29 травня – 2 червня 2018

Із 17:19 29 травня до 19:08 2 червня 2018 фаза Повного Місяця у Стрільці місячно-сонячного циклу в Тельці. Два тижні тому зародилися нові ідеї щодо самооцінки, особистих талантів і здібностей, особистої життєвої позиції, щодо особистої системи цінностей, власних прибутків і особистого майна, щодо джерела особистого прибутку, витрат. Зараз ми маємо можливість побачити свої досягнення у сфері самостійних заробітків, власного майна, особистих статків. Новини, знайомства, спілкування, обмін думками, навчання показують нам, що саме у власних релігійно-філософських поглядах варто змінити, щоб адекватно використовувати свої таланти та здібності, щоб зберігати статки та зміцнювати те, що нам належить. Наступні два тижні приноситимуть плоди тих зусиль, що було зроблені заради зміцнення матеріального становища на отримання надійного джерела прибутку.

Із 30 травня до 12 червня Меркурій у Близнятах. У цей час наш розум швидкий, аналізуємо швидко, все розуміємо з півслова. Відкриті до всього нового, цікаві, допитливі. Посилюються комбінаторні здібності здібності до вивчення мов, логіка, раціональність, красномовність. У розмовах проявляється гумор, іронія, критичність, ущипливість. Інтелектуальне життя пожвавлюється: ми частіше зустрічаємося з людьми, щоб обмінятися думками, порадитися, взяти участь у дискусії та у розробці нових концепцій. В цей час у суспільстві зростає попит на посередників, перемовників, перекладачів. У цей час рішення осмислюються легко. У міркуваннях керуємося критерієм «розумний – дурний».

Наприкінці травня – на початку червня 2018 дуже сприятливий період для того, щоб навчатися якихось конкретних практичних навичок та вмінь (1 чрвня точний зростаючий трин Меркурій/Марс).

Приблизно із 29 травня до 3 червня гарні перспективи для заробітків. Особливо для тих, чиї особисті прибутки пов’язані з освітою, подорожами, іноземцями, юриспруденцією, а також гуманістичною психологією, міфологією, філософією, мистецтвом, модою. У цей час вірогідні подарунки, щедрі гонорари, щасливий для фінансів та стосунків збіг обставин. У цей час можна вигідно придбати щось цінне (1 червня точний падаючий трин Венера/Юпітер і точний зростаючий трин Венера/Нептун).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає