22 листопада – 26 листопада 2017

Нові ідеї щодо спільних із партнером ресурсів, сексу, фінансових накопичень, пошуку виходу із кризи, що зародилися у попередні кілька днів, зараз видимі більш чітко. Виникають сприятливі умови для того, щоб розпочати з партнерами нові проекти і разом отримати прибуток. Розпочинається щось нове у сексуальних стосунках. З’являються нові сприятливі можливості для виходу із кризи та подолання маргінальної ситуації. В цей час ми маємо підтримку з боку мудрих зрілих людей, високопосадовців, людей великого бізнесу, політиків, аристократів.

Із 22 листопада 2017 до 4 січня 2018 Меркурій у фазі ретроградності. Починається фаза у 22 градусі Стрільця 22 листопада. З цього часу розумова активність поступово зміщується у бік внутрішньої роботу – роздуми більше стосуються особистого внутрішнього світу, ніж зовнішньої діяльності. Поступово всі процеси, пов’язані із навчанням, спілкуванням, подорожами, торгівлею пригальмовують, розвиваються повільніше. Але це не стосується людей із ретроградним Меркурієм у гороскопі особистості – у них, навпаки, активізується інтелектуальна діяльність, відбувається більше цікавих знайомств, подорожей, обміну думками.

25 листопада точний падаючий трин Меркурій/Уран: зараз ми отримуємо дружню підтримку з боку винахідників, науковців, оригінальних персон під час знайомств, навчання та викладання, коротких подорожей. А також в повсякденній роботі, на службі, в інтелектуальних заняттях. В цей час винагороджуються наші оригінальні думки, винаходи, інтелектуальні розробки, прогресивні ідеї.

Із 22 листопада до 21 грудня Сонце у знаку Стрільця – останній місяць осені.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає