9 жовтня – 12 жовтня 2018

Із 06:46 9 жовтня до 20:58 12 жовтня 2018 фаза Нового Місяця у Терезах місячно-сонячного циклу в Терезах. Зароджуються нові ідеї щодо таких тем: соціальна активність, стандартні соціальні ситуації, правила етикету, цивілізована поведінка, тонкі стратегії, дипломатія, миротворство, мистецтво, естетика, партнерство на паритетних засадах, співробітництво, союзи, шлюб, відверта ворожнеча, відновлення справедливості в суді. Так чи інакше, але весь місяць нас вмотивовуватиме бажання перебувати серед прекрасного і мати справу з гарними людьми. Колективний настрій місяця – “Я зважую” або “Я врівноважую”. Мета прагнень: краса та гармонія. Задача: проявляти себе в світі таким чином, щоб було красиво. Цей місяць року пов’язаний із наміром підтримувати гармонію форм у суспільному житті та насолоджуватися нею: в архітектурі, дизайні, мистецтві, у стосунках. Ми прагнемо знайти такий вихід із ситуації, який не порушив би гармонії. Тобто, нам важливо не зробити гірше, нікого не образити, звести можливу шкоду до мінімуму. Тому нам знадобиться більше, ніж зазвичай, часу, щоб прийняти рішення. Люди в цей час можуть виглядати нерішучими. Але не варто плутати нерішучість із потребую зважити всі ризики на оцінити можливі наслідки. В цей час нас оточують артисти та діячі мистецтва, громадські активісти, соціальні працівники, дипломати. Відчуваємо, що для нас дуже важливо бути вишуканими, витонченими, знатися на мистецтві та на правилах етикету. Більше уваги і часу приділяємо стосункам, мистецтву, стратегічному плануванню. Привертають увагу ті, хто вміє створювати красу: музиканти, танцюристи, актори. У суспільстві зростає попит на діяльність, пов’язану із театром, модою, фотографією, рекламою, оформленням інтер’єрів, прикрасами, косметикою. Стають популярними референти, дипломати, різноманітні посередники, конферансьє, декоратори.

До 12 жовтня пристрасне прагнення добробуту та любові змушує боротися, робити щось конкретне практичне, вдосконалювати професійну майстерність, змінити щось у підході до спортивних занять. У стосунках – гострі конфлікти, надлишок пристрасті. Уникати конфліктів не варто, бо це єдина можливість дізнатися про життєву позицію та цінності партнера. У цей час невдоволення якістю своєї діяльності та прибутками від неї сягає піку – на енергії цього невдоволення можна здійснити прорив у професійній діяльності та в спорті і підвищити прибутки. В цілому час не надто сприятливий для заробітків, переважає напруження у фінансовій сфері. Вірогідні конфлікти з партнерами, фінансові невдачі. Можливі витрати через травми, аварії, поламки механізмів (11 жовтня у ретрофазі Венери точна падаюча квадратура Венера/Марс).

Із 10 жовтня до 31 жовтня 2018 Меркурій у Скорпіоні. В цей час нас цікавить все таємне, окультне, кримінальне, сексуальне, таємниця життя й смерті, психоаналіз. Ми мислимо глибоко, занурюємося все глибше й глибше у своїх дослідженнях втаємниченого. Щоб інтелектуальна діяльність була ефективною, слід мислити, як детектив: дуже глибоко, проникливо. Долати всі заборони, всі табу. Проникати у суть всіх прихованих явищ. Намагатися дізнаватися метафізичний зміст явищ та подій, “йти по слідах”, розплутувати клубок таємниць. Щоб розум працював ефективно, потрібно вміти правильно переживати інтенсивні емоції. Якщо уникати кризових ситуацій, де потрібно шукати вихід для подолання кризи, мозок «вимикається» – здатність виконувати складні інтелектуальні задачі знижується.

Загалом 10 жовтня – 4 листопада 2018 сприятливий для навчання і спілкування період. 10-11 жовтня у розмові з друзями та однодумцями важливо вміти логічно обґрунтувати свої креативні ідеї та аргументовано довести необхідність прогресивних реформ (10 жовтня точна опозиція Меркурій/Уран). Підтримка з боку високопосадовців, впливових персон, завдяки відомим у вузьких колах персонам. Просування в кар’єрі завдяки знанням та зв’язкам (12 жовтня точний падаючий секстиль Меркурій/Сатурн).

До 13 жовтня 2018 імперативні обставини заважають творчій активності: фатальні події, на які ми не маємо можливості впливати власною волею (природні катаклізми, події глобального масштабу у політиці та економіці) та стосунки зі знаменитостями світового масштабу, вченими-дослідниками, детективами, силовиками, хірургами змушують нас брати на себе відповідальність, покладатися на власну компетентність, приймати самостійні рішення. Але ви можете не відчути на собі важкість цього періоду, якщо ваша особиста творчість не пов’язана з науковими дослідженнями та кримінальними розслідуваннями, знаменитостями світового масштабу, хірургією, протезуванням, питаннями смерті та відродження глибоких змін в житті (12 жовтня точний падаючий квадрат Сонце/Плутон).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає