15 листопада – 19 листопада 2018

Із 16:53 15 листопада до 17:06 19 листопада 2018 фаза зростаючої квадратури у Водолієві місячно-сонячного циклу в Скорпіоні. Розбурхливі напружені умови для втілення в життя нових ідей щодо таких тем: сексуальне життя та спільні з партнерами ресурси; пошуки виходу із кризи; вирішення питань накопичень, боргів, податків; питання хірургії, реанімації, протезування, реабілітації; питання реставрації, трансформації, переробки та утилізації відходів; окультизм, метафізика, наукові дослідження, детективні розслідування, криміналістика, корупція, тероризм.

15-16 листопада у боротьбі, професійній майстерності, спорті сприятливі умови для того, щоб здійснити прогресивні реформи, застосувати новітні технології, оновити інструменті ті механізми. Можна розраховувати на підтримку з боку друзів, однодумців, науковців, інженерів, винахідників, креативних персон (15 листопада 2018 точний падаючий секстиль Марс/Уран).

Із 16 листопада 2018 до 1 січня 2019 Марс у Рибах. В цей час агресивність низька – майже відсутня, доки немає дуже сильного нападу ззовні. Агресія виражається зазвичай непрямо – через створення контексту: демонстрація емоції, настрою. Наприклад, увімкнути відповідну музику, показати фільм із відповідним сюжетом, розповісти казку. Виставити себе в ролі жертви маніпуляції і обману, щоб змусити інших робити те, що потрібно. Хоча під впливом алкоголю та інших психотропних речовин агресія може випліскуватися у вигляді істерики і психологічного садизму. Як в такий час відбувається боротьба? Супротивники влаштовують хаос і загальну плутанину, можуть прикидатися безпорадними, щоб пробудити в інших докори сумління: “Як ти міг так вчинити зі мною?” Щоб перемагати у боротьбі в цей час, важливо розумітися на нюансах і тонкощах змістів, що стоять за явищами матеріального світу. Важливо вміти глибоко розуміти психологію людей, використовувати знання міфології, історії цивілізацій, культурології, мистецтва. Перевага у боротьбі на боці того, хто діє красиво, створюючи для супротивника ілюзію, в якій він «пливе», втрачає ґрунт під ногами. В цей час у боротьбі супротивники вдаються до обману, містифікацій, маніпуляцій і неймовірних фантазій. Не нехтують можливістю використовувати алкоголь і різні стимулятори фізичної активності. Найбільш привабливими в цей час є чоловіки, що мають образ казкового принца: загадковий, трохи таємничий і дуже м’який у проявах активності, що збуджує фантазію. Привабливий чоловік із тисячею облич, готовий прийняти будь-яку запропоновану йому роль. Може прикинутися ким завгодно. Сексуальність: чоловіки шукають любові неземної. Сексуальне збудження в стані трансу (сильні емоції, музика, картини природи, мистецтво, тантра, медитація, алкоголь), дуже чуттєві й охоче дозволяють зачарувати себе. Як скидати агресію в цей час: через плавання, особливо з аквалангом, танці, музику, взагалі через мистецтво.

16 – 22 листопада 2018 у професійній майстерності, боротьбі, спортивних заняттях буде період гострої кризи. У січні 2018 виникли нові ідеї щодо розширення власних можливостей через професійну майстерність, боротьбу та спортивні заняття. Наприкінці квітня 2018 ці ідеї вперше проявили себе у конкретних матеріальних формах. А зараз настав час напружити всі сили заради того, щоб утвердити ці ідеї, не перервати їх втілення через брак сили та віри. Якщо зараз мобілізуватися і добре попрацювати, долаючи перешкоди, то вже у січні 2019 проект набере сили і безперешкодно рухатиметься до повного розквіту, можна буде розслабитися і насолодитися процесом. А поки що варто працювати з усіх сил. В цей час можуть бути далекі подорожі, пов’язані з професійною активністю, навчання, вирішення юридичних питань, напружена взаємодія з іноземцями.

26 жовтня 2018 під час точної нижньої кон’юнкції Сонце/Венера виникли нові ідеї щодо реалізації власних творчих проектів, пов’язаних із красою та гармонією, мистецтвом, модою, громадським життям, партнерством та особистими самостійними заробітками. Із 16 листопада 2018 вони починають стрімко розвиватися, у нас вивільняється дуже багато енергії для їх реалізації. Після періоду ретроградності Венери (проміжок між 5 жовтня і 16 листопада 2018) ми можемо відмітити, що в нашій системі цінностей відбулися суттєві зміни. Ці зміни мають досить широкий спектр: від зміни смаків у їжі та одязі до змін у етиці. Можуть з’явитися нові моделі поведінки, що відображують цінності та етику. При цьому ми можемо віддавати собі звіт про ці зміни чи не помічати їх. Але ретроспективно можна зрозуміти, що періоди ретроградності Венери дають новий напрямок нашому життю. Зверніть увагу, в якому домі вашого гороскопу сталася Нижня кон’юнкція Сонця з Венерою – 4 градус Скорпіона. Саме у сфері цього дому буде реалізовуватися ваша нова етична система в період до наступної Нижньої кон’юнкції у 14 градусі Близнят 3 червня 2020.

Із 4 листопада до 18 грудня 2018 період, коли подій в інтелектуальному житті буде мало. Із 4 листопада до 18 грудня 2018 фаза ретроградності Меркурія у 6 градусі Стрільця. Із 17 листопада до 6 грудня Меркурій рухається ретроградно відносно спостерігача з Землі. Нижня кон’юнкція Меркурія з Сонцем 27 листопада, вона збігається із кон’юнкцією з Юпітером. Таким чином, до 17 листопада інтелектуальна активність поступово знижується. Починають гальмувати справи, пов’язані із навчанням, спілкуванням, короткими подорожами. Період 17 листопада – 6 грудня – це час для роздумів та повернення до осмислення того, що вже відомо. Це досить важкий для інтелектуальної діяльності період, бо у професійній майстерності виникають ситуації, що вимагають критичного переосмислення пов’язаних із професією та спортивними заняттями знань. Щось, що було вивчене в минулому, тепер не працює. Доводиться повертатися до опанованого колись навчального курсу, до старих записів та роздумів, щоб знайти в них помилку і виправити її.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає