13 березня – 17 березня 2018

Із 16:44 13 березня до 15:11 17 березня 2018 фаза Падаючого секстилю (8-ма) у Водолієві місячно-сонячного циклу у Водолієві.

Період сприяє тому, щоб завершити розпочаті в середині лютого 2018 справи у сфері прибутків від кар’єри і статусу, Дужеприбутків від репутації та від визнання, у колективній роботі, у реформаторській діяльності, у сфері передової науки. Час підбивати підсумки і будувати плани на майбутній місяць.

У цей час витрати можуть перевищувати прибутки. Доведеться заощаджувати і стримувати бажання витрачати на красу та мистецтво. Вірогідно, доведеться вкладати гроші у те, що має зміцнити бізнес, кар’єру, репутацію. В кар’єрі доводиться більше витрачати, доводиться заощаджувати на чомусь заради витрат на щось невідкладне. (13 березня точна зростаюча квадратура Венера/Сатурн).

У особистій творчості дуже сприятливий період. Дуже легко розвиваються ваші особисті творчі проекти, пов’язані із розширенням власних можливостей: великі курси навчальних програм, викладання, стосунки з капіталістами, меценатство, далекі подорожі. Можна отримати неочікувані подарунки, щедрі аванси. Дружба зі знаменитостями місцевого масштабу допомагає у творчій самореалізації. (13 березня 2018 точний зростаючий трин Сонце/Юпітер).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

1 коментар

Євген

14.03.2018 11:54

Ну! Як же вчасно я зайшов. Дякую за інформацію! Завжди дивуюся вашій актуальності)))

Відповіcти