30 листопада – 4 грудня 2022

30 листопада 2022 16:36 – 4 грудня 2022 08:07 фаза 3 Висхідного Квадрата в Рибах місячно-сонячного циклу в Стрільці. Ірраціональні страхи, нереалістичні уявлення, містифікації заважають розширити кордони власної картини світу; вибудовувати власний світогляд. Важкий період для розв’язання таких питань вищої та спеціальної освіти; юридичних; міжнародної економіки та права; стосунків з іноземцями; далеких подорожей; туризму з освітньою метою; видавничої справи; ідеології; пропаганди та протидії пропаганді. Доводиться докладати зусиль, щоб відрізнити правду від брехні, розібратися у заплутаних питаннях. Час напруженої боротьби у сферах, пов’язаних зі світоглядом, релігією, ідеологією.

29 листопада 2022 фаза точної опозиції Меркурія в Стрільці з Марсом ретроградним у Близнятах: осмислення подій на полі бою з точки зору міжнародної економіки, законів міжнародного права. Морально-етична і правова оцінка дій агресора. Розвиток і поглиблення ідеї дуже дотепного і раціонального забезпечення зброєю, необхідною для відновлення справедливості. 

30 листопада 2022 фаза точної опозиції Венери в Стрільці з Марсом ретроградним у Близнятах: оцінка подій на полі бою з точки зору міжнародної економіки, законів міжнародного права. Морально-етична і правова оцінка дій агресора. Очевидність в суспільстві необхідності забезпечення зброєю, потрібною для відновлення справедливості та встановлення миру, приборкання агресора. 

1 грудня 2022 фаза точного спадного секстиля Венери в Стрільці з Сатурном у Водолієві: події на політичній арені спонукають оцінити вірність законам міжнародного права, що допомагає зміцнити економіку та підвищити надійність кордонів.

 3 грудня 2022 фаза точного спадного квадрата Венери в Стрільці з Нептуном ретроградним в Рибах: напруження в суспільстві через необхідність давати оцінку ілюзіям та сподіванням з позиції законів міжнародного права та міжнародних відносин. Період гострої кризи надій на порятунок, подібний до періоду 13 липня 2022. Відмінність лише в тому, що творці містифікацій знесилені, гостро потребують паузи в протистоянні, щоб підготуватися до нового обману. 

25 листопада 2023 фаза точного спадного квадрата Марса в Стрільці з Сатурном у Рибах: напруження всіх сил у військових та майстрів свого діла заради того, щоб відновити закони міжнародного права, перемогти у боротьбі за ідеали гуманізму, свободи й демократії. Період гострої кризи в процесі захисту кордонів, стабільності в суспільстві, забезпечення дотримання законів. Період подібний до періоду 7 серпня 2022 . Відмінність лише в тому, що противники свободи та демократії знесилені, гостро потребують паузи в протистоянні, щоб заощадити сили, накопичити зброю дочекатися послаблення опонентів. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає