30 липня – 3 серпня 2017

Дуже напружений період – нові ідей щодо особистої творчості, хобі, розваг, шоу, театралізованих дійств, любовних пригод, радості життя, дітей, фінансових авантюр намагаються втілитися у світі у несприятливих умовах. З 03:22 30 липня до до 15:00 1 серпня у фокусі уваги інтенсивні емоційні переживання, секс, пошуки виходу із маргінальної ситуації, питання психологічної кризи, спільні з партнером фінанси та ресурси. А також питання смерті та відродження до життя: спадок, ритуальні послуги, реанімація, хірургія, протезування, реабілітація, реставрація, утилізація та переробка сміття. З 15:00 1 серпня до 03:35 4 серпня у фокусі уваги такі речі: вища та спеціальна освіту, юриспруденція, ідеологія, філософія, реклама, світоглядні позиції, туризм, міжнародне право та економіка, стосунки з іноземцями, видавнича справа.

У питаннях фінансів та партнерства варто скористатися підтримкою друзів та однодумців, а також дивовижними ідеями креативних людей , науковців, реформаторів. В цей час досить легко заробити завдяки креативним ідеям і чомусь оригінальному, незвичайному. Вам легко буде заробити, якщо ваші особисті прибутки пов’язані з наукою, передовими технологіями, інженерією, астрологією та всім незвичайним.Суспільство радо підтримує ваші винаходи і легко платить за них.

З 31 липня до 26 серпня найбільш привабливими та симпатичними будуть люди, що виглядають ніжними, чутливими, романтичними. Приваблюють вразливість, дитячість, мрійливість, лагідність. Ви підвищите власну привабливість, якщо у соціальних ситуаціях демонструватимете співчуття, увагу, турботливість, уважність до емоцій. Додайте до свого стилю речей, що демонструють ваш багатий внутрішній світ і романтичність: зручне сучасне взуття в стилі прованс, шеббі, фрі піпл і такі ж аксесуари; використовуйте прикраси в романтичному стилі – вінтажні речі або імітації, авторські прикраси із напівдорогоцінного каміння, бісеру, текстилю, дерева. Повсякденні речі мають створювати відчуття невимушеності, легкості, зручності, затишку. Мають налаштовувати на приємний розслаблений настрій, навіть якщо це речі для роботи в офісі. Романтичності образу додадуть пастельні дуже приглушені кольори: зів’ялі троянди, пелюстки чайної троянди, стегно наляканої німфи, екрю, блакитні та білі гортензії, лаванда, пурпуровий античний з вашої палітри). Обирайте тканини, що не тримають форму і мають вигляд пожмаканих: тонкий льон, поплін, батист, органза, віскозний та шовковий тонкий креп, муслін, шифон. Крій має бути широкий, щоб одяг вільно “летів” під час ходи. Має бути багато рюшів, воланів, складок. Багатошаровість. Багато мережива, вишивки, дивні ґудзики, стрічки, текстильні квіти. Створіть казковий образ. Соціальний образ, що користується попитом: Помічник, Духівник, Романтик. Стиль у мистецтві – романтизм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає