23 листопада – 26 листопада 2019

Із 08:13 23 листопада до 17:05 26 листопада 2019 фаза Бальзамічного Місяця в Терезах місячно-сонячного циклу в Скорпіоні. В цей час легко довести до кінця втілення нових ідей щодо таких тем: сексуальне життя та спільні з партнерами ресурси; пошуки виходу із кризи; вирішення питань накопичень, боргів, податків; питання хірургії, реанімації, протезування, реабілітації; питання реставрації, трансформації, переробки та утилізації відходів; окультизм, метафізика, наукові дослідження, детективні розслідування, криміналістика, корупція, тероризм. Ми завершуємо справи у цих сферах через увагу до таких сфер як партнерство, союзи, відновлення справедливості в суді, війна, протидія відвертому ворогові, дипломатія, мистецтво, побудова тонких стратегій. Через роботу з громадськими організаціями, через світське життя. В цей час нам допомагають партнери, союзники, дипломати, миротворці, громадські діячі, люди культури і мистецтва, судді та адвокати. Ми будуємо плани щодо вищої освіти, далеких подорожей, юридичних питань, питань міжнародних відносин.

У другій половині листопада починається новий річний цикл розширення власних фінансових можливостей, розширення можливостей у громадському житті та у партнерстві. Виникають нові ідеї стосовно заробітків, партнерства, шлюбу. Це означає, що протягом року ви можете мати особисті прибутки від таких галузей: вища освіта, юриспруденція, подорожі на далеку відстань, видавнича справа, філософія, релігія, реклама, формування світогляду, В суспільстві виникають нові ідеї щодо миротворства завдяки таким речам як закони міжнародного права, іноземні відносини, мораль, релігія, філософія (24 листопада 2019 точна кон’юнкція Венера/Юпітер).

Наприкінці листопада у сферах фінансів і стосунків важливі події для тих, чиї особисті прибутки пов’язані з науковими розробками, передовими технологіями, прогресивними реформами, колективною роботою (28 листопада точний падаючий трин Венера/Уран). Тут ваші винаходи і оригінальні ідеї приносять результати: можна отримати визнання, винагороду, подарунки, прибуток. 8 травня 2019 розпочався новий річний цикл Венера/Уран, що пов’язаний із застосуванням власної геніальності заради заробітків та прибутків. В наприкінці листопада ідеї щодо заробітків за допомогою новітніх технологій, наукових розробок, винахідництва, оригінальності, інженерії, якщо ви винесли їх в соціум, спільнота може оцінити досить високо, і ви матимете з того прибуток весь час до початку березня 2020. При цьому саме зараз сприятимуть прибуткам і партнерству в цих галузях стосунки з друзями та однодумцями. Дружба з винахідниками, інженерами, науковцями, оригінальними особистостями приносить не лише приємні миті, а й вигідна. Вірогідно отримати в подарунок щось цінне завдяки своїй оригінальності та дружелюбності. 

Із 26 листопада до 20 грудня Венера в Козерогові. У коханні, стосунках та фінансах в цей час таланить, якщо ви людина ділова: у вас високий рівень самодисципліни, мудрі, терплячі, спокійні, надійні, стримані . Люди зараз вельми чутливі до надійності у стосунках. Вимоги до партнера такі: “Партнером може бути тільки той, хто має мету в житті й послідовно до неї прямує”. Любов у цей вельми серйозна. Фліртувати не на часі, у спілкуванні обережні і відкриваємося поступово, високо цінуємо вірність. Прагнемо виразити своє розуміння любові і краси в надійних матеріальних формах: скульптура із каменю і дерева, вроби мистецтва зі шкіри, архітектура. Гроші в цей час сприймаються як засіб, що дозволяє налагодити виробництво, організувати бізнес, досягти високого становища в суспільстві, побудувати щось на землі на віки. В цей час у суспільстві високо цінують все, що сприяє соціальному підйому та досягненню амбітних цілей.

Привабливими і симпатичними в цей час виглядатимуть люди, що справляють враження серйозних, зрілих, ділових, зосереджених на важливих справах. Якості, що видаються дуже привабливими: цілеспрямованість, дисциплінованість, організованість, суворість, надійність, стабільність. Нам подобаються ті, на кого завжди можна покластися. Ті, хто завжди зберігає тверезу голову, в якій тримає стратегічний план, і контролює ситуацію. В еротиці в цей час проявляється сильна сексуальність, що виявляється навіть на тлі довгої аскези в вигляді суворо контрольованих інстинктивних імпульсів. Імідж і стиль в цей час має служити досягненню мети. Стиль може бути кардинально змінений в будь-який момент, якщо того вимагають ділові проекти. В цілому для успіху в суспільстві стиль має бути стриманий, строгий, сприймається як консервативний. В іміджі має бути акцент, який чітко вказує на соціальну роль власника. Тобто, якщо я виглядаю, як особа, що займає керівну посаду, то до мене ставитимуться з симпатією та довірою. Можна не боятися виглядати консервативно і нудно: класичний вовняний жакет, строга блузка, традиційні золоті та срібні прикраси з дорогоцінним камінням, годинник на руці, у бездоганному стані пасок на новеньких джинсах вищої якості, шовкова хустка на шиї, шкіряна сумка, що жорстко тримає форму, мокасини з китицями. Дуже важливо, щоб одяг не справляв враження старого. Не важливо, скільки насправді років моїм речам. Важливо, щоб вони виглядали так, наче щойно з бутику. У неформальній ситуації виглядатимемо привабливо у розкішному светрі із чистої вовни або мохеру. Це може бути светр як ручної роботи, так і машинної в’язки. Важливо, щоб він не справляв враження утилітарної речі, а виглядав як щось особливе. Наприклад, це може бути традиційний арановий светр ручної роботи. Такі речі створюють дуже надійний привабливий образ на відпочинку у заміській оселі. Щодо кольорів, то варто надати перевагу спокійним кольорам та поміркованим сполученням: темно-синій + сірувато-рожевий, шоколадний + антрацит, чорно-коричневий + болотяний, чорного шоколаду + екрю, бурштиновий + темний бронзовий, глибокий синій + небесний блакитний, чорний + яскравий блакитний, антрацитовий + ню.

Соціальний образ: Ділок, Консерватор, Аскет.

Стиль в мистецтві – романтизм, мистецтво дзен.

У січні 2019 року розпочався новий дворічний цикл Марс/Уран. Цикл пов’язаний із використанням наукових розробок, досягнень передової науки і технології у професійній майстерності, в спорті, в боротьбі, у військовій справі. Період першої кризи циклу був у липні 2019. Тепер, у третій декаді листопада 2019, період другої кризи циклу, коли ми можемо оцінити ефективність роботи і боротьби у зв’язку з використанням технологій. В цей час може бути протистояння із науковцями, дружніми країнами і колективами, з друзями та однодумцями у питаннях війни, армії, боротьби, спорту, професійної майстерності (24 листопада 2019 точна опозиція Марс/Уран). В цей час доведеться робити вибір «або – або» в тому, що стосується фінансування наукових розробок на користь армії, озброєння, а також в тому, що стосується допомоги у боротьбі та війні з боку партнерів. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає