16 жовтня – 19 жовтня 2017

Із 04:23 16 жовтня до 22:11 19 жовтня 2017 ідеї щодо підтримки здоров’я, роботи, побуту, домашніх тварин, служби, малого і середнього бізнесу, тонкої точної інтелектуальної праці, що виникли у третій декаді вересня 2017, остаточно втілюються у життя. Це дуже легкий і приємний період для завершення робочих моментів. І дуже сприятливий для всього, що стосується тонкої точної інтелектуальної праці та здоров’я. Не доведеться напружуватися, щоб досягти успіху. До 20:33 17 жовтня у фокусі уваги робота, побут і здоров’я. Із 20:33 17 жовтня до 04:39 20 жовтня 2017 у фокусі уваги такі теми: стосунки ділові та особисті, союзи, шлюб, партнерство, відверта ворожнеча, конкурентне протистояння.

Будуть важливі зустрічі на високому рівні на тлі нових ідей щодо мирних перемовин. На особистому рівні ми отримаємо винагороди за свою творчість, визнання та підтримку з боку високопосадовців, політиків, людей великого бізнесу, еліти. З боку того, від кого залежимо і кого побоюємося (пік аспекту 16 жовтня).

В цей час у наших інтелектуальних заняттях поруч із нами будуть знаменитості місцевого масштабу, учителі, видатні письменники, філософи, капіталісти. Будуть нові важливі для розширення можливостей знайомства, навчальні курси, інтелектуальні зв’язки, участь ЗМІ. Пік аспекту 18 жовтня 2017. 18 жовтня 2018 починається новий річний цикл застосування інтелекту та знань у макросоціальних проектах, що сприяють розширенню можливостей, виходу на більш високий рівень соціального життя. Ідея циклу: застосування в проектах, спрямованих на розширення можливостей, знань, що стосуються глибоких наукових досліджень, психоаналізу, метафізики, сексу, подолання кризи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає