19 квітня – 22 квітня 2019

Із 14:11 19 квітня до 02:34 23 квітня 2019 фаза Повного Місяця в Терезах місячно сонячного циклу в Овні. В цей час набули повноти нові ідеї щодо самоідентифікації, самопрезентації, особистих інтересів і власних поглядів на життя, власного тіла і зовнішності, власних манер поведінки, особистого іміджу і стилю, здатності діяти на власний розсуд, здатності відстоювати власні інтереси, принципово нових ризикованих проектів. Варто пригальмувати активність і оцінити, чи приносять вам користь в матеріальному та в ідеальному сенсі заняття новими проектами, що стосуються цих речей. Критерієм оцінки тут будуть почуття душевної рівноваги, гармонії, справедливості. Підказку для рішення задач у сфері захисту власних інтересів ви знайдете у сфері ваших стосунків. Варто відповісти собі на запитання: чи вдоволенні ви вашим життям у шлюбі, вашими стосунками з особистими та діловими партнерами, чи влаштовує вас роль, яку ви відіграєте в суспільному /політичному житті; чи вдоволена ваша потреба в красі, в мистецтві; чи влаштовує вас якість вашого інтелекту? Від рівня сміливості, на якому ви чесно відповідаєте собі на ці запитання, залежить ваш успіх у нових ризикованих проектах, що ви втілюєте зараз.

Із 20 квітня до 15 травня 2019 Венера в знаку Овна. У цей час занадто сильне прагнення краси та гармонії призводить до ефекту відсутності гармонії. У суспільстві буде домінувати естетика сили, боротьби, конкуренції, виклику, професійної майстерності. Актуальним в одязі стає спортивний стиль, мілітарі, історичний романтизм (строї, що нагадують часи героїчного минулого, наприклад, стилізований одяг завойовників Америки), романтизм максимально наближеного до природи способу існування, мінімалізм. Труднощі будуть із тим, щоб поєднати деталі стилю гармонійно за кольором, фактурою, формою, пропорціями.

Проблематика: у людей в цей час занадто сильні почуття. Почуття демонструються відверто, щиро, сильно, агресивно. Слабкі прояви почуттів у партнера в цей час можна просто не помітити. Проявляється нетерпіння в усьому, що стосується почуттів, соціальних заходів, ввічливості, культурної поведінки, грошей та майна. Від партнерів очікуються героїчні вчинки. А також, що вони високо цінуватимуть наші власні героїчні вчинки, нашу силу, сміливість, брутальність, простоту. Якщо не докладати свідомих зусиль, щоб поводитися гармонійно, з боку суспільства буде негативне ставлення: такі люди напружують своєю інтенсивністю, агресивністю, натиском, брутальністю.

Вирішення задачі: варто спостерігати за своїми проявами в суспільстві з позиції стороннього спостерігача. Поведінка має бути адекватною, якщо ви хочете заробляти гроші саме в суспільстві, а не завдяки самостійним сміливим проектам, наприклад, у ролі вояка-найманця. Варто розвивати художній смак: дивитися фільми гарної якості, відвідувати виставки, читати художню літературу, ходити на екскурсії до пам’яток культури та мистецтва.

Щоб бути успішною в суспільстві людиною та добре заробляти, мати гарні стосунки із партнерами, в цей період важливо демонструвати навички ввічливої поведінки, щоб природна агресивність і сила були привабливими, а не відразливими. Слід наряджатися в такому стилі, що відповідав би таким цінностям: боротьбі за рівні права жінок із чоловіками в суспільстві, любов до спорту та конкуренції, необхідність мати вагу в суспільстві завдяки професійній майстерності, необхідність відстоювати свої інтереси, необхідність поводитися в суспільстві активно.

Любов у цей час зароджується спонтанно, сама собою, симпатії і антипатії виникають миттєво. Форми любов приймає найрізноманітніші: від любові з першого погляду до несподіваних повторних спалахів любовного почуття.

Соціальний образ, що користується попитом: Кочівник, Завойовник, Першовідкривач.

Стиль в мистецтві – «стрілялки», постмодерн, хепенінг.

Із 20 квітня до 21 травня 2019 Сонце у знаку Телець – другий місяць весни. 23 квітня розпочинається новий річний цикл творчої самореалізації для тих, чия діяльність пов’язана з передовими технологіями, науковими розробками, експериментами, колективною роботою, чимось дивакуватим та оригінальним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає