18 листопада – 22 листопада 2017

18 листопада 2017 розпочинається новий місячно-сонячний цикл у Скорпіоні. Виникають нові ідеї щодо спільних із партнером ресурсів, сексу, фінансових накопичень, пошуку виходу із кризи.
Головна тема місяця: спільні з партнером ресурси, спільні гроші та майно, спільні прибутки; сексуальні стосунки; пошуки виходу із кризи; подолання маргінальної ситуації; наукові дослідження та детективні розслідування; хірургія, реставрація, протезування, реабілітація; питання таємниць життя та смерті; метафізика; магія. У центрі уваги – великі фінансові операції, накопичення статків, кредити, борги, питання спадку, допомога з боку інших, інтенсивні глибокі переживання, секс, психоаналіз, трансформація, утилізація сміття. У державі у фокусі уваги опиняються фінансові стосунки з іншими спільнотами та країнами, міжнародні фінансові зобов’язання, багатонаціональні та транснаціональні корпорації. Суспільство цікавлять питання смертності, податків, подолання наслідків війни та руйнації, питання відродження на оновлення нації на більш високому психологічному та моральному рівні.

У тому, що стосується професійної майстерності, спорту, боротьби, конкретних практичних дій на власний розсуд, дуже напружений період. На шляху до перемоги в роботі, спорті, боротьбі постають сили, над якими людина не власна: природні катаклізми, роковий збіг обставин. Але ви можете не відчути цих перешкод, якщо ваша конкретна практична діяльність не пов’язана із великими колективами, знаменитостями світового масштабу, науковими дослідженнями, психоаналізом, хірургією, реставрацією, утилізацією відходів. Марс у квадратурі з Плутоном – точний аспект 19 листопада.

Дуже сприятливі умови для заробітків і партнерства, якщо ваші особисті прибутки пов’язані зі знаменитостями світового масштабу або вас вважають видатною персоною у вузькому колі посвячених. Якщо ваші прибутки пов’язані із глибокими науковими дослідженнями, кримінальними розслідуваннями, детективною діяльністю, психоаналізом, хірургією та протезуванням, реанімацією та реабілітацією, реставрацією, ритуальними послугами, утилізацією відходів, пошуками виходу із кризи, подоланням маргінальної ситуації, сексуальним життям. Варто враховувати, що в цей час ваші особисті цінності та життєва позиція конфліктуватимуть із традиціями та тенденціями розвитку в суспільстві. Венера у точному падаючому секстилі з Плутоном 21 листопада у точній квадратурі до Місячних Вузлів 22 листопада.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає