7 серпня – 11 серпня 2017

В період із 21:10 7 серпня до 15:38 11 серпня слід пригальмувати зовнішню активність і оцінити те, що було зроблене з 23 липня 2017 для втілення нових ідей щодо особистої творчості, хобі, розваг, шоу, театралізованих дійств, любовних пригод, радості життя, дітей, фінансових авантюр. Наступні два тижні матимемо справу з результатами своїх вчинків і рішень щодо цих питань. До 00:54 9 серпня у фокусі уваги групова робота, колективні проекти, клубне життя, друзі, однодумці, наукові розробки, прогресивні реформи, парламентаризм, прибутки від кар’єри і статусу, інженерні розробки, винаходи, досягнення передової науки та технологій, астрологія та будь-які креативні заняття. Із 00:54 9 серпня до 08:20 11 серпня у фокусі уваги такі питання: подолання саморуйнації, позбавлення наслідків хронічних хворобливих станів, благодійність, розгадування загадок та прояснення заплутаних ситуацій, викриття брехні та містифікацій, знешкодження таємних ворогів; протидія ворожим силам, спрямованим на руйнацію державності зсередини. Із 08:20 11 серпня до 13:38 13 серпня у фокусі уваги принципово нові ризиковані сміливі проекти, відстоювання власних інтересів і справедливості, боротьба, спорт, військові дії, професійна майстерність, конкретні практичні дії.

Є можливість добре заробити за допомогою аналітичних здібностей, критичного мислення, знань, зв’язків, вміння спілкуватися. Сприяє підвищенню статків та особистим прибуткам обмін думками, навчання, читання художньої літератури, відвідини художніх виставок, невеликі подорожі. А також допомога з боку консультантів, радників, посередників. Нові знайомства можуть бути перспективними у плані заробітків та партнерства. Пік аспекту 10 серпня.

7 серпня о 21:10 за київським часом місячне затемнення, а 21 серпня 2017 о 21:30 за київським часом дуже цікаве сонячне затемнення – воно разом із транзитним Марсом на стеліумі у 6 домі в гороскопі України. Це затемнення Серії Сароса 1 N розпочалося 1639 року і приносить неочікувані події, що пов’язані з прогресивними реформами, колективною діяльністю і науково-технічними розробками.

Події, що стосуються питань міжнародного права та міцності кордонів, впливають на відносини України з іншими державами, на створення союзів і на протистояння з відвертим ворогом, на відстоювання справедливості в суді, а також на питання, пов’язані з фінансами, прибутками, особистою власністю, природними ресурсами. Конкретні практичні дії, спрямовані на відстоювання і на захист інтересів, професійна майстерність і військова доблесть дають можливість прояснити заплутані ситуації, викрити брехню і подолати прихованих ворогів. Затемнення в часі збігається з початком нового Соляру України.

Ми знаємо, що соляр 2017-2018 символізує перемогу над ворогом:

– Юпітер, принцип везіння і успіху, у 7 домі відносин з іншими державами на Парсі Фортуни в гороскопі України.

– Асц Соляру – у 5 домі радості життя і плодів особистої творчості нації.

– МЦ Соляру – у 1 домі України точнісінько на транзитному Урані. Уран у нас диспозитор Місяця: науковий прогрес служить інтересам населення в державі. Уран у нас управитель 12 дому подолання саморуйнації: прагнення народу до свободи і незалежності спонукає розвивати науку і здійснювати прогресивні реформи. Уран у нас у 10 домі мети нації: держава здійснює прогресивні реформи, розвиває науку і важку промисловість – і це підвищує її статус і приносить визнання у світі.

– Асц України у 9 домі Соляру – нація здійснює власні інтереси через міжнародні стосунки і право, через підвищення якості вищої та спеціальної освіти, через формування світогляду у населення за допомогою класичної освіти і видавничої справи.

– МЦ України у 5 домі Соляру – радість від досягнення мети нації.

Гороскоп України: Соляр України 2017-2018

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає