Гороскоп на місяць 15 лютого – 17 березня 2018

Останній місяць зими Місячно-сонячний цикл у Водолієві.

15 лютого 2018 сонячне затемнення у 28 градусі Водолія. Ці затемнення належать до серії саросу 1 S. Сімейство затемнень цієї серії має стосунок до ідей та їх палкого вираження у промовах та у структурованих діях. Виникають спонтанно або ініціюються людьми під впливом емоцій та бажань ситуації, що стосуються, наприклад, наступних питань:

– Ідеологія, що транслюється через ЗМІ.
– Боротьба за те, щоб слово не розходилося з ділом, коли йдеться про ідеали справедливості та закон.
– Структурування великого курсу навчальної програми та конкретні дії, спрямовані на викладання і навчання.
– Участь в освітніх програмах на міжнародному рівні, що потребує високого рівня професійної майстерності.
– Далекі подорожі, пов’язані із інтелектуальною активністю та професійними справами.

У гороскопі України це затемнення має опозицію до Венери, Меркурія і Юпітера. Це означає, що спонтанні події у державі висвітлюють прихованих ворогів України. Нації та керівникам держави доводиться брати на себе відповідальність і приймати важливі рішення стосовно протидії руйнівному впливу пропаганди з боку таємних ворогів державності. Події цього періоду змушують долучатися до боротьби із таємними ворогами України діячів культури та мистецтва, фінансистів, дипломатів, журналістів, студентів, працівників малого та середнього бізнесу, військових та державних службовців, лікарів, учителів, робітників інтелектуальної сфери, філософів, видатних письменників, освітян, капіталістів. Від рішень, компетентності та відповідальності нації та керівників держави залежить естетичне вдоволення громадян, стан природних ресурсів, прибутки, добробут громадян, якість мислення, стан доріг та транспорту, свобода слова, партнерство з сусідніми державами, якість судової системи, відстоювання справедливості в суді, дипломатичне вирішення конфліктів, система законодавства, вирішення питань міжнародного права та стосунки з іноземцями, якість вищої освіти та видавничої справи, світоглядні позиції громадян.

Якщо у вашому гороскопі народження це затемнення створює кон’юнкції або опозиції до особистих планет, або квадратури до Сонця чи Місяця, ви можете почуватися сповненими ідей або мати багато можливостей для вибору. Обставини складатимуться таким чином, що доведеться поспішати. Але якщо ви встигаєте робити щось конкретне практичне для втілення нових ідей, ваші дії матимуть позитивні результати.

Головна тема місяця: прибутки від кар’єри і статусу, прибутки від репутації та від визнання, колективна робота, реформаторська діяльність, передові наукові розробки, винаходи, інженерія, передові технології, стосунки із друзями та однодумцями, клубне життя, стосунки із фанами.

У державі у фокусі уваги опиняється законодавча влада. Відносини із дружніми країнами та з більш віддаленими країнами. Наука, винахідництво, передові технології. Прогресивні реформи та модернізація. Надії на майбутнє.

У 2009 році розпочався новий 13-річний цикл розвитку ідеалістичних та релігійний систем вірувань. У 2012 та у 2015 проявами напружених фаз цього циклу стали сектантські чвари, політичні розбіжності та «релігійні війни». 2012-2013 – роки гострої боротьби ідей в Україні. Економічно це був період буму та оптимізму, але через недостатній зв’язок із реальністю то були плани типу «журавля в небі», що призвели до скаженої інфляції. Фазу квіконсу у 2014 році в Україні супроводжувала глибока економічна криза і втеча Президента Януковича з країни. З опозицією у 2015 році відбувається загальне українсько-європейське зближення, Україна отримує фінансову допомогу. При квіконсі у 2016-2017 роках економіка починає йти вгору і міжнародні санкції стримують агресію РФ проти України. Фаза падаючого трину, активна з жовтня 2017 до листопада 2018, створює сприятливі умови для подальшого зближення України з цивілізованими країнами та для вирішення ідеологічних та релігійно-філософських питань. Пік аспекту 3 грудня 2017. Аспект активний до червня 2018 року.

У 2007 році розпочався новий 12-річний цикл, пов’язаний з розвитком міжнародного тероризму через плутократичну та політичну владу. У 2007 році виникли нові тенденції розвитку владних структур. Вони досягли піку свого розвитку у 2013 – 2014 роках. До вересня 2017 року йшлося про дипломатичне вирішення питань захисту законів міжнародного права від тероризму. Із другої декади жовтня 2017, коли Юпітер перемістився у знак Скорпіона, розпочалася фаза падаючого секстилю цього циклу. Пік аспекту 16 січня 2018. У межах орбісу аспект залишається до середини жовтня 2018. Це період співробітництва і систематичних зусиль заради остаточного втілення ідей 2007 року щодо трансформації владних структур. Захист законів міжнародного права від тероризму в цей час відбувається через використання союзниками спільних ресурсів, через фінансову, матеріальну і психологічну допомогу, через об’єднання навколо пошуків виходу із кризи. Аспект активний до початку листопада 2018.

У сфері кар’єри та репутації до кінця лютого дуже сприятливі умови для того, щоб зміцнити фінансове становище (16 лютого точний зростаючий секстиль Венера/Сатурн), зв’язки та позицію в інтелектуальних заняттях (21 лютого точний зростаючий секстиль Меркурій/Сатурн), зміцнити свій авторитет та компетентність у кар’єрі та бізнесі (25 лютого точний зростаючий секстиль Сонце/Сатурн). Це пов’язане з тим, що нові ідеї кінця грудня 2017 щодо особистих творчих проектів, щодо навчальних та інтелектуальних програм, а також щодо особистих статків та прибутків тепер вперше заявлять про себе у реальному житті. Відбуваються події у сфері кар’єри, статусу, репутації, які дають можливість скористатися підтримкою партнерів, знайомих, консультантів, компетентних персон та керівників будь-якого рангу для того, щоб втілювати ці ідеї і життя. Коли ми починаємо діяти у цьому напрямку, світ ніби розвертається до нас своїм привітним боком, і обставини складаються самі собою на нашу користь. З першої декади березня 2018 починає зростати напруження у кар’єрі, бо доводиться докладати величезних зусиль, щоб просунутися у навчання, спілкуванні, зв’язках, а також у партнерстві та заробітках.

Із другої половини лютого 2018 поступово зменшується напруження, що було у першій половині лютого у зв’язку із необхідністю багато працювати заради того, щоб розширити свої можливості у заробітках, навчанні, розумовій роботі, особистій творчості. До кінця лютого складаються дуже сприятливі умови у сфері фінансів, партнерства, союзів, миротворства, а також у сфері інтелектуальної зайнятості – 1 і 2 березня точний зростаючий трин Венера/Юпітер та Меркурій/Юпітер. Водночас імперативні обставини складаються на користь особистої творчості, самостійності та компетентності – 13 березня точний зростаючий трин Сонце/Юпітер. Таким чином, перша половина березня на особистому рівні сповнена приємних подій, пов’язаних із незаслуженим везінням, подарунками, авансами, дружбою із знаменитостями місцевого масштабу та із тими, хто має більші можливості. На рівні держав це період, коли складаються гарні умови для вирішення питань припинення війни та встановлення миру.

У тому, що стосується професійної майстерності, спорту, боротьби, конкретних практичних дій на власний розсуд, період до початку березня не дуже сприятливий. Якщо ваша конкретна практична діяльність пов’язана з мистецтвом, модою, філософією, міфологією, культурологією, політологією, історією, конфлікти і напруження у стосунках із видатними у цих галузях персонами змусять прояснювати заплутані ситуації, боротися за правду, руйнувати містифікації – 17 лютого точний падаючий квадрат Марс/Нептун. Якщо у своїй професії ви майстер свого діла, ви відчуєте недобре ставлення з боку діячів культури та мистецтва, дипломатів, миротворців, громадських діячів. Вам доведеться дуже важко і напружено працювати, щоб отримати прибутки. Доведеться боротися за свої цінності, захищати своє майно та джерело прибутку. У партнерських стосунках будуть конфлікти, чвари. Уникати їх не слід, бо саме конфлікти обумовлюють розвиток, дозволяють партнерам узгодити цінності. Врешті решт, через конфлікти та напругу ви зможете покращити стосунки, матеріальне становище, підвищити свій рівень професійної майстерності, вдосконалити бійцівські якості (25 лютого 2018 зростаючий квадрат Венера/Марс). Будуть конфлікти з помічниками, колегами по роботі, студентами, молоддю, журналістами, консультантами. Палкі суперечки, напружені дебати. Дуже багато інтелектуальної роботи, напружені спортивні заняття. Якщо в цей час дотримуватися правил ментальної гігієни, залишатися у межах здорового способу життя, можна досягти дуже значних результатів у розумовій роботі та спорті. (1 березня 2018 зростаючий квадрат Меркурій/Марс). Якщо ваша конкретна практична діяльність пов’язана з інженерією, передовою наукою та технологіями, із символьними системами (наприклад, мова програмування, астрологія), колективною роботою, прогресивними реформами, то в цей час легко зробити відкриття. А дружні стосунки з видатними у цих галузях персонами принесуть вдоволення, винагороди, визнання – 11 березня 2018 точний падаючий трин Марс/Уран.

До 17 березня 2018 Марс у знаку Стрілець. В цей час людям властиво діяти, керуючись власними уявленнями про мораль, закон, справедливість. Ми схильні фанатично борюся за свою ідею – всі перешкоди долаємо із пристрастю, із величезним оптимізмом та вірою у власні сили. Стаємо агресивними під впливом емоції гніву, викликаного зневагою до ідеалів або відвертою несправедливістю, порушенням моралі. У боротьбі намагаємося знищити супротивника морально. У якості інструмента для боротьби в цей час ефективно використовувати юридичні знання, власну освіченість, зв’язки зі знаменитостями місцевого масштабу, прихильність важливих персон, покровительство з боку законодавства та церкви. Зараз ми схильні недооцінювати супротивників і переоцінювати власну мужність та бойову і професійну майстерність. В цей час у нас прокидається пристрасть до пригод, далеких подорожей, вищої освіти, філософії, релігієзнавства. У боротьбі, професійній майстерності та у коханні перевага на боці шляхетного лицаря: шляхетний, щирий, щедрий, оптимістичний, добрий, має широкі погляди, його поважають інші, його беруть за взірець. Видно, що для нього кохання і секс – це завжди щось піднесене і навіть святе. Сексуальність в цей час: потяг виникає спонтанно і супроводжується добрими намірами і шляхетними діями, часто надмірно експансивними. Тінь: самовпевнений невіглас.

Із 11 лютого до 7 березня 2018 Венера у знаку Риби. У цей час ми прагнемо прекрасного, яке неможливо висловити та виразити у матеріальних формах і навіть у словах. Загострюється здатність бачити красу тих речей, що приховані, не лежать на поверхні, не впадають у око: краса, що вислизає, хибка краса. Загострюється любов до музики, поезії, живопису. Нас захоплюють мрії про ідеальний шлюб і вічне кохання. Як ніколи переживаємо відчуття божественної любові: любов до того величезного, глобального закону, поки що незрозумілого, але очевидного, що стоїть за всіма явищами видимого світу. Любовні відчуття наближені екзальтації: відчуття, ніби розчинюєшся в об’єкті любові, відчуваєш неземне блаженство, кайф, ейфорію, екстаз. Фантастичні уявлення про любов в цей час можуть зіграти негативну роль: людина дозволяє своїм почуттям «цілком захопити» себе, зануритися в нереалістичні мрії, де ризикує остаточно відірватися від реальності та втратити будь-яку тверезість мислення. Почуття, любов, партнерство, фінанси можуть стати причиною саморуйнування. Підсвідомо ми відчуваємо, що в ситуаціях любові, партнерства, стосунків, фінансів нам бракує здорового глузду, логіки, раціонального підходу та поінформованості. Тому здатні докладати свідомих зусиль, щоб бути розумними, раціональними, логічними, обізнаними. В цей час проявляються художні здібності, гарний смак. І можна отримати з цього користь, заробити на цьому.

Найбільш привабливими будуть загадкові, містичні жінки: німфи. Така жінка сприймається як неземна, божественна, невимовно прекрасна, п’янка, поетична. Нелогічна, ірраціональна, безладна, хаотична. Тінь: жертва любовного чаду. В еротиці: сповнена таємничості, незбагненна, спокуслива і приваблива, бездумна, сп’яніла пристрастю.

У цей час варто власний імідж пристосовувати до своєї соціальної ролі, відповідно до того соціального прошарку, який відчувається як найбільш привабливий. У цей час легко вводити в оману на свій рахунок. Ми можемо закохатися у схожість людини на якогось героя кіно, на історичну особистість, на міфічний персонаж. Нас зачаровує образ зі сфери мистецтва або людини з реального життя, що уособлює для нас мрію про божественно прекрасне, соціальну утопію. Межі іміджу в цей час наче розпливаються, розчиняються. Домінує стиль дифузний, аморфний, історичний романтизм. Найбільш вдало одягненим буде той, хто комбінує речі між собою красиво, зі смаком, порушуючи будь-яку логіку і раціональний сенс. Стиль в цей час зазвичай відбиває фантастичні уявлення господаря, його високі мрії, ілюзії, омани, розуміння ним ідеалів цивілізацій минулого. Приваблює стиль ретро. Легко створювати образи цілісні, гармонійні. Інтуїтивно поєднуємо різні деталі гардеробу різних культур і часів в єдине гармонійне ціле.

Соціальний образ – Казкар. Стиль у мистецтві – рання готика.

Із 7 до 31 березня 2018 Венера у знаку Овен. У цей час занадто сильне прагнення краси та гармонії призводить до ефекту відсутності гармонії. У суспільстві буде домінувати естетика сили, боротьби, конкуренції, виклику, професійної майстерності. Актуальним в одязі стає спортивний стиль, мілітарі, історичний романтизм (строї, що нагадують часи героїчного минулого, наприклад, стилізований одяг завойовників Америки), романтизм максимально наближеного до природи способу існування, мінімалізм. Труднощі будуть із тим, щоб поєднати деталі стилю гармонійно за кольором, фактурою, формою, пропорціями. 

Проблематика: у людей в цей час занадто сильні почуття. Почуття демонструються відверто, щиро, сильно, агресивно. Слабкі прояви почуттів у партнера в цей час можна просто не помітити. Проявляється нетерпіння в усьому,  що стосується почуттів, соціальних заходів, ввічливості, культурної поведінки, грошей та майна. Від партнерів очікуються героїчні вчинки. А також, що вони високо цінуватимуть наші власні героїчні вчинки, нашу силу, сміливість, брутальність, простоту. Якщо не докладати свідомих зусиль, щоб поводитися гармонійно, з боку суспільства буде негативне ставлення: такі люди напружують своєю інтенсивністю, агресивністю, натиском, брутальністю. 

Вирішення задачі: варто спостерігати за своїми проявами в суспільстві з позиції стороннього спостерігача. Поведінка має бути адекватною, якщо ви хочете заробляти гроші саме в суспільстві, а не завдяки самостійним сміливим проектам, наприклад, у ролі вояка-найманця. Варто розвивати художній смак: дивитися фільми гарної якості, відвідувати виставки, читати художню літературу, ходити на екскурсії до пам’яток культури та мистецтва. 

Щоб бути успішною в суспільстві людиною та добре заробляти, мати гарні стосунки із партнерами, в цей період важливо демонструвати навички ввічливої поведінки, щоб природна агресивність і сила були привабливими, а не відразливими. Слід наряджатися в такому стилі, що відповідав би таким цінностям: боротьбі за рівні права жінок із чоловіками в суспільстві, любов до спорту та конкуренції, необхідність мати вагу в суспільстві завдяки професійній майстерності, необхідність відстоювати свої інтереси, необхідність поводитися в суспільстві активно. 

Любов у цей час зароджується спонтанно, сама собою, симпатії і антипатії виникають миттєво. Форми любов приймає найрізноманітніші: від любові з першого погляду до несподіваних повторних спалахів любовного почуття.

Соціальний образ, що користується попитом: Кочівник, Завойовник, Першовідкривач.

Стиль в мистецтві – «стрілялки», постмодерн, хепенінг.

У стосунках і заробітках у другій половині лютого 2018 період водночас сприятливий і дуже напружений. У сфері фінансів, партнерства, союзів доводиться дуже багато працювати і боротися. В цей час можна досить добре заробити завдяки професійній майстерності. Але робота буде дуже важкою, доведеться долати перешкоди, спротив матеріалу, мати справу із конфліктними ситуаціями. Доведеться захищати майно і джерело прибутку. (25 лютого точна зростаюча квадратура Венера/Марс). В середині лютого фінансове становище може зміцнитися завдяки підтримці з боку політиків, високопосадовців, людей великого бізнесу (16 лютого точний зростаючий секстиль Венера/Сатурн). Виникають нові ідеї щодо заробітків, пов’язаних із модою, мистецтвом, культурологією, політологією, історією, філософією, міфологією (21 лютого точна кон’юнкція Венера/Нептун). Допоможе заробляти підтримка з боку знаменитостей світового масштабу або з боку відомих у вузькому колі посвячених персон. Подарунки від них. Можливі фінансові надходження за якісь заслуги в минулому. (27 лютого точний падаючий секстиль Венери з Плутоном). Наприкінці лютого – на початку березня дуже сприятливі можливості для заробітків і партнерства – 1 березня точний зростаючий трин Венера/Юпітер. Дуже легко заробляти. Відкриваються нові можливості для заробітків, виникає нове джерело прибутків. В цей час можна отримати гарні подарунки, щедрі аванси. Нові фінансові можливості пов’язані з дружбою зі знаменитостями місцевого масштабу, видатними письменниками, викладачами, філософами, юристами, іноземцями, капіталістами. Зав’язуються нові знайомства, обмін думками та навчання приносять прибуток (4 березня 2018 точна кон’юнкція Венера/Меркурій). З 7 березня 2018 поступово зменшується грошовий потік. До 13 березня витрати можуть перевищувати прибутки. В цей час доведеться заощаджувати і стримувати бажання витрачати на красу та мистецтво. Вірогідно, доведеться вкладати гроші у те, що має зміцнити бізнес, кар’єру, репутацію. (13 березня точна зростаюча квадратура Венера/Сатурн).

Із 31 січня до 18 лютого 2018 Меркурій у Водолієві. Посилюється прагнення мислити незалежно, висловлювати свої судження вільно; спілкуватися без побоювання бути покараним за свої судження і думки. Посилюється прагнення вивчати і опановувати досягнення передової науки і технологій. Посилюється здатність винаходити, систематизувати креативно. Загострюється цікавість до прогресу – як технічного, так і гуманітарного. У спілкуванні характерна оригінальність або ексцентричність розуму. Посилюються здібності до комбінування, систематизації, упорядкування. Ми обмірковуємо рішення, спираючись на свою найулюбленішу в даний період часу теорію. Критерієм вибору інформації служить «нове – застаріле».

Із 18 лютого до 6 березня 2018 Меркурій у Рибах. У цей час у нас замріяний, казковий розум. Мислимо фантастичними образами надзвичайної краси. Коли думаємо (читаємо, розмірковуємо, слухаємо, намагаємося зрозуміти слова співрозмовника, передаємо чи збираємо інформацію), впадаємо у стан трансу, переживаємо відчуття возз’єднання з чимось величним, значно більшим за нас, відчуваємо ейфорію, неземне блаженство. Розчиняємося в потоці інформації. Зливаємося зі співрозмовником, заражаючись його думками. У цей час з’являється вміння зрозуміти іншого без слів, лише уловлюючи маркери з міміки, жестів, пози, інтонацій. У цей час легко навчатися методом занурення. Сприяє розумовій діяльності як ніколи філософія і мистецтво: музика, поезія, художня література, живопис, фото і кіно, сучасне мистецтво. Можу сам грати на кількох інструментах. Осмислюємо рішення методом занурення у стан трансу, критерієм розумності служить відчуття «гріє – не гріє».

Із 6 березня до 13 травня 2018 Меркурій в Овні. У цей час для ефективної розумової діяльності необхідні такі якості характеру: рішучість, войовничість, активність, ініціативність, сміливість чинити на власний розсуд та захищати власні інтереси. Дуже позитивним чином на якості роботи інтелекту позначаються спортивні заняття. Варто кожного дня приділяти годину своїй фізичній підготовці: гімнастика, заняття з інструктором у тренажерному залі, кардіо навантаження; рухливі ігри, де присутній елемент конкуренції та змагання (боротьба, бадмінтон і теніс тощо). 
 
У навчанні та спілкуванні у другій половині лютого 2018 період водночас сприятливий і дуже напружений, як і у стосунках та фінансах. Обставини в кар’єрі сприяють зв’язкам, навчанню, викладанню. Маємо підтримку з боку тих, від кого залежимо і кого побоюємося. (21 лютого точний зростаючий секстиль Меркурій/Сатурн). Доводиться дуже багато інтелектуально працювати і сперечатися. (1 березня точна зростаюча квадратура Меркурій/Марс). В середині лютого інтелектуальні заняття завершуються винаходами та геніальними відкриттями, наші ідеї підтримують друзі, однодумці, науковці, винахідники. (15 лютого точний падаючий секстиль Меркурій/Уран). Виникають нові ідеї щодо навчання та викладання, пов’язані із модою, мистецтвом, культурологією, політологією, історією, філософією, міфологією (25 лютого точна кон’юнкція Меркурій/Нептун). Допоможе навчатися та викладати підтримка з боку знаменитостей світового масштабу або з боку відомих у вузькому колі посвячених персон. (1 березня точний падаючий секстиль Меркурій/Плутон). Наприкінці лютого – на початку березня дуже сприятливі можливості для інтелектуальних занять та знайомств – 2 березня точний зростаючий трин Меркурій/Юпітер. Дуже легко заробляти, використовуючи знання. Відкриваються нові можливості для інтелектуальної роботи та знайомств, пов’язані з дружбою зі знаменитостями місцевого масштабу, видатними письменниками, викладачами, філософами, юристами, іноземцями, капіталістами. (4 березня 2018 точна кон’юнкція Венера/Меркурій). З 6 березня 2018 поступово обмежується спілкування, розумова робота потребує підвищеної дисципліни та зосередженості. До 11 березня обов’язок виконувати важку інтелектуальну роботу змусить обмежити спілкування. В цей час доведеться суворо дотримуватися розкладу занять. Вірогідно, доведеться зануритися у навчання та письменництво, щоб зміцнити бізнес, кар’єру, репутацію. (11 березня точна зростаюча квадратура Меркурій/Сатурн).

13 березня у 12 градусі Овна починається цикл ретроградності Меркурія, із 23 березня до 15 квітня Меркурій ретроградний. З 13 березня розумова активність поступово (протягом 10 днів) зміщується у бік внутрішньої роботи – роздуми більше стосуються особистого внутрішнього світу, ніж зовнішньої діяльності. Поступово всі процеси, пов’язані із навчанням, спілкуванням, подорожами, торгівлею пригальмовують, розвиваються повільніше. Але це не стосується людей із ретроградним Меркурієм у гороскопі особистості – у них, навпаки, активізується інтелектуальна діяльність, відбувається більше цікавих знайомств, подорожей, обміну думками. Нижня кон’юнкція Меркурія з Сонцем 1 квітня – до 12 липня 2018 успіх інтелектуальної діяльності тим чи іншим чином буде визначатися наявністю таких якостей: сміливість, сила, вправність, войовничість, відвага, професійна майстерність, спортивність, вміння діяти на власний розсуд, вміння розпочинати принципово нові ризиковані проекти.

Із 18 лютого до 20 березня 2018 Сонце у знаку Риби – останній місяць зими.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає