31 березня – 4 квітня 2018

Із 15:36 31 березня до 08:46 4 квітня 2018 фаза Повного Місяця у Терезах місячно-сонячного циклу у Рибах. Нові ідей щодо розгадування загадок, розкриття таємниць, викриття брехні та містифікацій, подолання залежностей, позбавлення саморуйнування набрали повноти, і ми можемо оцінити те, що зробили за останні два тижні. Час пригальмувати зовнішню активність, розслабитися, налаштуватися на насолоду мистецтвом. У фокусі уваги стосунки за принципом “ти – мені, я – тобі”, особисте й ділове партнерство, співробітництво, союзи, відновлення справедливості в суді, відверте протистояння з ворогами, дипломатія, політика, тонкі стратегії, мистецтво. Все таємне стає явним, нічого не можливо приховати. Містифікації, обман, підривна діяльність, дії “п’ятої колони” опиняються на поверхні. Від нашої інтелектуальної розвиненості та від рівня внутрішньої чесності залежить, яку оцінку ми дамо подіям, свідками яких ми є.

У сфері кар’єри та репутації поруч із нами агресивні люди, майстри свого діла, вояки, спортсмени. Вони не заважають і не сприяють важливим справам – вони просто поруч, доводиться враховувати їхню наявність. Міцність кордонів залежить від здатності вибудовувати тонкі стратегії, бути мудрим і холоднокровним. У цей період починається новий 2,5-річний цикл Марс/Сатурн (2 квітня 2018 точна кон’юнкція у Козерогові). Ідея циклу: захист кордонів та забезпечення порядку в державі через зміцнення структур державної та будь-якої влади. Зароджуються нові ідеї щодо використання професійної майстерності та бійцівських якостей заради зміцнення статусу та репутації, просування в кар’єрі. В цей час виникають нові ідеї щодо довгострокових ділових програм, пов’язаних із професійною майстерністю, спортом, боротьбою. Велике напруження у розумовій роботі, у спілкуванні, навчанні, коротких поїздках (4 квітня і 5 квітня точний зростаючий квадрат Меркурія до Марс/Сатурн, 12 квітня Сатурн починає ретроградний рух – і 26 квітня знову точний зростаючий квадрат Меркурій/Сатурн). Тож доведеться багато попрацювати щодо навчальних та інтелектуальних програм. Доведеться пережити дещо неприємні моменти у спілкуванні з тими, з ким уникнути контактів не вдасться.

Нижня кон’юнкція Меркурія з Сонцем 1 квітня – це значить, що до 12 липня 2018 успіх інтелектуальної діяльності тим чи іншим чином буде визначатися наявністю таких якостей: сміливість, сила, вправність, войовничість, відвага, професійна майстерність, спортивність, вміння діяти на власний розсуд, вміння розпочинати принципово нові ризиковані проекти. До 15 квітня має сенс глибоко зануритися у те, що вже вивчене. А опанування принципово нового навчального матеріалу буде у цей час даватися досить важко. Якщо в цей час відправитися у подорож, то вона відбуватиметься не так, як планувалося. На пересування піде більше часу, ніж мало би бути. Загалом навчання та опанування конкретних практичних навичок та вмінь у період 13 березня – 28 квітня супроводжуватиметься сварками, суперечками, конфліктами. Виникатимуть перешкоди, відтермінування. Важко буде зосередитися. Важко буде дотримуватися розкладу занять та дисциплінуватися. Після 15 квітня 2018 пов’язані з інтелектуальною діяльністю справи розвиватимуться стрімко.

ІЗ 31 березня до 24 квітня 2018 Венера у знаку Телець. У цей час людям притаманний артистизм, експресивність. Легко проявляється вроджене відчуття форми, художні здібності, здібності до рукоділля, здібності створювати мистецтво. Особливо добре вдається втілювати відчуття краси та гармонії у матеріальні форми. У тому числі у форми людського тіла: фітнес, бодібілдинг, танці, гімнастика, масаж. Легко даються гроші та матеріальні прибутки. Ми потужно фінансово вмотивовані. Висуваємо високі вимоги до шлюбу. Вірність в любовних стосунках безпосередньо залежить від сексуального та матеріального вдоволення. Любов реалістична, матеріалістична і шукає собі опору в загальноприйнятих інститутах (шлюб). Появляється природна, вроджена чуттєвість, природне прагнення довіряти партнеру і співпрацювати з ним. У цей час ми дуже любимо близькість і ласку, комфорт, затишок, достаток, красиві матеріальні форми.

Найбільш привабливі молоді жінки, що подібні до ідилічні пастушок на полотнах старих живописців: природні, еротичні, великі любительки природи і свого власного тіла, любительки красивих добротних речей, смачної їжі, комфортної обстанови. Тінь: Ледарка. В еротиці чуттєва, м’яка, неагресивна, традиційна, бракує пристрасності, сміливості, винахідливості.

В цей час варто вбиратися у речі високої якості та кожного дня міняти вбрання. Варто вбиратися в те, що вважає красивим і респектабельним. перевагу слід віддавати натуральним матеріалам, приємним на дотик. Привабливими будуть чисті природні кольори, комфортні гармонійні форми. Аксесуари мають бути вагомі у всіх сенсах: якісні і коштовні. Взуття має бути добротним і виглядати так, ніби щойно з крамниці. Варто потурбуватися про те, щоб у цілому справляти враження дуже гарної людини, з хорошим смаком і манерами. В одязі має бути акцент, але він не має впадати в очі. Орієнтуйтеся на тренди і виглядайте актуально. Сприяє прибуткам і партнерству імідж багатого селянина або заможного аристократа, капіталіста, банкіра.

Соціальний образ – Селянин, Банкір, Епікуреєць.

Стиль в мистецтві – бароко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає