15 травня – 18 травня 2018

Із 14:47 15 травня до 21:41 18 травня 2018 фаза Нового Місяця місячно-сонячного циклу в Тельці. Зароджуються нові ідеї щодо самооцінки, особистих талантів і здібностей, особистої життєвої позиції, щодо особистої системи цінностей, власних прибутків і особистого майна, щодо джерела особистого прибутку, витрат. Так чи інакше, але весь наступний місяць нас вмотивовуватиме бажання зберігати та зміцнювати те, що нам належить. Колективний настрій – “Я володію та зберігаю!” або “Я ловлю”. Мета – забезпечити фінансове майбутнє і щодня радіти прибуткам. Є потреба збільшувати прибуток, насолоджуватися чуттєвим життям і плотською утіхою. Природно цей місяць займатися питаннями, що пов’язані із фінансами і матеріальним майном.

15 травня 2018 Уран переходить до знаку Телець, де буде до 6 листопада 2018, після чого у ретроградному русі знову повернеться до знака Овен. Входження Урану, як і будь-якої іншої планети, до наступного знаку слід розглядати лише у зв’язку із планетарними циклами. Адже саме по собі входження Урану до іншого знаку нічого не дає для розуміння змін. Наприклад, при Урані в Тельці ми переживатимемо фазу зростаючого трину циклу Уран/Плутон – період, коли стрімко розвивається, не зустрічаючи перешкод, після нещодавно пережитої гострої кризи ідея використання новітніх технологій у галузі медицини, освіти, тонкої точної роботи, військової та державної служби. Якщо говорити про астрологію, то це дуже сприятливий для розвитку астрології період, бо криза проявила недоліки й слабкі місця теорії і практики астрології. Тепер технології, що витримали перевірку життям, досягли стадії розквіту і бурхливо розвиватимуться до фази опозиції циклу 2044 – 2051 років. Зараз ті люди, у кого в гороскопі є особисті планети в Тельці, хвилюються з приводу входження Урану до Тельця. Але не варто хвилюватися, якщо Уран в натальній карті не має аспектів з особистими планетами, – його транзит не принесе чогось такого, що дико збентежить і загрожуватиме життю, комфорту, втратою зв’язків, стосунків, шлюбу, грошей, професійної зайнятості. Повірте мені на слово, нічого подібного у вас не буде. А що буде? Щоб знайти відповідь на це запитання, раджу взяти консультацію “Гороскоп особистості. Прогноз на рік”.

На міжнародному рівні в середині травня сприятливі умови для обміну інформацією (18 травня точний зростаючий трин Меркурій/Сатурн).

із 16 травня до 13 серпня 2018 Марс у Водолієві. В цей час у боротьбі, спорті, професійних заняттях доречно діяти в оригінальний спосіб. Коли потрібно перемогти у боротьбі із супротивником або зробити конкретну дію заради досягнення потрібного результату, варто «вмикати мозок»: шукати інформацію про те, як задачу можна вирішити у найсучасніший спосіб. Варто досліджувати досвід прогресивних майстрів, винахідників, вчених, інженерів. Шукати найсвіжіші інтелектуальні розробки, найпередовіші технології. Якщо не знайшлося нічого, що стало би в нагоді, доведеться винайти власний оригінальний спосіб, як то можна здійснити. У цей час добре вдається роль теоретика конкретних дій. Втілювати власні теоретичні знахідки самотужки може бути не цікаво. Для практичного виконання є інші. У професійній майстерності знадобиться робота теоретика, дослідника, винахідника. Щоб перемагати в цей час, слід діяти за допомогою таких якостей: здатність абстрактно мислити, вміння конструктивно використовувати енергію колективу у боротьбі за справедливість, вміння використовувати новітні технології, вміння використовувати досягнення передової науки, вміння застосовувати прогресивні методи конкретної практичної дії та боротьби.
Сміливість, відвага, сила, майстерність – всі ці якості посилюються в процесі боротьби за абстрактні ідеали, у війні за незалежність, у процесі захисту прав людини. Як слід боротися: ретельно все продумувати, находити нетривіальний раціональний підхід і потім здійснювати свій план холоднокровно та зверхньо.

У тому, що стосується професійної майстерності, спорту, боротьби, конкретних практичних дій на власний розсуд, до 18 травня дуже напружений період. На шляху до перемоги в роботі, спорті, боротьбі постають сили, над якими людина не власна: природні катаклізми, фатальний збіг обставин. Але ви можете не відчути цих перешкод, якщо ваша конкретна практична діяльність не пов’язана із передовими технологіями, інженерією, науковими дослідженнями та експериментами, прогресивними реформами. Загалом в цей період слід бути обережними у будь-якій конкретній практичній діяльності: спорт, робота з механізмами, професійні заняття. Є небезпека травмуватися, потрапити в аварію, зіпсувати техніку через прагнення експериментувати і діяти в дикунський спосіб (16 травня точна падаюча квадратура Марс/Уран).

Є можливість покращити фінансове становище завдяки оригінальним ідеям, винахідництву. Допомагають друзі та однодумці (19 травня точний зростаючий секстиль Венера/Уран).

Дуже сприятливий період для навчання: гарна пам’ять, дуже легко концентруватися на навчанні. Допомагає дружба із високопосадовцями, політиками, людьми великого бізнесу (18 травня точний зростаючий трин Меркурій/Сатурн).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає