13 жовтня – 17 жовтня 2019

Із 23:07 13 жовтня до 21:50 17 жовтня 2019 фаза Повного Місяця в Овні місячно-сонячного циклу в Терезах. В цей час набули повноти нові ідеї щодо таких тем: соціальна активність, стандартні соціальні ситуації, правила етикету, цивілізована поведінка, тонкі стратегії, дипломатія, миротворство, мистецтво, естетика, партнерство на паритетних засадах, співробітництво, союзи, шлюб, відверта ворожнеча, відновлення справедливості в суді. Варто пригальмувати активність там, де ви зараз зайняті принципово новими для вас ризикованими проектами, і оцінити свої партнерські стосунки: чи вдовольняють вашу потребу в красі та гармонії ті способи, якими ви відстоюєте власні інтереси у взаємодії з партнерами та відвертими ворогами. Критерієм оцінки тут буде, чи почуваєтеся ви людиною фізично сильною, добре озброєною у сутичці з ворогом, майстерною. Підказку для рішення задач у сфері миротворства, співробітництва, дипломатії, громадського життя, партнерства, ви знайдете у сфері, що представляє ваші особисті інтереси, вашу боротьбу і професійне заняття.

Драматичний період в історії. Приймати рішення й керувати, брати на себе відповідальність і бути лідерами  заважає рок, фатум.  Це період конфліктів зі знаменитостями світового масштабу та персонами, відомими у вузьких колах посвячених. Трохи пом’якшує жорстку ситуацію, спровоковану браком компетентності, браком досвіду, браком мудрості та стратегії дотримання законів міжнародного права. Це час, коли впливові персони не будуть поблажливими – доведеться надто дорого заплатити за зухвалість і самовпевненість. В цей час ми завершуємо справу, що здійснювали з кінця листопада 2018 у зв’язку із принципом розширення в нашому житті: вихід і більш високий соціальний шар, щедрі аванси, незаслужене везіння, покровительство з боку меценатів, доброта і щедрість з боку людей із широкими можливостями, подорожі, навчання, стосунки з іноземцями. Події, що відбуваються зараз, змушують нас шукати підтримки у персон із широкими можливостями  та молити богів про везіння. Прибутки цього періоду не будуть високими.  За цих обставин наслідки рішень, що ми прийняли наприкінці листопада 2018 щодо освіти, стосунків з іноземцями, юридичних питань, проявляються в сфері партнерства, співробітництва, відновлення справедливості в суді, дипломатії, відвертої ворожнечі. Це може бути період жахливих незворотних втрат. У будь-якому разі ми отримуємо лише те, на що заслуговуємо (13 жовтня точний падаючий секстиль Сонце/Юпітер, 14 жовтня точний падаючий квадрат Сонце/Плутон).

Ми завершуємо важливі справи, що пов’язані з інтелектуальними заняттями і були розпочаті у сфері кар’єри, бізнесу, політики у січні 2019. Зараз у тому, що стосується навчання, викладання, письменництва, торгівлі, посередництва, є підтримка з боку високопосадовців, впливових персон. Просування в кар’єрі полегшується завдяки знанням та зв’язкам. У наших інтелектуальних заняттях нам допомагають зрілі мудрі люди, представники еліти, люди великого бізнесу, політики (14 жовтня точний падаючий секстиль Меркурій/Сатурн). Допомагають також дружні стосунки з філософами, релігійними діячами, діячами мистецтва. Допомагає налаштуватися на інтелектуальну роботу і розслабитися симфонічна музика, поезія, філософія (16 жовтня точний падаючий трин Меркурій/Нептун).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає