14 листопада – 18 листопада 2017

Із 15:11 14 листопада до 13:41 18 листопада 2017 сприятливий спокійний час, щоб завершити справи, пов’язані з ідеєю партнерства і співробітництва, що виникла у третій декаді жовтня 2017. В цей час ми отримуємо допомогу у співробітництві.

У фокусі уваги – стосунки: особисті і ділові, миротворство, дипломатія, мистецтво. Варто остаточно розставити крапки над “і” у спільних з партнерами справах, зробити узагальнення. Слід планувати справи на наступний місячно-сонячний цикл, що розпочнеться 18 листопада 2017. Основна тема наступного циклу: спільні з партнером ресурси, спільні гроші та майно, спільні прибутки; сексуальні стосунки; пошуки виходу із кризи; подолання маргінальної ситуації; наукові дослідження та детективні розслідування; хірургія, реставрація, протезування, реабілітація.

13 листопада 2017 о 10:09 розпочався новий річний цикл розширення можливостей у сфері партнерства, суспільного життя, особистих прибутків, мистецтва. Торік нові можливості у цих сферах були пов’язані із вмінням свідомо створювати стосунки, знатися на мистецтві, бути гарним дипломатом, вміти вибудовувати тонкі стратегії. Новий цикл пов’язаний із вмінням “копати глибоко”, тобто, бачити суть речей, вести наукові дослідження та детективні розслідування, знатися на метафізиці, володіти психоаналізом, бути сексуально вдоволеним. Успіх і багатство будуть пов’язані із сексуальним життям, із отриманням прибутків від партнерства. Розширення можливостей у партнерстві та особистих прибутках відбуватиметься через спільні із партнерами ресурси (гроші, майно, прибутки), через вирішення питань боргів, кредитів. Через вихід із кризи та подолання маргінальної ситуації. Ми можемо вийти на новий рівень прибутків та соціального життя через допомогу з боку інших, через спадщину. Для когось із нас нові можливості та добробут будуть пов’язані із хірургією, реабілітацією, реставрацією, відродженням до життя після важких випробувань на межі життя і смерті.

Дуже сприятливий період для прояснення заплутаних ситуацій у стосунках, суспільному та фінансовому житті. Для розгадування загадок, пов’язаних із життєвою позицією та системою цінностей. Якщо ваші особисті прибутки пов’язані з мистецтвом (живопис, музика, література, кіно, фото), філософією, психологією, міфологією, містикою, то зараз дуже сприятливий для заробітків час. Можна отримати гроші, винагороди, подарунки. Пік аспекту 16 листопада 2017.

Напруження в інтелектуальній сфері: доводиться докласти зусиль, щоб відокремити правду від містифікацій. У спілкуванні не нехтуйте уточнювальними запитаннями, прояснюйте для себе все до кінця, щоб не помилитися у міркуваннях. Ретельно перевіряйте документи, пер ніж підписати. Перевіряйте фактами те, що вам говорять. Пік аспекту 14 листопада 2017.

У конкретній практичній діяльності, у професійній майстерності, у боротьбі та спорті складаються сприятливі умови для навчання та викладання, нових знайомств, обміну думками, коротких поїздок, оновлення робочих інструментів. Нові ідеї щодо застосування знань у професії та спорті, що виникли в середині вересня 2017 і набули конкретних матеріальних рис у жовтні 2017, тепер вперше чітко проявили себе. Дуже сприятливий час для інтелектуальної діяльності – є сили і ентузіазм для навчання і роботи, є підтримка з боку майстрів свого діла. Сприятливий час для професійної діяльності та спорту – легко опановуємо конкретні практичні навички, легко навчаємося діяти по-новому, легко зав’язуємо нові знайомства, потрібні для роботи.Нам допомагають помічники, інформатори, консультанти. Пік аспекту 17 листопада 2017.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає