3 серпня – 7 серпня 2017

В період із 20:41 3 серпня до 21:10 7 серпня легко набувають сили та розвиваються нові ідей щодо особистої творчості, хобі, розваг, шоу, театралізованих дійств, любовних пригод, радості життя, дітей, фінансових авантюр. У світі для цього дуже сприятливі умови. До 03:35 4 серпня у фокусі уваги такі речі: вища та спеціальна освіта, юриспруденція, ідеологія, філософія, реклама, світоглядні позиції, туризм, міжнародне право та економіка, стосунки з іноземцями, видавнича справа. Із 03:35 4 серпня до 15:14 6 серпня у фокусі уваги довгострокові серйозні проекти, ділові проекти, кар’єра, питання структур будь-якої влади, питання репутації та гідності. Із 15:14 6 серпня до 00:54 9 серпня у фокусі уваги групова робота, колективні проекти, клубне життя, друзі, однодумці, наукові розробки, прогресивні реформи, парламентаризм, прибутки від кар’єри і статусу, інженерні розробки, винаходи, досягнення передової науки та технологій, астрологія та будь-які креативні заняття.

На світовому рівні відбуваються події, що символізують гостру кризу плутократичної та політичної влади, а також кризу, пов’язану з ростом міжнародного тероризму. У 2007 році виникли нові тенденції розвитку владних структур. Вони досягли піку свого розвитку у 2013 – 2014 роках. І зараз ми маємо справу з остаточним утвердженням цих тенденцій в житті. Протилежні політичні табори зіткнулися у запеклій боротьбі. Йдеться про дипломатичне вирішення питань захисту законів міжнародного права від тероризму. Плутократичні владні структури намагаються утримати політичну владу. Тема цієї боротьби залишається гостро актуальною до вересня 2017 року. Пік аспекту 4 серпня 2017.

7 серпня о 21:10 за київським часом місячне затемнення, а 21 серпня 2017 о 21:30 за київським часом дуже цікаве сонячне затемнення – воно разом із транзитним Марсом на стеліумі у 6 домі в гороскопі України. Це затемнення Серії Сароса 1 N розпочалося 1639 року і приносить неочікувані події, що пов’язані з прогресивними реформами, колективною діяльністю і науково-технічними розробками.

Події, що стосуються питань міжнародного права та міцності кордонів, впливають на відносини України з іншими державами, на створення союзів і на протистояння з відвертим ворогом, на відстоювання справедливості в суді, а також на питання, пов’язані з фінансами, прибутками, особистою власністю, природними ресурсами. Конкретні практичні дії, спрямовані на відстоювання і на захист інтересів, професійна майстерність і військова доблесть дають можливість прояснити заплутані ситуації, викрити брехню і подолати прихованих ворогів. Затемнення в часі збігається з початком нового Соляру України.

Ми знаємо, що соляр 2017-2018 символізує перемогу над ворогом:

– Юпітер, принцип везіння і успіху, у 7 домі відносин з іншими державами на Парсі Фортуни в гороскопі України.

– Асц Соляру – у 5 домі радості життя і плодів особистої творчості нації.

– МЦ Соляру – у 1 домі України точнісінько на транзитному Урані. Уран у нас диспозитор Місяця: науковий прогрес служить інтересам населення в державі. Уран у нас управитель 12 дому подолання саморуйнації: прагнення народу до свободи і незалежності спонукає розвивати науку і здійснювати прогресивні реформи. Уран у нас у 10 домі мети нації: держава здійснює прогресивні реформи, розвиває науку і важку промисловість – і це підвищує її статус і приносить визнання у світі.

– Асц України у 9 домі Соляру – нація здійснює власні інтереси через міжнародні стосунки і право, через підвищення якості вищої та спеціальної освіти, через формування світогляду у населення за допомогою класичної освіти і видавничої справи.

– МЦ України у 5 домі Соляру – радість від досягнення мети нації.

Гороскоп України: Соляр України 2017-2018

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає