вона не розуміє ані слова із того, що я їй кажу. Хочете купити півгодини такого задоволення?

***

Далі буде

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає