11 листопада – 15 листопада 2018

Із 13:47 11 листопада до 16:53 15 листопада 2018 фаза Серпанку у Козерогові місячно-сонячного циклу в Скорпіоні. Сприятливі умови для втілення в життя нових ідей щодо таких тем: сексуальне життя та спільні з партнерами ресурси; пошуки виходу із кризи; вирішення питань накопичень, боргів, податків; питання хірургії, реанімації, протезування, реабілітації; питання реставрації, трансформації, переробки та утилізації відходів; окультизм, метафізика, наукові дослідження, детективні розслідування, криміналістика, корупція, тероризм.

У боротьбі, професійній майстерності, спорті сприятливі умови для того, щоб здійснити прогресивні реформи, застосувати новітні технології, оновити інструменті ті механізми. Можна розраховувати на підтримку з боку друзів, однодумців, науковців, інженерів, винахідників, креативних персон (15 листопада 2018 точний падаючий секстиль Марс/Уран).

В цілому листопад дуже сприятливий для особистої творчості місяць. Допомагають віддавати накази, керувати такі якості як вміння знатися на тонкощах, любов до музики та поезії, знання з філософії та мистецтва, а також філософи, митці, музиканти, живописці (6 листопада точний падаючий трин Сонце/Нептун). До 22 листопада 2018 імперативні обставини сприяють творчій активності: фатальні події, на які ми не маємо можливості впливати власною волею (природні катаклізми, події глобального масштабу у політиці та економіці) та стосунки зі знаменитостями світового масштабу, вченими-дослідниками, детективами, силовиками, хірургами сприяють проявам власної компетентності. Але ви можете не відчути на собі можливості цього періоду, якщо ваша особиста творчість не пов’язана з науковими дослідженнями та кримінальними розслідуваннями, знаменитостями світового масштабу, хірургією, протезуванням, питаннями смерті та відродження глибоких змін в житті (11 листопада 2018 точний падаючий секстиль Сонце/Плутон).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає