17 січня – 21 січня 2018

Із 04:17 17 січня до 05:45 21 січня 2018 зароджуються нові ідеї, що будуть головними протягом наступного місяця. Ці ідеї стосуються таких тем: усвідомлення життєвої мети, усвідомлення власного призначення в житті, розуміння почуття обов’язку, особисті довгострокові серйозні програми, ділові проекти, власний бізнес, кар’єра, стосунки із керівником високого рангу, репутація, гідність, високий статус у суспільстві, визнання, винагороди, амбіції, марнославство. У державі у фокусі уваги опиняється державний уряд. Аристократія, правляча верхівка, земельна олігархія. Питання національного престижу: як українське суспільство виглядає перед сусідами. Усвідомлення громадянським суспільством мети України – ідеалів, котрих суспільство прагне та свідомо культивує.

У ці дні у діловій сфері буде багато такого, на що доведеться реагувати спонтанно. У вас має бути загальне бачення ваших планів у сфері кар’єри, що склалося 13-17 січня. Дотримуйтеся загального напрямку у ваших намірах. Але будьте готові додати до своїх планів нові складові. Життя зараз вноситиме щось неочікуване до ваших планів. Не намагайтеся жорстко дотримуватися розкладу, який ви для себе склали, – реагуйте гнучко. Поки що нові ідеї в сфері кар’єри і бізнесу скриті, вони відверто заявлять про себе в світі після 20 січня. Якості, що знадобляться протягом цих трьох днів: терпіння, твердість позицій, бачення мети, стриманість, діловитість, зрілість, дорослість, правильне розуміння почуття обов’язку, стійкість, вірність, мудрість, вміння економити сили на важкій довгій дистанції.

Із 18 січня до 11 лютого 2018 Венера у знаку Водолій. В цей час у суспільстві високо цінують все оригінальне, високотехнологічне, прогресивне, наукове. Інші нас приваблюють оригінальністю, незалежністю, винахідливістю. Збільшується цінність свободи в любові, взаєминах, коханні, фінансах. Ми відчуваємо любов до науки, прогресу, високо цінуємо науково-технічні новинки, винаходи, інженерну думку. У любові, соціальних стосунках, у коханні, фінансах здатні мислити раціонально, логічно. В результаті послідовних логічних міркувань можемо зробити геніальні відкриття. Тому в цей час можна легко заробляти гроші завдяки розуму і знанням, отримати користь зі своїх креативних знахідок, винаходів, наукових експериментів. Заробити гроші у найнесподіваніший, нетривіальний спосіб.

Найбільш привабливі зараз жінки незвичайні, незалежні, прогресивні, авангардні. Чоловікам потрібна не стільки коханка, скільки подруга, товариш, однодумець. В еротиці така жінка винахідлива, непередбачувана, любить експерименти, інтелектуальна.

У питаннях краси і смаку в цей час ми абсолютно непередбачувані та незрозумілі для оточення. Можемо викопати з шафи одну незрозуміло чим привабливу річ і носити незмінно. При цьому нам приємно дізнаватися про останні новинки зі світових подіумів. Приємно розбираюся в тонкощах стилю, символізмі кольорів, фактурах, силуеті та крої. Але не вважаємо за потрібне дотримуватися правил і моді, створюємо власні індивідуальні образи. Актуальний стиль – вільна художня творчість, але в його основі – науковий підхід. По суті цей стиль – наслідок спалахів геніальних осяянь. А також віддзеркалення якоїсь абстрактної ідеї, якій ми служимо, і яка об’єднує нас із іншими людьми – друзями і однодумцями, які теж мають свій індивідуальний стиль і з повагою ставляться до нашого стилю. Часто це стиль унісекс.

Актуальний соціальний образ – Індивідуалістка, Реформаторка, Прогресорка. Стиль у мистецтві: конструктивізм, все сучасне й абстрактне мистецтво.

Дуже сприятливі умови дня інтелектуальної роботи, навчання, знайомств, спілкування, письменництва, читання. Буде підтримка з боку дивних людей, поетів, літераторів, психологів, знавців у галузі моди і сучасного мистецтва. 20 січня точний падаючий секстиль Меркурія з Нептуном.

Із 20 січня до 18 лютого 2018 Сонце у знаку Водолія – другий місяць зими.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає