Гороскоп на місяць 26 листопада 2019 – 26 грудня 2019

Бохо-шик

Місячно-сонячний цикл у Стрільці. Пора року: глибока осінь. Листя з дерев остаточно облетіло, вони стоять голі. Зимно, морозно, багаття вже не зігріває, а лише світить. Сонце рано ховається за горизонт. Ми ловимо з жагою і сподіванням його останній промінь: розсіяний відблиск нетутешнього сяйва інших світів. І відчуваємо це сяйво всередині себе. Воно окрилює, надихає, наповнює вірою в те, що якою би довгою і суворою не була зимова ніч, що попереду, нам вдасться її пережити гідно і дочекатися весни. Тепер все, що ми знаємо, ми намагаємося звести до купи, узагальнити – на ньому ґрунтується наша віра у справедливість і закон. Нам відкривається нове знання – і кордони наших уявлень про світ розширюються, це сповнює нас оптимізмом щодо майбутнього. Ми усвідомлюємо: як мало ми насправді знаємо, як важливо навчатися далі. В цей час для нас на передній план виходить потреба шукати в житті підтвердження того, що в усьому є вищий сенс, що всі відбувається за задумом Творця, – і ми уточнюємо власні ідеали, власну філософію. Величезної ваги набувають ті, на кого ми орієнтуємось в житті як на Учителів, хто надихає слідувати високим ідеалам.

Архетип: верховний жрець, місіонер, проповідник. Тінь:  фарисей, лицемір.

Колективний настрій – “Я вірую” або “Я бачу сенс”.

Мета прагнень: уточнити власний ідеал, знайти вищий сенс у тому чи іншому дійстві.

Задача: знайти учителя та опанувати великий курс навчальної програми.

Небезпека: вірити лише у свою правоту і непогрішимість.

Головна тема місяця: розширення кордонів власної картини світу; побудова власного світогляду; особиста філософія; особиста система вірувань; релігійні погляди; ідеали; освіченість; отримання вищої та спеціальної освіти; юриспруденція; вирішення юридичних питань; питання міжнародної економіки та права; стосунки з іноземцями; далекі подорожі; туризм з освітньою метою; видавнича справа; ідеологія; пропаганда та протидія пропаганді. Цей місяць року пов’язаний із наміром розширити горизонти внутрішнього світу і розширити власні можливості у зовнішньому світі. Нас вмотивовує бажання знайти сенс життя і донести його до інших. В цей час життя перевіряє, чи адекватна наша картина світу, чи здатні ми відмовитися від помилкових уявлень і осягнути нове знання. Життєво важливими в цей час є такі людські якості: широкий світогляд, оптимістичність, відкритість до всього нового, готовність постійно розширювати кордони власного уявлення про світ. Чим більше ми працюємо над уточненнями власного ідеалу, тим вище стає рівень нашої життєздатності.

Міфологічний сюжет цього місяця: Зевс любить переможців. У міфах Зевс-Юпітер зневажає безпорадних людей, вони йому байдужі, він навіть готовий їх знищити як щось зайве й нікчемне. І навпаки, Зевс-Юпітер цікавиться героями. Він у всілякий спосіб їх підтримує та обдаровує. Стань героєм – і знатимеш, як скористатися щасливим випадком, щоб розширити власні можливості, вийти на новий рівень суспільного життя.

У державі у фокусі уваги опиняються іноземні відносини і всі далекі комунікації, зокрема морські. Релігія і всі системи світогляду. Філософія: який тип філософії або релігії суспільство обирає для себе. Система переконань, табу, загально визнані цінності і мораль, що гарантують порядок у суспільстві. Питання видавництв і освіти. Закон і система законодавства.

Аспекти Сонця. Особиста творчість

У сфері особистої творчості подій вкрай мало, але вони досить значні для тих, чия творча активність пов’язана з мистецтвом, модою, міфологією, наукою та передовими технологіями, колективною роботою, вищою освітою, юриспруденцією, міжнародними відносинами.  (8 грудня точна падаюча квадратура Сонце/Нептун, 24 грудня точний падаючий трин Сонце/Уран, 27 грудня точна кон’юнкція Сонце/Юпітер). Це означає, в першій декаді грудня імперативні обставини викликають напруження, бо ми маємо справу з реальністю, яка руйнує наші райдужні мрії і найкращі сподівання, які ми плекали з березня 2019. Це сподівання на Спасіння, на чудесне цілення, позбавлення від залежностей і страждань, на фантастичне збагачення завдяки прямому втручанню Богів у наше життя тощо.  І попри те, що вже у вересні 2019 стало ясно, що сподівання на всі ці дивовижні речі можуть не виправдатися, до нинішньої кризи ми підходимо геть неготовими: удар реальності по наших сліпих сподіваннях виявляється такої сили, що вона буквально збиває з ніг – весь наш світ, побудований на вірі в дива, летить шкереберть. Болісне розчарування не просто змушує брати на себе відповідальність і приймати самостійні рішення – немає іншого виходу, як нести відповідальність за власні вибори і вчинки, тануть, розчиняються в повітрі останні сподівання на те, що «якось пронесе» – ясно, що не пронесе, що доведеться нести свій хрест страждання як розплату за некомпетентність, безвідповідальність, інфантильність. І у відповідь на крик душі до небес: «То що ж мені робити?» – голос, що протвережує: «Іди і страждай чесно». Ми отримуємо те, на що заслуговуємо. Для тих, чия особиста творчість пов’язана з мистецтвом, міфологією, філософією, метафізикою, це період напруженої роботи над завершенням проекту, що було розпочато у березні 2019. В цей час особисті досягнення в цій галузі можуть бути щедро винагородженні: високі гонорари, дарунки від меценатів, дивовижні збіги обставин, що підвищують самооцінку і зміцнюють віру в себе.

Із 22 грудня 2019 Сонце в Козерогові – починається перший місяць зими. Ми завершуємо серйозні довгострокові програми, якими займалися з січня 2019, підбивати підсумки особистих досягнень і вибудовуємо стратегії для творчої реалізації в бізнесі, кар’єрі, політиці – 13 січня 2020 точна кон’юнкція Сонце/Сатурн/Плутон.

У третій декаді грудня імперативні обставини сприяють самореалізації у зв’язку з такими речами як свобода творчості, незалежність особистості, роль у колективному житті, усвідомлення дружби та побратимства. В державі це період, коли нація, представники владних структур будь-якого рівня мають справу із наслідками своїх рішень щодо прогресивних реформ, науки, парламентаризму, стосунків із дружніми націями. Тут події в суспільстві стрімко розвиваються через усвідомлення громадянами і керівництвом держави поняття волі, свободи, парламентаризму, колективного життя, планів на майбутнє. Якщо досі розвиток ситуації вдавалося стримувати, щоб зберегти статус кво у цих сферах, то тепер всі фактори стримання самі собою зникають – і події несуть суспільство чи то до перемоги, чи то до загибелі. У третій декаді квітня 2019 виникли нові ідеї щодо самореалізації у колективній роботі, дружбі, клубному житті, наукових дослідженнях та у сфері передових технологій. Наприкінці жовтня 2019 був дуже важливий період для тих, чия особиста творчість пов’язана з цими речами. Тоді нам довелося визначитись, оцінити свої стосунки з друзями та однодумцями, вирішити важливе питання щодо оригінальних людей, щодо винахідників, інженерів, реформаторів. Тепер ті, чия особиста творчість пов’язана із символьними системами, науковими розробками, передовими технологіями,  мають справу із наслідками своїх рішень і вчинків  – це період отримання прибутків від тих творчих ініціатив, які було здійснені протягом попередніх 8 місяців.

В третій декаді грудня на міжнародній арені відбуваються важливі події: починається новий річний цикл взаємодії між країнами у площині законів міжнародного права. Це період, коли зароджуються нові ідеї щодо міжнародних відносин, законотворчості, юриспруденції, вищої освіти, ідеології, філософії, моралі. Що це за ідеї, поки що не ясно, вони проявлять себе в світі лише у березні 2020.

Аспекти Меркурія. Інтелектуальні заняття: повільне читання, письменництво, розмова

Щодо навчання, спілкування, коротких подорожей, торгівлі, то в цьому місяці подій небагато, але розвиваються вони швидко і потребують вміння швидко осмислювати і швидко давати відповідь на запитання (швидкість Меркурія висока, 20 листопада точний падаючий трин Меркурій/Нептун, 30 листопада – 3 грудня точний падаючий трин Меркурій/Сатурн, Плутон, 20 грудня точна падаюча квадратура Меркурій/Нептнун).

В останній тиждень листопада та у перший тиждень грудня сприятливі умови для того, щоб завершити важливі справи, що були розпочаті у сфері кар’єри, бізнесу, політики у січні 2019. Йдеться про справи інтелектуального характеру: навчання, письменництво, викладання, подорожі на невелику відстань, спілкування, консультації, аналітика, розрахунки, критика. В цей час у цих справах маємо підтримку з боку високопосадовців, впливових персон, мудреців. Продовжується зміцнення становища в кар’єрі завдяки знанням та зв’язкам. У наших інтелектуальних заняттях нам допомагають зрілі мудрі люди, представники еліти, люди великого бізнесу, політики. Допомагають дружні стосунки з філософами, релігійними діячами, діячами мистецтва. Допомагає налаштуватися на інтелектуальну роботу і розслабитися класична музика, поезія, філософія.  Ми можемо скористатися підтримкою з боку знаменитостей світового масштабу, відомих у вузьких колах посвячених персон. Нам допомагає інформація, що була глибоко прихованою. Допомога з боку вчених-дослідників, детективів, знаменитостей світового масштабу, хірургів, реставраторів (28 листопада точний падаючий трин Меркурій/Нептун, 30  листопада точний падаючий секстиль Меркурій/Сатурн, 3 грудня точний падаючий секстиль Меркурій /Плутон).

До 8 грудня 2018 Меркурій у Скорпіоні. В цей час нас цікавить все таємне, окультне, кримінальне, сексуальне, таємниця життя й смерті, психоаналіз. Крім того, цікавлять питання спадщини, кредитів, боргів, податків, спільного з партнерами майна, прибутків від партнерства та судових процесів. Ми мислимо глибоко, занурюємося все глибше й глибше у своїх дослідженнях втаємниченого. Щоб інтелектуальна діяльність була ефективною, слід мислити, як детектив: дуже глибоко, проникливо. Долати всі заборони, табу. Проникати у суть прихованих явищ. Намагатися дізнаватися метафізичний зміст явищ та подій, “йти по слідах”, розплутувати клубок таємниць. Щоб розум працював ефективно, потрібно вміти правильно переживати інтенсивні емоції. Якщо уникати кризових ситуацій, де потрібно шукати вихід для подолання кризи, мозок «вимикається» – здатність виконувати складні інтелектуальні задачі знижується.

Із 8 до 29 грудня Меркурій у Стрільці. У цей час наш розум експансивний – хочеться знати все більше і більше. Інтереси багатобічні. Масштабність розуму. Інтерес до всього, що не вкладається в голові і вимагає поглибленого довгострокового вивчення. Філософський склад розуму, цікавий по відношенню до таких явищ як чужа культура, релігія, світогляд, юриспруденція, знаменитості місцевого масштабу. В процесі мислення відчувається брак обізнаності, брак конкретних знань у ставленні до деталей. Тому інтуїтивно прагнемо дізнатися якомога більше подробиць і намагаємося перевірити їхню правдивість. Здогадуємося про те, що в процесі мислення схильні захоплюватися ментальними конструкціями, обожнювати їх і не бачити недоліків. Тому підсвідомо прагнемо мислити критично. Для цього беремо участь у різноманітних масштабних заходах, де люди діляться своїми ментальними уявленнями, де ми можемо показати свою концепцію і обговорити її з іншими освіченими людьми. Найважче мислити тверезо, стежити за тим, щоб міркування базувалися на правдивих, а не на помилкових ідеях або уявленнях, а також щоб із правильних ідей не виходити хибні висновки.

Весь час перебування в Стрільці цього року Меркурій не має жодних аспектів з планетами, крім падаючого квадрату з Нептуном, що є точним 20 грудня. Тому період 8-29 грудня буде дуже важким щодо ментальної діяльності: важко зосередитися, думки розлітаються врізнобіч, мов птахи. В цей час ми маємо справу із наслідками тих ментальних уявлень, що народилися у лютому 2019 і керували нашими мріями і планами на майбутнє наступні 10 місяців. Це може бути періодом дуже сильного розчарування в тих міркуваннях і розрахунках, які до цього часу викликали ейфорію від передчуття  чогось неймовірно прекрасного. Це той момент у казці про Попелюшку, коли карета перетворюється на гарбуз, а груми – на щурів: «Приїхали, злазь!» У тих чия ментальна активність пов’язана з мистецтвом, міфологією, метафізикою, філософією, період напруженої роботи, коли доводиться багато спілкуватися, писати, пересуватися, щоб довести розпочату у лютому 2019 роботу до переможного кінця. В цей час можуть бути винагороди, визнання, виплати гонорарів. У будь-якому разі це період, коли розум активно працює над розв’язанням важких задач, над проясненням заплутаних ситуацій, над викриттям брехні. Порада: ставте уточнювальні запитання,  переконайтеся, що ви правильно розумієте те, що чуєте та читаєте.  

Аспекти Венери. Особисті прибутки і статки, стосунки, суспільне життя, миротворство

26 листопада – 26 грудня 2019 Венера рухається з високою швидкістю, тож події в сфері фінансів і стосунків розвиватимуться швидко. В останній тиждень листопада та у грудні в цих сферах життя подій багато і вони не залишаться непомітними для «простих людей», не кажучи вже про науковців, парламентарів, військових, високопосадовців, політиків, діячів мистецтва та філософів (28 листопада падаючий трин Венера/Уран, 3 грудня зростаючий секстиль Венера/Марс, 8 грудня падаючий секстиль Венера/Нептун, 11 грудня точна кон’юнкція Венера/Сатурн, 14 грудня точна кон’юнкція Венера/Плутон, 22 грудня точна падаюча квадратура Венера/Уран).

Із 26 листопада до 20 грудня Венера в Козерогові. У коханні, стосунках та фінансах в цей час таланить, якщо ви людина ділова: у вас високий рівень самодисципліни, мудрі, терплячі, спокійні, надійні, стримані . Люди зараз вельми чутливі до надійності у стосунках. Вимоги до партнера такі: “Партнером може бути тільки той, хто має мету в житті й послідовно до неї прямує”. Любов у цей вельми серйозна. Фліртувати не на часі, у спілкуванні обережні і відкриваємося поступово, високо цінуємо вірність. Прагнемо виразити своє розуміння любові і краси в надійних матеріальних формах: скульптура із каменю і дерева, вроби мистецтва зі шкіри, архітектура. Гроші в цей час сприймаються як засіб, що дозволяє налагодити виробництво, організувати бізнес, досягти високого становища в суспільстві, побудувати щось на землі на віки. В цей час у суспільстві високо цінують все, що сприяє соціальному підйому та досягненню амбітних цілей.

Привабливими і симпатичними в цей час виглядатимуть люди, що справляють враження серйозних, зрілих, ділових, зосереджених на важливих справах. Якості, що видаються дуже привабливими: цілеспрямованість, дисциплінованість, організованість, суворість, надійність, стабільність. Нам подобаються ті, на кого завжди можна покластися. Ті, хто завжди зберігає тверезу голову, в якій тримає стратегічний план, і контролює ситуацію. В еротиці в цей час проявляється сильна сексуальність, що виявляється навіть на тлі довгої аскези в вигляді суворо контрольованих інстинктивних імпульсів. Імідж і стиль в цей час має служити досягненню мети. Стиль може бути кардинально змінений в будь-який момент, якщо того вимагають ділові проекти. В цілому для успіху в суспільстві стиль має бути стриманий, строгий, сприймається як консервативний. В іміджі має бути акцент, який чітко вказує на соціальну роль власника. Тобто, якщо я виглядаю, як особа, що займає керівну посаду, то до мене ставитимуться з симпатією та довірою. Можна не боятися виглядати консервативно і нудно: класичний вовняний жакет, строга блузка, традиційні золоті та срібні прикраси з дорогоцінним камінням, годинник на руці, у бездоганному стані пасок на новеньких джинсах вищої якості, шовкова хустка на шиї, шкіряна сумка, що жорстко тримає форму, мокасини з китицями. Дуже важливо, щоб одяг не справляв враження старого. Не важливо, скільки насправді років моїм речам. Важливо, щоб вони виглядали так, наче щойно з бутику. У неформальній ситуації виглядатимемо привабливо у розкішному светрі із чистої вовни або мохеру. Це може бути светр як ручної роботи, так і машинної в’язки. Важливо, щоб він не справляв враження утилітарної речі, а виглядав як щось особливе. Наприклад, це може бути традиційний арановий светр ручної роботи. Такі речі створюють дуже надійний привабливий образ на відпочинку у заміській оселі. Щодо кольорів, то варто надати перевагу спокійним кольорам та поміркованим сполученням: темно-синій + сірувато-рожевий, шоколадний + антрацит, чорно-коричневий + болотяний, чорного шоколаду + екрю, бурштиновий + темний бронзовий, глибокий синій + небесний блакитний, чорний + яскравий блакитний, антрацитовий + ню.

Соціальний образ: Ділок, Консерватор, Аскет.

Стиль в мистецтві – романтизм, мистецтво дзен.

Кінець листопада і третя декада грудня – важливий період для тих, хто заробляє гроші на наукових експериментах, у галузі передових технологій, у галузі парламентаризму та прогресивних реформ, та взагалі заробляє на якій завгодно чортівні, що викликає здивування у пересічної людини. Ці люди тепер користаються плодами того, що посіяли у травні 2019.  До 19 грудня їхні прибутки надходять швидко і без перешкод, а от після доведеться докласти зусиль, щоб отримати те, на що заслуговуєш. Але саме в цей час прибутки можуть бути високі. Водночас це періоди, коли цінність свободи і незалежності є дуже пріоритетною. Ніякі гроші не змусять людину, що цінує свободу, погодитися обмежити себе в чомусь важливому. Тут радше людина відмовиться від прибутків, якщо відчує хоча б якийсь натяк на обмеження своєї свободи. Винаходи і оригінальні ідеї приносять результати: можна отримати визнання, винагороду, подарунки, прибуток. 8 травня 2019 розпочався новий річний цикл Венера/Уран, що пов’язаний із застосуванням власної геніальності заради заробітків та прибутків. Наприкінці листопада ідеї щодо заробітків за допомогою новітніх технологій, наукових розробок, винахідництва, оригінальності, інженерії, якщо ви винесли їх в соціум, спільнота може оцінити досить високо, і ви матимете з того прибуток весь час до початку березня 2020. При цьому сприятимуть прибуткам і партнерству в цих галузях стосунки з друзями та однодумцями. Дружба з винахідниками, інженерами, науковцями, оригінальними особистостями приносить не лише приємні миті, а й вигідна. Вірогідно отримати в подарунок щось цінне завдяки своїй оригінальності та дружелюбності.  В третій декаді грудня натомість вірогідні конфлікти з друзями та однодумцями, в колективі через цінності та особисті прибутки. В суспільстві конфлікт у сфері парламентаризму ціннісного характеру, вірогідні скандали, пов’язані з фінансами (28 листопада падаючий трин Венера/Уран і 22 грудня точна падаюча квадратура Венера/Уран).

24 серпня 2019  у 5 градусі Діви розпочався новий дворічний цикл Венера/Марс, пов’язаний із можливістю отримувати особисті прибутки через реалізацію свого уявлення про красу і гармонію в професійній майстерності. Щось, що ви вмієте робити на рівні високого майстра, може забезпечити вас грошима, особистим майном, якщо ви запропонуєте це людям, що займаються тонкою точною інтелектуальною працею: учителі, медики, бухгалтери, військово службовці та держслужбовці, програмісти, бджолярі, студенти, учні, тренери в спортклубах, представники малого та середнього бізнесу. В останній тиждень листопада і до 5 грудня являють себе нові ідеї щодо практичного здійснення ваших уявлень про красу і гармонію, що зародилися у серпні 2019. Тут можуть поступити нові ділові пропозиції щодо заробітків на вашій професійній майстерності. Вам можуть допомогти грошима, підтримкою. Це сприятливий момент, щоб використати всі свої конкретні практичні вміння та професійні навички для того, щоб самостійно забезпечити себе всім необхідним для життя і зробити конкретні практичні кроки до самостійних заробітків, в основі яких – професійна майстерність. Порада до третьої декади січня підготуйте все, що вам потрібно, щоб розпочати активну фазу втілення цих нових ідей в життя. В період з третьої декади січня до 5 березня 2020 варто напружено попрацювати в цьому напрямку, щоб нова ідея заробітків на професійній майстерності змогла вкоренитися в життя. Тоді в період 5 березня – 5 квітня вона стрімко розвиватиметься і набуватиме повноти. Те ж стосується циклу спортивних занять заради краси та грації, а також спільних з партнером практичних цілеспрямованих дій (3 грудня точний зростаючий секстиль Венера/Марс).

До 9 грудня падаючий секстиль Венера/Нептун сприяє тим, чиї заробітки пов’язані зі сферою мистецтва, моди, філософії, міфології. В цей час проекти, що були розпочаті у квітні 2019, добігають кінця,  їх слід завершувати і водночас планувати щось принципово нове в цих сферах. Лише завершення, підбивання підсумків, розчищення поля для нових ідей. Остаточно проясняються ситуації у фінансах, щодо джерела особистого прибутку, у стосунках із партнерами та відвертими ворогами – ми маємо справу з реальністю, яка зруйнувала нереалістичні сподівання, але нам вже не боляче: важкий досвід розчарування інтегрований в психіку, висновки зроблені.

11 грудня точна кон’юнкція Венера/Сатурн і 14 грудня точна кон’юнкція Венера/Плутон. Починається новий річний цикл, пов’язаний зі зміцненням фінансового становища і накопиченням статків. Власне фінансове становище і партнерські стосунки будуть міцні, якщо у нас гарна репутація і високий статус у суспільстві, якщо у нас є визнання і винагороди, якщо ми є людьми зрілими і надійними. В цей час зароджуються ідеї щодо прибутків завдяки репутації та кар’єрі, а також щодо особистих статків, пов’язаних зі знаменитостями світового масштабу або з відомими у вузьких колах персонами, а також із великими фінансовими операціями, таємницями, хірургією, протезуванням, питаннями смерті та народження. Щоб зміцнити фінансове становище, нам знадобиться вміння розподіляти фінансові ресурси на довгій дистанції, а також вміння бачити в глибині соціальних процесів. Ідеї щодо нового джерела прибутку у сфері кар’єри, бізнесу проявлять себе вже у середині січня 2020. Тож будуть сприятливі умови для того, щоб почати їх втілювати в життя.

Із 20 грудня 2019 до 13 січня 2020 Венера у знаку Водолій. В цей час у суспільстві високо цінують все оригінальне, високотехнологічне, прогресивне, наукове. Інші нас приваблюють оригінальністю, незалежністю, винахідливістю. Збільшується цінність свободи в любові, взаєминах, коханні, фінансах. Ми відчуваємо любов до науки, прогресу, високо цінуємо науково-технічні новинки, винаходи, інженерну думку. У любові, соціальних стосунках, у коханні, фінансах здатні мислити раціонально, логічно. В результаті послідовних логічних міркувань можемо зробити геніальні відкриття. Тому в цей час можна легко заробляти гроші завдяки розуму і знанням, отримати користь зі своїх креативних знахідок, винаходів, наукових експериментів. Заробити гроші у найнесподіваніший, нетривіальний спосіб.

Найбільш привабливі зараз жінки незвичайні, незалежні, прогресивні, авангардні. Чоловікам потрібна не стільки коханка, скільки подруга, товариш, однодумець. В еротиці така жінка винахідлива, непередбачувана, любить експерименти, інтелектуальна.

У питаннях краси і смаку в цей час ми абсолютно непередбачувані та незрозумілі для оточення. Можемо викопати з шафи одну незрозуміло чим привабливу річ і носити незмінно. При цьому нам приємно дізнаватися про останні новинки зі світових подіумів. Приємно розбираюся в тонкощах стилю, символізмі кольорів, фактурах, силуеті та крої. Але не вважаємо за потрібне дотримуватися правил і моді, створюємо власні індивідуальні образи. Актуальний стиль – вільна художня творчість, але в його основі – науковий підхід. По суті цей стиль – наслідок спалахів геніальних осяянь. А також віддзеркалення якоїсь абстрактної ідеї, якій ми служимо, і яка об’єднує нас із іншими людьми – друзями і однодумцями, які теж мають свій індивідуальний стиль і з повагою ставляться до нашого стилю. Часто це стиль унісекс.

Актуальний соціальний образ – Індивідуалістка, Реформаторка, Прогресорка. Стиль у мистецтві: конструктивізм, все сучасне й абстрактне мистецтво.

Нагадую, третя декада грудня – важливий період для тих, хто заробляє гроші на наукових експериментах, у галузі передових технологій, у галузі парламентаризму та прогресивних реформ, та взагалі заробляє на якій завгодно чортівні, що викликає здивування у пересічної людини. Ці люди тепер користаються плодами того, що посіяли у травні 2019.  До 19 грудня їхні прибутки надходили швидко і без перешкод, а от тепер доведеться докласти зусиль, щоб отримати те, на що заслуговуєш. Але саме в цей час прибутки можуть бути високі. Водночас це період, коли цінність свободи і незалежності є дуже пріоритетною. Ніякі гроші не змусять людину, що цінує свободу, погодитися обмежити себе в чомусь важливому. Тут радше людина відмовиться від прибутків, якщо відчує хоча б якийсь натяк на обмеження своєї свободи. Винаходи і оригінальні ідеї приносять результати: можна отримати визнання, винагороду, подарунки, прибуток. 8 травня 2019 розпочався новий річний цикл Венера/Уран, що пов’язаний із застосуванням власної геніальності заради заробітків та прибутків. Наприкінці листопада ідеї щодо заробітків за допомогою новітніх технологій, наукових розробок, винахідництва, оригінальності, інженерії, якщо ви винесли їх в соціум, спільнота може оцінити досить високо, і ви матимете з того прибуток весь час до початку березня 2020. При цьому сприятимуть прибуткам і партнерству в цих галузях стосунки з друзями та однодумцями. Дружба з винахідниками, інженерами, науковцями, оригінальними особистостями приносить не лише приємні миті, а й вигідна. Вірогідно отримати в подарунок щось цінне завдяки своїй оригінальності та дружелюбності.  В третій декаді грудня натомість вірогідні конфлікти з друзями та однодумцями, в колективі через цінності та особисті прибутки. В суспільстві конфлікт у сфері парламентаризму ціннісного характеру, вірогідні скандали, пов’язані з фінансами (22 грудня точна падаюча квадратура Венера/Уран).

Аспекти Марсу. Боротьба, спорт та професійна майстерність

Подій у сфері боротьби, спорту та професійної майстерності в листопаді 2019 небагато, але вони глобального масштабу.  Ці події можуть залишитися непомітними для тих, чия конкретна професійна активність не пов’язана з такими речами: культура і мистецтво, дипломатія, мистецтво тонкощів (метафізика, філософія, висока мода), великий бізнес, олігархія, політика, структури будь-якої влади, керівництво держави, силові структури, розвідка, наукові дослідження, реанімація, хірургія, протезування, реставрація, переробка сміття, смерть та пов’язані з нею справи (фактично весь грудень діє замкнена конфігурація аспектів за участю Марсу – бісекстиль на стеліумі Венера/Сатурн/Плутон від трину Марс/Нептун). Цей аспект про те, що зараз ми маємо справу з наслідками конкретних практичний цілеспрямованих дій, що були здійснені в вересня, коли стало ясно, які наші міркування були хибними, які розрахунки виявилися помилковими (14 вересня 2019 точна опозиція Марс/Нептун). Тепер ситуація стрімко розвивається чи то в бік перемоги, чи то в бік погибелі, бо всі важелі, що утримували її в статус кво, самі собою зникли. Це час захищати власні інтереси, коли маємо справу із наслідками дій, зроблених під впливом ілюзій, нереалістичних очікувань у боротьбі за власні інтереси. На завершальному етапі конкретна цілеспрямовану дія, що була розпочата у березні 2018 року, коли у нас виникли нові ідеї щодо підвищення свого статусу та просування в кар’єрі завдяки своїй професійній майстерності. Зараз ми захищаємось, відстоюємо свої професійні та бойові здобутки, яких ми досягли з січня 2018, в ситуації, коли учасники боротьби з протилежних боків вичерпали свої сили і шукають способів примирення. У будь-якому випадку ми отримуємо те, на що заслуговуємо завдяки власним практичним діям, які зробили в період із квітня 2018. Це час платити за високе становище в галузі професійної майстерності та спорту, якого ми досягли: можна розслабитися і перепочити, користуючись підтримкою суспільства, Провидіння, вагомих світових гравців і Долі, якщо ти бився з відкритим заборолом за діло честі та діяв на рівні високої професійної майстерності. Зараз у кар’єрі, власному бізнесі необхідно зосередитися на завершенні справ, сконцентрувати сили на підготовці до нового етапу боротьби, який розпочнеться у березні 2020. На державному рівні – це час, коли кордони країни або добре захищені від відкритого ворога – або вразливі в результаті непрофесійних дій. У березні 2020 розпочнеться новий дворічний цикл захисту кордонів, боротися за відновлення справедливості в суді, утримування порядку в країні. У громадянського суспільства в такі періоди претензії до структур державної та будь-якої влади переходять у висновки, на яких базується підготовка до майбутніх конкретних дій, скерованих на захист державних інтересів. Якщо керівництво держави мудре і досвідчене, воно дослухається до дій громади, уважно враховує протестні настрої та вимоги громадянського суспільства.  І в такому випадку це буде період, коли у керівництва держава і у майстрів, що зайняті своєю професійною діяльністю, буде єдність. Якщо ж керівництво держави не звернуло вчасно уваги на невдоволення громади і посилило тиск на права і свободи громадян, то таке керівництво стрімко втрачає міцні позиції в громадянському суспільстві. До березня 2020 ми матимемо справу з результатами своєї практичної діяльності у сфері професії та кар’єри та із наслідками тій подій у політичному житті, що були ініційовані політиками і активною частиною громади в період із березня 2018. Це не час для нових починань в кар’єрі, бізнесі, політиці – це час оберігати досягнення, рятувати від руїни здобутки, завершувати добрі справи. На нові починання немає енергії – вона з’явиться лише в середині березня 2020.

Єдине, що в цей час проявляє себе в конкретних практичних діях як нове, це цінності. 24 серпня 2019  у 5 градусі Діви розпочався новий дворічний цикл Венера/Марс, пов’язаний із втіленням на професійному рівні майстерності свого уявлення про красу і гармонію, із захистом чеснот, із захистом культури і цивілізаційного напрямку суспільства. В останній тиждень листопада і до 5 грудня являють себе нові ідеї щодо практичного захисту краси і гармонії, що зародилися у серпні 2019. Тут можуть поступити нові пропозиції з боку культурних людей щодо практичного застосування ваших професійних навичок. Вам можуть допомогти в боротьбі та майстерності діячі культури та мистецтва, дипломати, красуні та красені, світські леви та левиці. Це сприятливий момент, щоб використати всі свої конкретні практичні вміння та професійні навички для того, щоб захистити здобутки цивілізації від дикунів. Порада: до третьої декади січня підготуйте все, що вам потрібно, щоб розпочати активну фазу втілення цих нових ідей в життя. В період з третьої декади січня до 5 березня 2020 варто напружено попрацювати в цьому напрямку, щоб нова ідея реалізації професійній майстерності в суспільстві змогла вкоренитися в життя. Тоді в період 5 березня – 5 квітня вона стрімко розвиватиметься і набуватиме повноти. Те ж стосується циклу спортивних занять заради краси та грації, а також спільних з партнером практичних цілеспрямованих дій (3 грудня точний зростаючий секстиль Венера/Марс).

Із 19 листопада 2019 до 3 січня 2020 Марс у Скорпіоні. В цей час агресивність та працездатність у нас дуже високі, надпотужні. Ми усвідомлюємо кордони власної могутності і відваги: «Переможець. В такі періоди бійці й майстри свого діла, спортсмени, сильні агресивні люди здатні напружувати колосальні душевні сили заради перемоги в боротьбі. Дуже сильні в цей час такі якості як проникливість у суть речей, здатність активізувати приховані резерви, здатність викликати потужні поведінкові реакції на небезпеку і діяти подібно до лютих голодних хижаків. Що слід враховувати, коли маєш справу з агресором і захищаєш власні інтереси? Агресор має магічну владу завдяки тому, що бачить слабкі місця жертви на глибинному рівні, намагається маніпулювати почуттями, здатен застосовувати шантаж. Якщо замість дати гідну відсіч жертва агресії починає йти на поступки, то агресор вчепляться мертвою хваткою і завдає болю, щоб змусити жертву робити поступки й далі, і так до кінця. Діє в руйнівний спосіб, навіть якщо при цьому руйнується і сам. Які якості в цей час нам потрібні, щоб вдало захищатися від агресора, перемагати у боротьбі та робити щось на рівні високої майстерності?

– глибоко дослідити психологічні особливості ворога

– повести ретельну розвідку ворожого стану

– зайняти потужні позиції в обороні, глибоко окопуватися

– проявляти агресію в бік ворога лише у відповідь на його агресію, вражати тонкими точними ударами прямо в серце його наступальної машини

– стояти на своїх позиціях до кінця, не відступати ні за що

– не гидувати будь-якими засобами захисту від агресора, швидко підлаштовуватися до будь-яких нових дій з боку ворога

– брати допомогу від партнерів та союзників у будь-якому обсязі і в будь-якій формі, не нехтувати жодною можливістю отримати підтримку

Попередні періоди Марсу в Скорпіоні:

–              26 липня 2014 – 14 вересня 2014

–              3 січня 2016 – 6 червня 2016

–              9 грудня 2017 – 27 січня 2018

Аспекти Юпітера, Сатурна, Урана, Нептуна, Плутона в листопаді 2019. Події на рівні держав і великих колективів

Із 2 грудня 2019 до 20 грудня 2020 Юпітер в Козерогові.

11 грудня точна кон’юнкція Венера/Сатурн, 19 грудня падаючий секстиль Марс/Сатурн, 12 січня 2020 точна кон’юнкція Сатурн/Плутон

15 грудня точний падаючий трин Юпітер/Уран

27 грудня точна кон’юнкція Сонце/Юпітер

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

1 коментар

Наталія

13.12.2019 12:24

Дуже дякую, Олю! Справжня робота Майстра! Все викладено, як завжди – глибоко і високоінформативно. Із великим задоволенням перечитую Ваші гороскопи, звіряючи по ним власні плани) Щиро зичу багато сил, гармонії і натхнення!?

Відповіcти