19 листопада – 23 листопада 2019

Із 23:10 19 листопада до 08:13 23 листопада 2019 фаза падаючого квадрату в Левові місячно-сонячного циклу в Скорпіоні. В цей час доводиться напружуватися, багато працювати, докладати зусилля, щоб довести до кінця втілення нових ідей щодо таких тем:  сексуальне життя та спільні з партнерами ресурси; пошуки виходу із кризи; вирішення питань накопичень, боргів, податків; питання хірургії, реанімації, протезування, реабілітації; питання реставрації, трансформації, переробки та утилізації відходів; окультизм, метафізика, наукові дослідження, детективні розслідування, криміналістика, корупція, тероризм. Доводиться зосередитися на вирішенні питань у сфері особистої творчості, дітей, розваг, хобі, щоб знайти вихід із кризи і отримати допомогу. Гостро постають питання, що стосуються розважальних телевізійних програм, шоу, театральних дійств. У будь-якому разі ми в цей час отримуємо те, на що заслуговуємо через наше ставлення до фінансових авантюр, ризикованих проектів, розваг, задоволення, шоу.

Із 22 листопада 2019 Сонце в Стрільці – починається третій місяць осені. 

20 листопада Меркурій починає рухатися у прямому напрямку відносно спостерігача з Землі – з цього часу всі справи, пов’язані з інтелектуальною діяльністю, спілкуванням, знайомствами, починають стрімко розвиватися. Час міркування над подіями внутрішнього світу завершується, ми починаємо більше цікавитися зовнішнім життям, прагнемо більше рухатися, опановувати нові знання, зав’язувати нові знайомства.

17 жовтня у 19 градусі Скорпіона розпочався цикл ретроградності Меркурія, що завершиться 30 листопада 2019. Із 31 жовтня до 20 листопада Меркурій ретроградний. До 20 листопада розумова активність скерована у бік внутрішньої роботи – роздуми більше стосуються особистого внутрішнього світу, ніж зовнішньої діяльності. Всі процеси, пов’язані із навчанням, спілкуванням, подорожами, торгівлею, розвиваються повільніше, ніж зазвичай. Але це не стосується людей із ретроградним Меркурієм у гороскопі особистості – у них, навпаки, активізується інтелектуальна діяльність, відбувається більше цікавих знайомств, подорожей, обміну думками.

Нижня кон’юнкція Меркурія з Сонцем 11 листопада – це значить, що до 8 лютого 2020 успіх інтелектуальної діяльності тим чи іншим чином буде визначатися вмінням мислити глибоко, міркувати з метафізичних позицій. Для ефективної розумової діяльності буде важливим високий рівень стійкості щодо до стресів. Сприяє розумовій діяльності як ніколи відсутність боргів і здорове сексуальне життя. Між 17 жовтня та 30 листопада 2019 має сенс глибоко зануритися у те, що вже вивчене. Варто згадати те, що вже добре відомо, і застосувати його в новій якості. Варто повернутися до того, що колись було цікавим заняттям, і відновити його на новому рівні. Можуть знадобитися старі конспекти, рукописи. Може з’явитися потреба зустрітися зі старими знайомими. А опанування принципово нового навчального матеріалу буде у цей час даватися досить важко, як і нові знайомства. Якщо в цей час відправитися у подорож, то вона відбуватиметься не так, як планувалося. На пересування піде більше часу, ніж мало би бути. Загалом навчання та опанування конкретних практичних навичок та вмінь у період 17 жовтня – 30 листопада відбувається в умовах, що сприяють глибоким науковим дослідженням, пошукам виходу з маргінальної ситуації, подоланню кризи. Спонтанно виникатимуть нові ідеї щодо застосування розуму і знань у заробітках і партнерстві. Тож в цей час ми можемо повернутися до тих ідей, які колись відклали до кращих часів через те, що на їх втілення бракувало ресурсів – як глибоких знань, так і грошей, матеріальних речей, сприятливих соціальних умов. І от зараз кращий час настав – час дістати відкладені рукописи і діяти.

Із 19 листопада 2019 до 3 січня 2020 Марс у Скорпіоні. В цей час агресивність та працездатність у нас дуже високі, надпотужні. Ми усвідомлюємо кордони власної могутності і відваги: «Переможець. В такі періоди бійці й майстри свого діла, спортсмени, сильні агресивні люди здатні напружувати колосальні душевні сили заради перемоги в боротьбі. Дуже сильні в цей час такі якості як проникливість у суть речей, здатність активізувати приховані резерви, здатність викликати потужні поведінкові реакції на небезпеку і діяти подібно до лютих голодних хижаків. Що слід враховувати, коли маєш справу з агресором і захищаєш власні інтереси? Агресор має магічну владу завдяки тому, що бачить слабкі місця жертви на глибинному рівні, намагається маніпулювати почуттями, здатен застосовувати шантаж. Якщо замість дати гідну відсіч жертва агресії починає йти на поступки, то агресор вчепляться мертвою хваткою і завдає болю, щоб змусити жертву робити поступки й далі, і так до кінця. Діє в руйнівний спосіб, навіть якщо при цьому руйнується і сам. Які якості в цей час нам потрібні, щоб вдало захищатися від агресора, перемагати у боротьбі та робити щось на рівні високої майстерності?

– глибоко дослідити психологічні особливості ворога

– повести ретельну розвідку ворожого стану

– зайняти потужні позиції в обороні, глибоко окопуватися

– проявляти агресію в бік ворога лише у відповідь на його агресію, вражати тонкими точними ударами прямо в серце його наступальної машини

– стояти на своїх позиціях до кінця, не відступати ні за що

– не гидувати будь-якими засобами захисту від агресора, швидко підлаштовуватися до будь-яких нових дій з боку ворога

– брати допомогу від партнерів та союзників у будь-якому обсязі і в будь-якій формі, не нехтувати жодною можливістю отримати підтримку

Попередні періоди Марсу в Скорпіоні:

–              26 липня 2014 – 14 вересня 2014

–              3 січня 2016 – 6 червня 2016

–              9 грудня 2017 – 27 січня 2018

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає