Гороскоп на місяць 17 березня – 16 квітня 2018

Березневий лісМісячно-сонячний цикл у Рибах.

Головна тема місяця: розгадування загадок, розкриття таємниць, викриття брехні та містифікацій. У центрі уваги опиняються різноманітні ситуації, де є страждання, заплутані проблеми, загадки історії, спотворення та замовчення фактів на користь якоїсь фальшивої доктрини. Ми зайняті викриттям брехні, виявом таємних ворогів, здійсненням чогось корисного для важкохворих, знедолених, безхатченків, засуджених, божевільних.

Колективний настрій – “Я співчуваю” або “Я розчиняюся”. Це найзагадковіший час, коли кордони реального світу та світу ілюзій розмиваються. Можуть відбуватися речі, які здаються дивними, які важко пояснити раціонально. Ці речі наштовхують на думку про існування закону, що керує порядком речей у Всесвіті, але людині ще невідомий. Зазвичай в такий час містика, таємниці давнини, міфологія, ірраціональні фобії, психологічний та фізичний садизм, підривна діяльність в державі та таємні вороги складають основні теми. Поруч можуть опинятися люди, які хочуть втекти від життєвих випробувань в депресію чи хворобу. Постають питання про маніпуляції зі свідомістю, викривання брехні, виявлення омани. Можна опинитися у зв’язку з людьми, які легко потрапляють під вплив інших, піддаються навіюванню. Стережіться алкоголю, наркотичних речовин, отрути, хімікатів.

У державі у фокусі уваги опиняється все, що частково або цілком зберігається у таємниці. Привертають увагу лікарні, монастирі, закриті навчальні заклади, тюрми та місця вимушеного або добровільного усамітнення. У центрі уваги суспільства – те, що підриває порядок, і ті, хто підтримує цей підрив, – таємні, підпільні об’єднання та партії. Також у центрі уваги окультні та містичні аспекти філософії та релігії.

У суспільстві привертають увагу такі заняття та професії: історія, міфологія, культурологія, гуманістична психологія, астрологія. Мистецтво: музика, поезія, література, живопис, кінематографія. Також все, пов’язане з водою: флот, рибальство, океанологія. В медицині — фармацевтика. Більше уваги приділяється сферам, пов’язаним з хімічною промисловістю. Привертають увагу парфумерія, аромати, бальзами. Сфера, пов’язана з нафтою та нафтопродуктами, а також з альтернативними джерелами енергії.

У 2009 році розпочався новий 13-річний цикл розвитку ідеалістичних та релігійний систем вірувань. У 2012 та у 2015 проявами напружених фаз цього циклу стали сектантські чвари, політичні розбіжності та «релігійні війни». 2012-2013 – роки гострої боротьби ідей в Україні. Економічно це був період буму та оптимізму, але через недостатній зв’язок із реальністю то були плани типу «журавля в небі», що призвели до скаженої інфляції. Фазу квіконсу у 2014 році в Україні супроводжувала глибока економічна криза і втеча Президента Януковича з країни. З опозицією у 2015 році відбувається загальне українсько-європейське зближення, Україна отримує фінансову допомогу. При квіконсі у 2016-2017 роках економіка починає йти вгору і міжнародні санкції стримують агресію РФ проти України. Фаза падаючого трину, активна з жовтня 2017 до листопада 2018, створює сприятливі умови для подальшого зближення України з цивілізованими країнами та для вирішення ідеологічних та релігійно-філософських питань. Пік аспекту 3 грудня 2017. Аспект активний до червня 2018 року.

У 2007 році розпочався новий 12-річний цикл, пов’язаний з розвитком міжнародного тероризму через плутократичну та політичну владу. У 2007 році виникли нові тенденції розвитку владних структур. Вони досягли піку свого розвитку у 2013 – 2014 роках. До вересня 2017 року йшлося про дипломатичне вирішення питань захисту законів міжнародного права від тероризму. Із другої декади жовтня 2017, коли Юпітер перемістився у знак Скорпіона, розпочалася фаза падаючого секстилю цього циклу. Пік аспекту 16 січня 2018. У межах орбісу аспект залишається до середини жовтня 2018. Це період співробітництва і систематичних зусиль заради остаточного втілення ідей 2007 року щодо трансформації владних структур. Захист законів міжнародного права від тероризму в цей час відбувається через використання союзниками спільних ресурсів, через фінансову, матеріальну і психологічну допомогу, через об’єднання навколо пошуків виходу із кризи. Аспект активний до початку листопада 2018.

У сфері кар’єри та репутації до кінця березня дуже напружений і важливий період. Доводиться багато працювати, долати перешкоди, щоб зміцнити свій авторитет та компетентність у кар’єрі та бізнесі (29 березня точний зростаючий квадрат Сонце/Сатурн). Це пов’язане з тим, що нові ідеї кінця грудня 2017 щодо особистих творчих проектів тепер доводиться втілювати в життя у несприятливих умовах. Відбуваються події у сфері кар’єри, статусу, репутації, які змушують конфліктувати з компетентними персонами та керівниками будь-якого рангу. Обставини складаються таким чином, щоб завадити нам керувати, віддавати накази, перешкоди й відтермінування діють не на нашу користь. Посилюється напруження у кар’єрі, доводиться докладати величезних зусиль, щоб утримати керівну посаду і просунутися вперед. На міжнародному рівні велике напруження. У сфері кар’єри та репутації поруч із нами агресивні люди, майстри свого діла, вояки, спортсмени. Вони не заважають і не сприяють важливим справам – вони просто поруч, доводиться враховувати їхню наявність. Міцність кордонів залежить від здатності вибудовувати тонкі стратегії, бути мудрими і холоднокровними. У цей період починається новий 2,5-річний цикл Марс/Сатурн (2 квітня 2018 точна кон’юнкція у Козерогові). Ідея циклу: захист кордонів та забезпечення порядку в державі через зміцнення структур державної та будь-якої влади. Велике напруження у розумовій роботі, у спілкуванні, навчанні, коротких поїздках (5 квітня точний зростаючий квадрат Меркурій/Сатурн, 12 квітня Сатурн починає ретроградний рух – і 26 квітня знову точний зростаючий квадрат Меркурій/Сатурн). Тож доведеться багато попрацювати щодо навчальних та інтелектуальних програм. Доведеться пережити дещо неприємні моменти у спілкуванні з тими, з ким уникнути контактів не вдасться. Водночас до другої декади квітня дуже сприятливі умови для того, щоб зміцнити фінансове становище (7 квітня точний зростаючий трин Венера/Сатурн). Зусилля на керівній посаді та у навчанні/зв’язках супроводжуються високими прибутками та дружбою з партнерами, союзниками, сприятливими подіями у суспільному житті.

Із 17 березня до 16 травня 2018 Марс у знаку Козеріг. Щоб перемагати, маємо діяти терпляче, структуровано, надійно, твердо, цілеспрямовано, дисципліновано. У практичній конкретній діяльності на користь піде самодисципліна, зосередженість, вміння володіти собою, витривалість. Вміння терпляче й наполегливо рухатися до мети. У цей час захисні реакції стають дуже агресивними. Але агресія завжди під контролем, навіть якщо це важко. Нас нелегко змусити діяти у стані афекту. Важко вивести із себе. Але якщо це вдалося, реагуватимемо дуже сильно, холоднокровно. В цей час проявляються такі якості як жорстокість, злопам’ятність і безжальність. Коли стикаємося зі спротивом, сила і агресивність лише збільшуються. Якщо є мета, рухаємося до неї вперто і наполегливо. Наші сили оновлюються постійно. Чим більше напружуємося, тим сильнішою стаємо. 

Проблематика: схильність витрачати сили на те, що не варто зусиль. Вірогідна тупа впертість, скутість або зацикленість.  

Як в цей час варто боротися і працювати? Переслідувати жертву дуже довго, з величезною витримкою та стійкістю. У гніві залишатися холоднокровними. Йти вперед, дуже уважно зважаючи на все, що відбувається у зовнішньому та у внутрішньому світі. Наприклад, у зовнішньому світі потрібно враховувати обставини і обирати найкращий момент для дій. Не має сенсу саджати помідори у сніг. Крім того, потрібно ретельно обирати спосіб, в який діяти. Грати по-чесному з шулерами – ознака дурості, а не доблесті. Коли сили в бою нерівні, безглуздо вступати у відкритий бій – слід діяти дипломатичними хитрощами. Дістанеться мети не той, хто намагається рухатися вперед, не дивлячись ні на що. А той, хто рухається, уважно озираючись на всі боки, щоб обрати не лише короткий шлях, а і безпечний.

Сексуальний інстинкт в цей час дуже сильний, але довгі періоди відсутності сексу витримуються досить легко і завжди можна себе контролювати.  

У тому, що стосується професійної майстерності, спорту, боротьби, конкретних практичних дій на власний розсуд, період дуже напружений. До 24 березня імперативні обставини складаються таким чином, що доводиться у несприятливих умовах боротися, виконувати професійні обов’язки, займатися спортом, відстоювати власні інтереси. На заваді стають керівники різного рангу, батько або мати, яскраві творчі особистості, лідери. З цими людьми будуть гострі конфлікти. Необхідно підвищувати власну компетентність, щоб діяти конструктивно. У будь-якій практичній активності слід бути дуже уважним, слід усвідомлювати і контролювати власну лють, пристрасть, агресивність. Через втрату контролю можна травмуватися та зіпсувати техніку. (24 березня точна зростаюча квадратура Сонце/Марс). У цей період починається новий 2,5-річний цикл Марс/Сатурн. Ідея циклу: Використання професійної майстерності та бійцівських якостей заради зміцнення статусу та репутації, просування в кар’єрі. В цей час виникають нові ідеї щодо довгостроковий ділових програм, пов’язаних із професійною майстерністю, спортом, боротьбою. (2 квітня 2018 точна кон’юнкція у Козерогові). Дуже напружені інтелектуальні заняття. Професійна майстерність потребує дуже напруженої розумової роботи. Підвищена активність у зв’язку з навчанням, спілкуванням, короткими подорожами. Суперечки, нервова напруга, виснажлива інтелектуальна робота, перешкоди під час пересування, роздратування через непорозуміння та брак знань.Варто зменшити інтелектуальне навантаження, спілкування, пересування. Залишити лише ті речі, що безпосередньо пов’язані із професійною зайнятістю. За кермом, під час занять спортом, під час спілкування слід поводитися розумно, раціонально. Важливо дотримуватися здорового способу життя і слідкувати за тим, щоб фізичні та інтелектуальні навантаження залишалися у межах розумного. Можливі травми, інфекційні захворювання, аварії, пошкодження техніки. (4 квітня точна зростаюча квадратура Меркурій/Марс). Після 5 квітня дуже сприятливий період для заробітків у сфері професійної майстерності, для партнерства особистого і ділового, що передбачає спільні конкретні практичні дії. (11 квітня точний зростаючий трин Венера/Марс). Якщо ваша професійна активність пов’язана із філософією, міфологією, мистецтвом, культурологією, політологією, то в цей час можна розраховувати на підтримку з боку представників цих галузей. Сприятливі умови для діяльності в цих сферах. (11 квітня точний падаючий секстиль Марс/Нептун).

Із 7 до 31 березня 2018 Венера у знаку Овен. У цей час занадто сильне прагнення краси та гармонії призводить до ефекту відсутності гармонії. У суспільстві буде домінувати естетика сили, боротьби, конкуренції, виклику, професійної майстерності. Актуальним в одязі стає спортивний стиль, мілітарі, історичний романтизм (строї, що нагадують часи героїчного минулого, наприклад, стилізований одяг завойовників Америки), романтизм максимально наближеного до природи способу існування, мінімалізм. Труднощі будуть із тим, щоб поєднати деталі стилю гармонійно за кольором, фактурою, формою, пропорціями.

Проблематика: у людей в цей час занадто сильні почуття. Почуття демонструються відверто, щиро, сильно, агресивно. Слабкі прояви почуттів у партнера в цей час можна просто не помітити. Проявляється нетерпіння в усьому, що стосується почуттів, соціальних заходів, ввічливості, культурної поведінки, грошей та майна. Від партнерів очікуються героїчні вчинки. А також, що вони високо цінуватимуть наші власні героїчні вчинки, нашу силу, сміливість, брутальність, простоту. Якщо не докладати свідомих зусиль, щоб поводитися гармонійно, з боку суспільства буде негативне ставлення: такі люди напружують своєю інтенсивністю, агресивністю, натиском, брутальністю.

Вирішення задачі: варто спостерігати за своїми проявами в суспільстві з позиції стороннього спостерігача. Поведінка має бути адекватною, якщо ви хочете заробляти гроші саме в суспільстві, а не завдяки самостійним сміливим проектам, наприклад, у ролі вояка-найманця. Варто розвивати художній смак: дивитися фільми гарної якості, відвідувати виставки, читати художню літературу, ходити на екскурсії до пам’яток культури та мистецтва.

Щоб бути успішною в суспільстві людиною та добре заробляти, мати гарні стосунки із партнерами, в цей період важливо демонструвати навички ввічливої поведінки, щоб природна агресивність і сила були привабливими, а не відразливими. Слід наряджатися в такому стилі, що відповідав би таким цінностям: боротьбі за рівні права жінок із чоловіками в суспільстві, любов до спорту та конкуренції, необхідність мати вагу в суспільстві завдяки професійній майстерності, необхідність відстоювати свої інтереси, необхідність поводитися в суспільстві активно.

Любов у цей час зароджується спонтанно, сама собою, симпатії і антипатії виникають миттєво. Форми любов приймає найрізноманітніші: від любові з першого погляду до несподіваних повторних спалахів любовного почуття.

Соціальний образ, що користується попитом: Кочівник, Завойовник, Першовідкривач.

Стиль в мистецтві – «стрілялки», постмодерн, хепенінг.

31 березня до 24 квітня 2018 Венера у знаку Телець. У цей час людям притаманний артистизм, експресивність. Легко проявляється вроджене відчуття форми, художні здібності, здібності до рукоділля, здібності створювати мистецтво. Особливо добре вдається втілювати відчуття краси та гармонії у матеріальні форми. У тому числі у форми людського тіла: фітнес, бодібілдинг, танці, гімнастика, масаж. Легко даються гроші та матеріальні прибутки. Ми потужно фінансово вмотивовані. Висуваємо високі вимоги до шлюбу. Вірність в любовних стосунках безпосередньо залежить від сексуального та матеріального вдоволення. Любов реалістична, матеріалістична і шукає собі опору в загальноприйнятих інститутах (шлюб). Появляється природна, вроджена чуттєвість, природне прагнення довіряти партнеру і співпрацювати з ним. У цей час ми дуже любимо близькість і ласку, комфорт, затишок, достаток, красиві матеріальні форми.

Найбільш привабливі молоді жінки, що подібні до ідилічні пастушок на полотнах старих живописців: природні, еротичні, великі любительки природи і свого власного тіла, любительки красивих добротних речей, смачної їжі, комфортної обстанови. Тінь: Ледарка. В еротиці чуттєва, м’яка, неагресивна, традиційна, бракує пристрасності, сміливості, винахідливості.

В цей час варто вбиратися у речі високої якості та кожного дня міняти вбрання. Варто вбиратися в те, що вважає красивим і респектабельним. перевагу слід віддавати натуральним матеріалам, приємним на дотик. Привабливими будуть чисті природні кольори, комфортні гармонійні форми. Аксесуари мають бути вагомі у всіх сенсах: якісні і коштовні. Взуття має бути добротним і виглядати так, ніби щойно з крамниці. Варто потурбуватися про те, щоб у цілому справляти враження дуже гарної людини, з хорошим смаком і манерами. В одязі має бути акцент, але він не має впадати в очі. Орієнтуйтеся на тренди і виглядайте актуально. Сприяє прибуткам і партнерству імідж багатого селянина або заможного аристократа, капіталіста, банкіра.

Соціальний образ – Селянин, Банкір, Епікуреєць.

Стиль в мистецтві – бароко.

До 23 березня актуальним стає повернутися до ідей, що виникли у перших числах березня, і поміркувати про заробітки й витрати під іншим кутом зору. Остання декада березня у фінансовому плані може бути дуже напруженою, якщо заробітки мають стосунок до реставрації, протезування, реанімації, реабілітації. Тут можуть бути високі витрати на передові технології та на матеріали. (24 березня 2018 точна зростаюча квадратура Венера/Плутон). Виникають нові ідеї щодо заробітків в оригінальний спосіб “чорти знають на чому”. Розпочинається новий річний цикл, пов’язаний з цінністю свободи та незалежності. Цей цикл важливий для тих, чиї особисті прибутки пов’язані із передовою наукою та технологіями, авіацією, винаходами, інженерією, астрологією. (29 березня 2018 точна кон’юнкція Венера/Уран).

Із 31 березня дуже сприятливий для зміцнення фінансового становища та стосунків період. Професійна майстерність та дисциплінованість у кар’єрі добре винагороджуються. Репутація, статус, дружба із високопосадовцями дуже сприяють підвищенню статків. (7 квітня точний зростаючий трин Венера/Сатурн і 11 квітня точний зростаючий трин Венера/Марс). Допомагає заробляти натхнення високими ідеалами та вміння розгадувати загадки та розбиратися у тонкощах мистецтва. (12 квітня 2018 точний зростаючий секстиль Венера/Нептун). Якщо особисті прибутки пов’язані із реставрацією, протезуванням, знаменитостями світового масштабу, то в цей період можна отримати надзвичайні прибутки, видатні подарунки. Допомагає заробляти дружба зі знаменитостями світового масштабу та/або із відомими у вузькому колі посвячених персонами. (17 квітня точний зростаючий трин Венера/Плутон). Варто зберігати рівновагу між прибутками і витратами. Не слід витрачати на розкіш, якщо доводиться обирати між вкладенням коштів у розширення можливостей у перспективі та розкішними речами або коштовними подорожами. Варто віддати перевагу вкладенню коштів у великий курс навчальної програми та у подорож з освітньою метою. (17 квітня точна опозиція Венера/Юпітер).

Із 6 березня до 13 травня 2018 Меркурій в Овні. У цей час для ефективної розумової діяльності необхідні такі якості характеру: рішучість, войовничість, активність, ініціативність, сміливість чинити на власний розсуд та захищати власні інтереси. Дуже позитивним чином на якості роботи інтелекту позначаються спортивні заняття. Варто кожного дня приділяти годину своїй фізичній підготовці: гімнастика, заняття з інструктором у тренажерному залі, кардіо навантаження; рухливі ігри, де присутній елемент конкуренції та змагання (боротьба, бадмінтон і теніс тощо).

13 березня – 28 квітня 2018 всі справи, пов’язані з навчанням, спілкуванням, пересуваннями на невелику відстань, потребують більшої уважності та зосередженості. 13 березня у 12 градусі Овна починається цикл ретроградності Меркурія, із 23 березня до 15 квітня Меркурій ретроградний. З 13 березня розумова активність поступово (протягом 10 днів) зміщується у бік внутрішньої роботи – роздуми більше стосуються особистого внутрішнього світу, ніж зовнішньої діяльності. Поступово всі процеси, пов’язані із навчанням, спілкуванням, подорожами, торгівлею пригальмовують, розвиваються повільніше. Але це не стосується людей із ретроградним Меркурієм у гороскопі особистості – у них, навпаки, активізується інтелектуальна діяльність, відбувається більше цікавих знайомств, подорожей, обміну думками. Нижня кон’юнкція Меркурія з Сонцем 1 квітня – це значить, що до 12 липня 2018 успіх інтелектуальної діяльності тим чи іншим чином буде визначатися наявністю таких якостей: сміливість, сила, вправність, войовничість, відвага, професійна майстерність, спортивність, вміння діяти на власний розсуд, вміння розпочинати принципово нові ризиковані проекти. Між 23 березня та 15 квітня має сенс глибоко зануритися у те, що вже вивчене. А опанування принципово нового навчального матеріалу буде у цей час даватися досить важко. Якщо в цей час відправитися у подорож, то вона відбуватиметься не так, як планувалося. На пересування піде більше часу, ніж мало би бути. Загалом навчання та опанування конкретних практичних навичок та вмінь у період 13 березня – 28 квітня супроводжуватиметься сварками, суперечками, конфліктами. Виникатимуть перешкоди, відтермінування. Важко буде зосередитися. Важко буде дотримуватися розкладу занять та дисциплінуватися. Після 15 квітня 2018 пов’язані з інтелектуальною діяльністю справи розвиватимуться стрімко. До 29 квітня труднощі, перешкоди, відтермінування у цих питаннях залишаються великими. Між 29 квітня та 13 травня високий рівень знервованості через величезне напруження у професійній діяльності. Важливо дотримуватися здорового способу життя, щоб уникнути нервового зриву. Під час роботи з інструментами, за кермом, під час спортивних занять слід діяти розумно попри пристрасне прагнення діяти швидко. Важливо не відволікатися на розмови. Важливо думати про те, що конкретно робиш в цю мить.

Із 20 березня до 20 квітня 2018 Сонце у знаку Овен – перший місяць весни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає