12 жовтня – 16 жовтня 2018

Із 20:58 12 жовтня до 21:01 16 жовтня 2018 фаза Серпанку у Стрільці місячно-сонячного циклу в Терезах. Сприятливі умови для втілення в життя нових ідей щодо таких тем: соціальна активність, стандартні соціальні ситуації, правила етикету, цивілізована поведінка, тонкі стратегії, дипломатія, миротворство, мистецтво, естетика, партнерство на паритетних засадах, співробітництво, союзи, шлюб, відверта ворожнеча, відновлення справедливості в суді. У вирішенні питань, пов’язаних із цими темами, нам допомагають юристи, видатні письменники, учителі, викладачі навчальних закладів, іноземці. Ми можемо отримати підтримку меценатів, знаменитостей місцевого масштабу.

10-11 жовтня у розмові з друзями та однодумцями важливо вміти логічно обґрунтувати свої креативні ідеї та аргументовано довести необхідність прогресивних реформ (10 жовтня точна опозиція Меркурій/Уран). Підтримка з боку високопосадовців, впливових персон, завдяки відомим у вузьких колах персонам. Просування в кар’єрі завдяки знанням та зв’язкам (12 жовтня точний падаючий секстиль Меркурій/Сатурн).

13 – 16 жовтня варто повернутися до колишніх інтелектуальних розробок щодо заробітків, партнерства, мистецтва – там можуть бути корисні ідеї, актуальні сьогодні. Вірогідні зустрічі із колишніми партнерами, з ким давно не бачилися або перервали зв’язок. Можуть відбуватися цікаві діалоги щодо переоцінки минулого, із яких виникнуть нові корисні ідеї. У цей час варто приділити увагу спілкуванню, читанню, навчанню, текстам, документам – із цього несподівано може виникнути щось цікаве, гарне й вигідне. Виникають нові ідеї щодо опанування великого курсу навчальних програм та щодо заробітків і партнерства (15 жовтня точна кон’юнкція Меркурій/Венера).

До 13 жовтня 2018 імперативні обставини заважають творчій активності: фатальні події, на які ми не маємо можливості впливати власною волею (природні катаклізми, події глобального масштабу у політиці та економіці) та стосунки зі знаменитостями світового масштабу, вченими-дослідниками, детективами, силовиками, хірургами змушують нас брати на себе відповідальність, покладатися на власну компетентність, приймати самостійні рішення. Але ви можете не відчути на собі важкість цього періоду, якщо ваша особиста творчість не пов’язана з науковими дослідженнями та кримінальними розслідуваннями, знаменитостями світового масштабу, хірургією, протезуванням, питаннями смерті та відродження глибоких змін в житті (12 жовтня точний падаючий квадрат Сонце/Плутон).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає