19 лютого – 23 лютого 2018

Із 19:48 19 лютого до 10:08 23 лютого фаза зростаючого секстилю в Овні місячно-сонячного циклу у Водолієві.

Дуже сприятливі умови для вирішення задач, пов’язаних із такими питаннями: прибутки від кар’єри і статусу, прибутки від репутації та від визнання, колективна робота, реформаторська діяльність, передові наукові розробки, винаходи, інженерія, передові технології, стосунки із друзями та однодумцями, клубне життя, стосунки із фанами. Допомагають у цьому такі якості натури: сміливість, активність, войовничість, відвага, бійцівські навички, високий рівень професійної майстерності, вміння відстоювати власні інтереси та захищати справедливість, вправність у спортивних заняттях. Можемо отримати допомогу з боку активних сміливих людей, сексуальних людей, спортсменів, вояків, будівельників, майстрів свого діла.

У сфері кар’єри та репутації дуже сприятливі умови для того, щоб зміцнити зв’язки та позицію в інтелектуальних заняттях. У навчанні та спілкуванні період сприятливий. Обставини в кар’єрі сприяють зв’язкам, навчанню, викладанню. Маємо підтримку з боку тих, від кого залежимо і кого побоюємося. (21 лютого точний зростаючий секстиль Меркурій/Сатурн).

Виникають нові ідеї щодо заробітків, пов’язаних із модою, мистецтвом, культурологією, політологією, історією, філософією, міфологією. У стосунках спонтанно виникають ситуації, що потребують розгадування загадок та прояснення заплутаних моментів. Загалом стосунки супроводжуються відчуттям ейфорії, високого натхнення, казкової чарівності. За тонкощами соціальної поведінки партнера, за стилем його вбрання зараз яскраво просвічують його ідеальні мрії, його особиста філософія та система вірувань. Якщо для вас важливі ваші соціальні програми (партнерство, світське життя), то потурбуйтеся про те, щоб виглядати вишукано, демонструйте гарний художній смак. У цей час грубіянська поведінка (негарний зовнішній вигляд, неприємний запах, огидні манери поведінки) призведуть до того, що ви будете здивовані або несподіваною правдою про свої цінності, явлену вам партнером. Або тим, що важливий для вас партнер просто мовчки зник із вашого життя без будь-яких пояснень – розчинився у повітрі, як посмішка чеширського кота (21 лютого точна кон’юнкція Венера/Нептун).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає