Я хвастаюсь

падения овоща Смотрите-ка, что я тут 3 февраля писала!
Признаюсь откровенно, анализировала я гороскоп чудовища-тирана на предмет падения с высоты власти 28 ноября 2010 года. Ну, и тайком рассылала файл с анализом всем товарищам (в смысле друзьям, единомышленникам), кто интересовался тем же вопросом. Пришло время опубликовать на сайте. Я знала: этот день настанет!

 

мовний закон каки И вот еще: мой прогноз что до закона Ка-Ки о Языке. 23 февраля, вчера, Рада его отменила.

Я так счастлива! Я единственная из украинских, да что там! – единственная вообще из астрологов, кто доказывал, что современная Независимая Украина родилась в 21:16 (киевское время), а не в 18:00 или в 17:30, как считают все. Я ждала 22 года, чтобы все увидели революцию, которую я предрекла. Это мой триумф как астролога и моя скорбь как гражданина.

Я подготовила видео-уроки астрологии. Ждала 13 лет, пока Уран выйдет из 12 дома скорби и уединения в гороскопе Украины и зайдет на куспид 1 дома нации и личности, и я смогу начать преподавание. Теперь можно!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

5 коментарів

Наталя

07.03.2014 23:34

Шановна пані Ольго, у своєму прогнозі на 2013-2014 році ви написали про важливі події в кінці січня, на початку лютого. Але нічого немає про кінець лютого. Ніяк не можу цього зрозуміти. Чи ви пишете про початок подій, які розв*язались у кінці лютого? Дякую

Відповіcти

    Ольга Иванец

    08.03.2014 00:38

    Наталя, Ліля Чорна в Фейсбуці 28 лютого задала мені те саме питання: “Ви писали про те, коли саме відбудуться важливі події: і там немає кінця лютого. Чому? (Я не для критики, мені справді цікаво)”.

    Ось моя відповідь. Тому, що події кінця лютого є наслідком подій третої декади січня – першої декади лютого 2014. Ми всі побачили події кінця лютого, бо вони були занадто очевидними, дуже яскравими за рахунок неймовірної драматичності. Але головна подія – то подія невидима для багатьох: екстремальна криза влади, стан «готовності до бійки» за владу, претенденти на владний престол «на ножах» одне з одним, або представники одної гілки влади перебувають в протилежних таборах, важливі міжнародні дипломатичні рішення на високому рівні. Самі ці невидимі події спричинили події, що побачили всі, події, в яких мільони людей прийняли тим чи іншим чином участь. Якби “невидимі” події були іншими, то кровопролиття не відбулося б. Але кулуарні перемовини, позиція можновладців в Україні й за кордоном – то головна подія. І відповідальність за наслідки, що сталися в кінці лютого, саме на тих можновладцях. Кровопролиття взагалі не мало бути. Бо робота політичного астролога спрямована саме не та, щоб правитель не допустив небажаних подій. Але правителі в Україні під впливом агентури Кремля.

    Тут же ж різниця в оцінці подій яка? Я моніторю кожного дня багато часів повідомлення ЗМІ, читаю політологів, культурологів, фінансових аналітиків. Через те я бачу спектр подій значно ширшим. А люди, у яких інші справи, тобто інший фах, бачать лише дуже-дуже видатні події. Але видатні події насправді є видимими наслідками подій невидатних, але вирішальних.

Natali

05.03.2014 20:05

Дякую за відповідь. Я читала ваш соляр України ще на початку року. Дуже сподіваюся, що ваші прогнози здійсняться! Зараз, напавно ми всі прикипіли до телевізорів і комп”ютерів, ніяка робота до рук не йде. Я навіть двом маленьким онукам приділяю значно менше часу. Щодо мови, вважаю, що в Україні повинна бути єдина державна мова і всі політики, чиновники всіх рівнів повинні її знати бездоганно, як і в будь-якій країні. Також навчання в школах має бути тільки українською. У приватному житті кожен може спілкуватися будь-якою мовою і не треба нікому нічого нав”язувати. Але для нашої країни це чомусь величезна проблема! Душа болить дивитися, як через це розривають країну! Ще раз дякую.

Відповіcти

Natali

05.03.2014 09:54

Его не отменили. И скорее всего уже не отменят.

Відповіcти

    Ольга Иванец

    05.03.2014 10:44

    Рада отменила Закон Ка-Ки – это факт. Турчинов ветировал решение Рады – это тоже факт. “Новоназначенный представитель президента в Крыму Сергей Куницын заявляет, что и.о. главы государства Александр Турчинов не будет вводить в силу решение парламента об отмене закона о языках.
    Об этом он сказал в эфире телеканала ATR в пятницу вечером 28 февраля 2014”. “Удалось убедить руководителей государства – будет наложено вето на закон о языках. Новый закон о языках будет внесен”, – сказал Куницын. Новый закон о зяках будет внесен, следовательно, закон Ка-Ки, который сегодня остается действующим, будет отменен.
    Одна из моих читательниц 23 февраля, когда был отменен закон Ка-Ки, заметила, что я в прогнозе на 2014 год предположила, что закон Ка-Ки будет отменен в августе 2014. На что я ответила, что с отменой закона Ка-Ки еще не все окончательно решено, что процесс отмены будет продолжаться, и что в августе этот закон снова будет на слуху и, вероятно, к тому времени будет решен вопрос о его отмене. Цитата: Друга – третя декада червня 2014 вкрай напружені часи боротьби за втілення ідеї вільного підприємництва. Вірогідні активні дії в сфері судової системи. Гостро стоять питання співробітництва держави з іншими державами, питання відкритої ворожнечі з зовнішніми та внутрішніми супротивниками нації та держави (Уран на ASC RAD в опозиції до Марсу на Desc RAD). Головні події сконцентровано в сфері ЗМІ, комунікацій, свободи слова, транспорту, доріг, освіти, державної мовної політики. Президент України Віктор Янукович підписав 8 серпня 2012 Закон «Про засади державної мовної політики» № 5029-VI (неофіційно — закон Колесніченка-Ківалова або «мовний закон»), який послабив позиції державної української мови, загальмував процес деколонізації та дерусифікації України. Тепер в серпні 2014 Закон Ка-Кі може зіграти роль своєрідного детонатору, що якимсь чином створить сум’яття в сфері партнерських відносин України з РФ та ЄС. Також може бути, що в цей час закон Ка-Кі буде скасовано. Як би там не було, а цей період дуже напружений в житті України: постає питання цілісності держави перед загрозою з боку зовнішнього або внутрішнього ворога української нації та української державності”. Соляр України на 2013-2014 рік, пройти поссылке http://ivanets.com/articles/solar_ukraine_2013-2014.html

    Соляр України на 2013-2014 рік