13 вересня – 16 вересня 2017

Із 09:24 13 вересня до 19:32 16 вересня 2017 ідеї щодо особистої творчості, хобі, розваг, шоу, театралізованих дійств, любовних пригод, радості життя, дітей, фінансових авантюр, що виникли у третій декаді серпня 2017, остаточно утверджуються в світі. Це дуже напружений період боротьби архаїчних сил із прогресивними. І дуже несприятливий період для всього, що стосується інтелектуальної зайнятості: робота з документами, письменництво, транспорт і дороги, ЗМІ, свобода слова, обмін думками, навчання. Доведеться дуже напружитися, щоб досягти успіху в особистій творчості. Із 22:28 11 вересня до 01:11 14 вересня у фокусі уваги такі теми: інтелектуальна діяльність, спілкування, навчання, письменництво, читання, робота із документами, короткі подорожі, дороги та транспорт, найближче оточення (брати, сестри, сусіди, знайомі), ЗМІ, свобода слова, спортивні заняття. Із 01:11 14 вересня до 04:07 16 вересня 2017 у фокусі уваги такі теми: національна культура та традиції, батьківщина, стосунки з батьками, родинні зв’язки, домівка, питання безпеки та комфорту. Із 04:07 16 вересня до 07:51 18 вересня 2017 у фокусі уваги такі теми: особиста творчість, хобі, розваги, шоу, театралізовані дійства, любовні пригоди, радості життя, діти, фінансові авантюри.

Будуть напружені важливі зустрічі на високому рівні на тлі дуже сприятливих умов для мирних перемовин та для зміцнення фінансового становища в державі. Піки аспектів 13, 14, 15 вересня.

В цей час у наших професійних та спортивних заняттях поруч із нами будуть помічники, учні, консультанти та інформатори. Будуть нові важливі для професійних та спортивних занять знайомства, навчальні курси, інтелектуальні зв’язки, участь ЗМІ. Пік аспекту 16 вересня 2017. 16 вересня 2017 починається новий дворічний цикл застосування інтелекту та знань у боротьбі та професійній майстерності. Ідея циклу: застосування в роботі, спорті, боротьби знань, що стосуються здорового способу життя, дієти, підтримки здоров’я, організації праці, розумного облаштування побуту, використання робочих інструментів, долучання до роботи найманих працівників та помічників.

Є можливість зміцнити фінансове становище, зміцнити джерело особистого прибутку. А також розширити фінансові можливості, збільшити прибутки. В цей час прибутки будуть пов’язані з винагородами та визнанням, а також із подарунками, преміями, щедрими авансами. Нові тенденції в суспільстві щодо особистої творчості, хобі, розваг, дітей дуже сильно сприяють заробіткам, якщо ваші прибутки пов’язані з цими речами. Дуже сприяють заробіткам в цей час передові наукові технології, прогресивні реформи, винаходи, креативність. Якщо ваші прибутки пов’язані з ІТ, інженерією, винахідництвом, прогресивними реформами, астрологією, вони зростатимуть. Піки аспектів 13 вересня, 15 вересня, 18 вересня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає