Гороскоп на місяць 1 серпня 2019 – 30 серпня 2019

Прикраси бохо-шик

Місячно-сонячний цикл у Левові.

Головна тема місяця: особиста творчість, компетентність, відповідальність, керівна роль, хобі, розваги, захоплення, веселощі, радість життя, шоу, театр, любовні пригоди, флірт, фінансові авантюри, ризиковані проекти, діти. Так чи інакше, але весь місяць нас вмотивовуватиме бажання сяяти і шляхетно панувати. Девіз: “Я творю”, «Прийшов, побачив, переміг». Мета: максимально виразити себе в особистій творчості. Задача: бути героєм. Небезпека: за першого ж ще недосконалого результату особистої творчості захлинутися почуттям гордості і зупинитися на досягнутому.

Це найприємніший місяць року, коли ми насолоджуємося зрілими плодами й святкуємо здійснення власних творчих задумів. В цей час нас оточують яскраві особистості, творчі персони, керівники різного рангу, організатори, великі боси. В особистих стосунках ми стаємо більш радісними, добрими, щедрими, грайливими. Відчуваємо, що для нас дуже важливо бути значущими й потрібними. Більше уваги і часу приділяємо спілкуванню з дітьми. У фокусі уваги опиняються ігри, пустощі, розваги, театралізовані дійства. Привертають увагу королі, президенти, керівники держав, лідери, артисти, авантюристи. Доводиться вирішувати питання виховання дітей, дозвілля, хобі. У суспільстві зростає попит на діяльність, пов’язану із шиком, розкішшю, сферою розваг, а також на людей, здатних керувати, віддавати накази, брати на себе відповідальність. Стають популярними менеджери, секретарі, депутати парламенту, головні лікарі, полісмени, режисери, актори, дизайнери, косметологи, модельєри.

У державі у фокусі уваги опиняється все, що пов’язане з творчістю. Всі розваги, задоволення,  насолоди, театри, кіно, спорт, світські заходи і вечірки, ігри. Національні особливості громадян. «Вищий світ». Діти: питання народжуваності та виховання. Спекуляції всіх видів, тому постають питання національної економіки у зв’язку з фінансовими спекуляціями.

Аспекти Сонця. Особиста творчість

У сфері особистої творчості подій ще менше, ніж минулого місяця, але вони дуже яскраві та так чи інакше пов’язані з чимось приємним (7 серпня точний падаючий трин Сонце/Юпітер, 14 серпня точна Верхня кон’юнкція Сонце/Венера, 30 серпня точний зростаючий трин Сонце/Уран). Це означає, що в перший тиждень серпня ми маємо справу із наслідками своїх рішень і вчинків, що здійснювали з кінця листопада 2018 у зв’язку із принципом розширення в нашому житті: вихід і більш високий соціальний шар, щедрі аванси, незаслужене везіння, покровительство з боку меценатів, доброта і щедрість з боку людей із широкими можливостями, подорожі, навчання, стосунки з іноземцями. Якщо ми намагалися утримати ситуацію незмінною і нам це досі вдавалося, то зараз імперативні обставини складаються таким чином, що всі важелі стримування щезли – і нас стрімко несе чи то до щастя, чи то до біди. У будь-якому випадку ми отримуємо те, на що заслуговуємо. Це час виплати по рахунках. Прибутки цього періоду – це не аванси, а винагороди. Ми можемо скористатися щедрістю відомих на місцевому рівні персон, але не можемо повернути прихильність, яку втратили. За цих обставин наслідки рішень, що ми прийняли наприкінці листопада 2018 щодо освіти, стосунків з іноземцями, юридичних питань, проявляються в сфері особистої творчості, любовних пригод, розваг, хобі, дозвілля, дітей, фінансових авантюр та ризикованих проектів. 

В першій половині серпня 2019 в сфері особистої творчості, дітей, хобі, розваг, дозвілля з нами постійно поруч гарні люди, які впливають на наші рішення своєю красою, естетикою, етикою. Це час, коли ми усвідомлюємо, навіщо нам потрібні гроші і партнери. Ми усвідомлюємо роль любові, кохання в нашому житті. Гостро постає питання вибору або-або: етично – не етично, естетично – не естетично, справедливо – не справедливо, цивілізовано – не цивілізовано.

Із 23 серпня 2019 Сонце в Діві – починається останній місяць літа.

У третій декаді квітня 2019 виникли нові ідеї щодо самореалізації у колективній роботі, дружбі, клубному житті, наукових дослідженнях та у сфері передових технологій. Наприкінці серпня дуже сприятливі умови для тих, чия особиста творчість пов’язана з цими речами. Нам допомагають друзі та однодумці, оригінальні люди, винахідники, інженери, реформатори. В особистій творчості, що пов’язана із символьними системами, науковими розробками, передовими технологіями все розвивається стрімко і без перешкод.

Аспекти Меркурія. Інтелектуальні заняття

10 серпня 2019 завершився цикл ретроградності Меркурія, що тривав із 25 червня, розпочавшись у 29 градусі Рака. Із 8 липня до 1 серпня Меркурій був ретроградний. Нижня кон’юнкція ретро Меркурія з Сонцем сталася 21 липня – це значить, що до 4 вересня 2019 успіх інтелектуальної діяльності тим чи іншим чином буде визначатися вмінням правильно переживати враження. Для ефективної розумової діяльності буде важливий душевний спокій, відчуття захищеності і комфорту. Сприяє розумовій діяльності як ніколи затишна атмосфера, добрі стосунки з батьками і близькими, романтичний настрій.

1 серпня Меркурій починає рухатися у прямому напрямку відносно спостерігача з Землі – з цього часу всі справи, пов’язані з інтелектуальною діяльністю, спілкуванням, знайомствами, починають стрімко розвиватися. Час міркування над подіями внутрішнього світу завершується, ми починаємо більше цікавитися зовнішнім життям, прагнемо більше рухатися, опановувати нові знання, зав’язувати нові знайомства.

Із 11 серпня до 29 серпня Меркурій в Левові. Розум в цей час індивідуалістичний – зайнятий питаннями, що пов’язані із особистою творчістю, розвагами, хобі, відпочинком. Нас цікавлять яскраві творчі процеси, театральні дійства, шоу, розваги, хобі, стосунки з дітьми. Досить важко мислити тверезо, логічно, раціонально. Важко збирати інформацію і детально її обробляти. На нас справляють враження думки, що висловлені яскраво, театрально. Якщо оратор харизматичний, то важко ставитися критично до його промов. У нас потужна мотивація бути розумною людиною. Прагнемо бути обізнаними, добре орієнтуватися в останніх новинах. Але бракує критичності. Ми міркуємо, як керівники, – масштабно, недостатньо концентруючи увагу на дрібницях і деталях. Тому доручаємо аналітикам збирати детальну інформацію. Висловлюємо власні думки доступно, наочно. Слухачі захоплені нашою впевненістю в собі та переконаністю у правоті. Ми розмовляємо харизматично, захоплюємо, надихаємо. Говоримо й пишемо яскраво, авторитарно. До питань раціоналізацій підходимо творчо, захоплено, із задоволенням. Вміємо переконувати силою власної особистості. Вміння переконувати ґрунтується на впевненості у правоті власних думок. Але якщо не можемо обґрунтувати свою думку, то варто звернутися до довідників, до консультантів, до учителів за роз’ясненнями. Інакше такі думки нічого не варті. Те саме стосується й новин.

Що потрібно, щоб мозок у цей час працював ефективно:

  • сила волі
  • вміння самостійно приймати рішення
  • вміння самостійно обирати «або- або»
  • вміння брати на себе відповідальність за власні рішення і вчинки
  • вміння керувати: віддавати накази, контролювати виконання наказів, виносити вердикт
  • індивідуальну творчість
  • яскравий індивідуалізм
  • впевненість в собі
  • вміння блискуче подати себе
  • гордість
  • владність
  • вміння перебувати не сцені у центрі уваги
  • вміння шляхетно приймати увагу до себе
  • вміння веселитися, розважатися, грати, фліртувати
  • зробити заняття у тренажерному залі своїм хобі

8 травня 2019 розпочинається новий річний цикл Меркурій/Уран. Виникли нові ідеї щодо навчання та спілкування за допомогою новітніх технологій, щодо застосування своїх знань у наступних галузях: символьні системи, програмування, інженерія, прогресивні реформи, колективна робота, наукові розробки. В період 11-17 серпня доведеться напружуватися, щоб опанувати новітні технології. В цей час багато роботи у науковців, програмістів, інженерів. Вірогідні напружені стосунки у колективі, з друзями через обмін думками. Короткі подорожі напружені, з перешкодами через технічні негаразди. Дуже висока знервованість, вірогідні нервові зриви. Порада: не перевантажуйте себе розумовою роботою і спілкуванням. Водночас у другій половині серпня дуже сприятливі умови для того, щоб навчатися, викладати, подорожувати на далеку відстань, демонструвати свої знання та практичні навички  (21 серпня точний падаючий трин Меркурій/Юпітер).

Із 29 серпня до 14 вересня 2019 Меркурій із високою швидкістю в Діві сприяє тонкій точній інтелектуальній роботі, підтримці здоров’я, здоровому способу життя. Розум в цей час методичний, педантичний. Дуже гарні аналітичні здібності, упорядковане мислення, реалістичне. Вміння точно й безпомилково відділяти практичне від непрактичного, правдиве від хибного, функціональне від нефункціонального. Думка працює чітко, тверезо, методично і послідовно. Вміння розгледіти найдрібніші деталі. Є небезпека надто захопитися деталями, нехтуючи інтересами цілого. Прагнення збирати нові та нові факти заважає зупинитися і, нарешті, зробити узагальнення, синтезувати роздрібнені деталі в єдине ціле. У міркуванні бракує об’єктивності. Тому є проблема отримати користь від знань. Сильний бік – вміння осмислювати рішення тверезо, керуючись критерієм «функціональний – нефункціональний».

Аспекти Венери. Особисті прибутки і статки, стосунки, суспільне життя, миротворство

У сферах фінансів і стосунків в серпні подій досить багато і вони яскраві.

З 28 липня до 21 серпня 2019 Венера в Левові. У цей час найбільш привабливими та симпатичними будуть ті, хто виглядає шляхетним, самостійним, компетентним, вольовим. Ми подобаємося іншим, коли беремо на себе відповідальність, приймаємо самостійне рішення, віддаємо накази, контролюємо виконання. Нас зачаровує все шляхетне, авторитетне, яскраве, індивідуалістичне, творче, коли йдеться про любовні стосунки, стандартні соціальні ситуації та фінанси. Почуття в цей час потужні, яскраві. У коханні та фінансах поводимося авторитарно: самостійно вирішуємо, керуємо, контролюємо. Причаровуємо шляхетністю, гідністю, самостійністю, компетентністю, владністю. Від партнера вимагаємо того ж самого: любов і захоплення викликає лише та людина, що демонструє яскраві творчі здібності, що сяє й шляхетно панує, займає позицію керівника, яка є лідером. Нам потрібне кохання, яким можна пишатися. Яскрава творча любов, що додає впевненості в собі, підкреслює цінність самоповаги. Загалом ставлення до любові в цей час авантюрне, як до розваги, як до театрального дійства. Якщо немає закоханості, можна розіграти для себе яскравий спектакль, призначивши на роль коханої людини випадкову персону, погратися в любов, розважитися любовними пригодами. Можна спробувати виразити своє розуміння любові і кохання у творчості – на нинішніх аспектах Венери в Левові це буде легко.

Щоб підвищити власну привабливість, у соціальних ситуаціях слід виглядати шикарно — недбалий шик. У цей час дуже личать речі, що демонструють творчі здібності, підкреслюють артистизм: творче поєднання кольорів, фактур і форм, сучасне яскраве взуття і грайливі аксесуари, коштовні тканини, довжина міді і максі, широкі спідниці і штани, масивні складки і кльош . Носіть розкішні речі легко, невимушено, почувайтеся в них вільно й природно, не бійтеся зіпсувати: коли Венера в Левові, чарівності нам додає вміння поводитися так, ніби ми розпещені діти, якими всі навколо пишаються, милуються і дозволяють бавитися коштовностями. Шарму додають насичені шляхетні кольори дорогоцінного каміння, старого золота і розпечених на сонці троянд всіх відтінків. Якщо ви любите нейтральні кольори і льняні тканини, доповніть образ яскравим взуттям, масивними прикрасами і сумкою, що впадає в око. Пам’ятайте правила розкішного стилю: чим коштовніша тканина, тим простіший крій; сукня може бути дуже простою і скромною, але взуття має бути дуже якісним і виглядати, ніби щойно з крамниці; сумка і прикраси мають виглядати дорого, навіть якщо ви знайшли їх на блошиному ринку.

Найбільш привабливими будуть молоді жінки такого типу: зірка, яскрава індивідуальність, королева, керівниця. Жінка, що високо цінує радощі життя, самостійна, відповідальна, творча, впевнена в собі, гордовита і власна. Така, що впевнено почувається на сцені, вміє демонструвати себе і милостиво дозволяє собою захоплюватися, балувати, обдаровувати. Тінь: коштовна іграшка. В еротиці суміш гордості, владності, грайливості, могутності і презирства до будь-яких табу.

Соціальний образ, що приносить прибуток і користується попитом: Бос, Артист, Авантюрист.

Стиль у мистецтві – високий Ренесанс.

8 травня 2019 розпочався новий річний цикл Венера/Уран, що пов’язаний із застосуванням власної геніальності заради заробітків та прибутків. В перших числах серпня у несприятливих для цього умовах доводиться втілювати нові ідеї щодо заробітків за допомогою новітніх технологій, наукових розробок, винахідництва, оригінальності, інженерії (2 серпня 2019 точний зростаючий квадрат Венера/Уран). У нас напружені стосунки з друзями та однодумцями. Конфлікти з винахідниками, інженерами, науковцями, оригінальними особистостями. Це перша з трьох наступних криз року — криза першого випробування ідеї збагачення за рахунок оригінальних ідей. Дуже багато роботи, напруження, здолання перешкод. І це буде або поразка на злеті — або ствердження на новому шляху (2 серпня точний зростаючий квадрат Венера/Уран). Вірогідні вимушені витрати на технічні засоби.

Перший тиждень серпня дуже вдалий в сфері стосунків і у сфері самостійних заробітків за умови, що весь час із третьої декади січня 2019 ми не порушували етику партнерських стосунків та фінансових справ. У будь-якому випадку зараз ми отримуємо те, на що заслуговуємо: винагороду або стягнення, прибутки або збитки, подарунки за красу і гармонійність або втрати як наслідок збільшення ентропії. У сфері фінансів та партнерства неможливо зараз зберегти статус кво – всі підпори рухнули, нас несе або до перемоги – або до загибелі. Наші очікування на високі матеріальні статки при взаємодії з реальністю або підтверджуються життям (це означає, що система цінностей не має конфліктних складових) – або спростовується (це означає конфлікт в середині системи цінностей і неякісну життєву позицію). Тепер ми маємо справу з тим, до чого призвело слідування нашим ідеалам і цінностям. Пів року тому у січні 2019, у нас виникли ідеї щодо збагачення. І от тепер вони втілилися в усій повноті та почали приносити видимі результати. До листопада 2019 ми матимемо справу із наслідками подій, що відбувалися із січня 2019. Оскільки ми істоти соціальні, то ми матимемо справу не лише із наслідками власних дій, а і з наслідками колективного вибору і вчинку. Це може не бути приємним досвідом. Нинішні події показують, що треба уточнити ідеали щодо особистих прибутків і статків. В цей час щасливий збіг обставин надасть можливість усвідомити, які саме ідеали і цінності є фальшивими і заважають заробляти пристойно і примножувати статки. В цей час вірогідні великі витрати на щось, що дозволяє розширити кордони власного уявлення про світ. Наприклад, витрати на опанування великого навчального курсу, на далеку подорож.

Цей аспект покращує умови для мирного врегулювання. Мирні перемовини легкі, не потребують величезних зусиль. Дотримуватися законів міжнародного права не заважають особисті фінансові інтереси сторін у перемовинах. Не заважають ціннісні, культурні, етичні та естетичні розбіжності під час перемовин. Мир може бути досягнений на справедливих засадах.

В першій половині серпня 2019 через стосунки із дітьми, через події в особистій творчості, через якість свого дозвілля ми усвідомлюємо зміни у своїй системі цінностей, що відбулися за період із жовтня 2018. Усвідомлюємо, що наші рішення і вчинки щодо стосунків, фінансів, цінностей були обумовлені уточненням життєвої позиції, що відбулося за цей час. Ці зміни стосуються таких цінностей як сексуальне життя, пошуки виходу із кризи, ставлення до смерті та глибоких змін, спільні з партнерами ресурси, кредити, позики, податки, борги, накопичення. До третьої декади квітня 2020 ми будемо діяти у цих сферах життя відповідно до свого нового усвідомлення того, скільки грошей нам потрібно від інших за те цінне, що ми можемо їм продати, на які ризики ми готові піти в екстремальній ситуації, щоб не віддати на поталу відвертому ворогові те, що для нас є цінним. В середині серпня (13-15 числа) питання цінностей, етики, естетики постане руба. Є небезпека знехтувати суттю заради антуражу. Свавілля може пригнічувати прагнення до краси і гармонії. Жага творчості може змусити зневажати на якість матеріалу. Порада: коли доведеться робити відповідальний вибір «або-або» в імперативних обставинах, то поставте перед собою запитання: «Моє рішення є етичним? Воно збільшить хаос в світі чи підтримає порядок?» Орієнтуйтеся на порядок проти хаосу, на красу і гармонію, на справедливість, щоб ваше рішення не стало дверима у ваше особисте пекло.

Із 21 серпня до 14 вересня 2019 Венера в Діві. У цей час ми надто сильно відчуваємо брак краси та гармонії у внутрішньому та у зовнішньому житті. Нам бракує відчуття любові. Почуття, пов’язані з любов’ю та коханням, мучать, викликають відчуття дисгармонії. Виникають проблеми з подарунками: нам дарують не те, не так, не вчасно. Так само із компліментами: вони викликають неприємні відчуття, не приносять вдоволення. Загострюються Проблеми у шлюбі та у партнерстві, у дружніх стосунках. Є відчуття, що бракує грошей або багато грошей витрачається на речі, що не приносять користі та естетичної насолоди. Характерно почуватися некрасивою людиною, негармонійною, навіть якщо у фізичному сенсі із тілом та зовнішністю все добре. Виникають проблеми з партнерами та фінансами через неадекватну поведінку в союзі та у соціумі. Неадекватно проявляю власні почуття: не культурно, не ввічливо, бракує такту, не вчасно, або ми закохуємося в людину, якій наше кохання непотрібне. У цей час маємо докладати свідомих зусиль до того, щоб розвивати навички цивілізованої поведінки: художній смак, сприйняття мистецтва, ввічливість, тактовність, дипломатичні якості, мистецтво спілкування, гармонія у повсякденному житті (культурне ставлення до свого організму та побуту – здоровий спосіб життя в усіх сенсах цього слова), повага до особистості та особистої власності. Слід докладати свідомих зусиль до того, щоб чітко усвідомлювати, яка саме роль потрібна в конкретній ситуації і не підміняти одну роль іншою: або мати – або коханка, або відновлюю сили (сон, їжа, фізпроцедури) – або красуюся (обід у ресторації під час партнерських перемовин).

У цей час вважаються гарними речі практичні. Відчуття прекрасного виникає, перш за все, до речей утилітарного призначення. Наприклад, приводить у захват вигляд приготованої їжі або якась процедура в салоні краси, бездоганно пошитий костюм. Красу в цей час люди розуміють як вищу форму функціональності. У любові та коханні теж проявляються практичність, раціональність. Стосунки аналізуються і вигоди вираховуються. Схильність ментально аналізувати охолоджує почуття або гальмує їх зовнішні прояви. Любов до дрібниць може проявлятися у прискіпливості до об’єкту любові, у буркотінні, критиканстві. Проблематика – любов через розрахунок. Щоб сподобатися і створити шлюб, така людина може прислуговувати, виконувати нудну роботу, займатися побутом, наводити лад та чистоту. У ролі коханки поводиться сором’язливо. У любові та почуттях налаштовані надто аналітично. Прискіпливо розбираємо почуття на складові та критикуємо романтичні стосунки та пов’язані із ними емоції. Від мистецтва вимагаємо найвищого ступеню досконалості. Тому в коханні через це будуть розчарування – жоден об’єкт кохання не витримує критики. Вірогідні негаразди у шлюбі. Надмірна зацикленість на деталях є серйозною перешкодою тому, щоб почуватися вдоволено у партнерських стосунках та у стандартних соціальних ситуаціях. Завжди знайдеться якась локальна недосконалість, через яку немов перечіпаєшся на шляху до любові, добробуту, грошей. При цьому наївно намагатися точно слідувати всім правилам етикету – це не зробить нас більш привабливими. Або, навпаки, не слід старатися послідовно порушувати правила культури поведінки у сподіванні на те, що це вас вирізнить у суспільстві як людину незалежну та цивілізовану. Слід докладати зусиль до того, щоб у кожній окремій соціальній ситуації поводитися відповідно до етики, чинити красиво. Наприклад, характерні порушення етики під час Венери в Діві: людина навмисно переходить вулицю на червоне світло, на свято приходить у повсякденному одязі, в ресторані пальцями виколупує із салату шматочки і кладе їх до рота. У будь-якому випадку адекватно поводитися у стандартних соціальних ситуаціях буде досить важко, бо увага весь час чіплятиметься за локальні якості речей – естетичне та етичне налаштування на глобальний контекст збивається. Наприклад, якась деталь одягу партнера, негарна або немодна, на думку людини, буде провокувати її зробити узагальнення, що з партнером загалом не все в порядку. Така поведінка, звісно, стосункам мне сприяє.

Брак художнього смаку може проявлятися у надмірній любові до деталей костюму. Наприклад, в цей час обираємо невдалий одяг: надто багато кишень, хлястиків, кантів, ґудзиків на кожному предметі одягу та аксесуарів, вони погано сполучаються між собою. Також брак смаку може виражатися у надлишковій простоті костюму, який буде нагадувати повсякденний дрес-код дрібного клерка або обслуги. Жінки в цей час майже не носять суконь, спідниць, віддає перевагу штанам. Надто обережно обирається колір: щоб немаркеньке. Виникає любов до непомітних кольорів та малюнків. У цілому люди зазвичай на Венері в Діві виглядають нудно, але коли придивитися, видно, що всі деталі ретельно продумані, що всі вони акуратно доглянуті і дуже чисті. Або, навпаки, в одязі проявляється дивовижна недбалість, неохайність, бруд. У цей час важливо усвідомлювати, що бракує вишуканості, культурності, вміння добре знатися на мистецтві, моді, стилях одягу, і докладати зусиль до того, щоб окультурювати себе і розвивати художній смак. Важливо підходити до створення образу не формально, не схематично. Слід стримувати прояви перфекціонізму. Не варто педантично та докладно продумую всі деталі та дуже ретельно сполучаю їх за кольором, якістю та стилю. Бо, в решті-решт, вийде образ страшної зануди. При цьому зануда вважатиме, що виглядає правильно, а всі інші насправді одягнені дуже погано. В основі іміджу варто покласти діловий стиль, корпоративний, уніформу, натуральний стиль, екологічний стиль. І не дуже старайтеся відповідати загально прийнятному стилю і манері поведінки – більше дбайте про власне душевне ті фізичне здоров’я ніж про те, щоб здаватися корисною суспільству людиною. Подбайте про те, щоб імідж складав враження цілісного образу. У соціально важливих ситуаціях варто звернутися по допомогу до професійного стиліста.

Найбільш привабливими будуть молоді жінки, що справляють враження точних, пунктуальних, логічних, раціональних, ретельних, гігієнічних, педантичних, із гарним здоров’ям. Або, навпаки, із сильно вираженим браком всіх цих якостей – таку жінку хочеться обдарувати, перевдягти, оздоровити, причепурити. Високо цінується вміння дбати про повсякденні рутинні дрібниці, точно і вчасно виконувати обов’язки, тримати у чистоті та порядку робочі інструменти та оргтехніку, вправлятися з домашніми тваринами. Тінь: святоша. В еротиці: обережна, пересторожлива, гидлива. «Відтає» повільно.

Соціальний образ – Клерк, Магістр, Ощадлива Зануда.

Стиль у мистецтві – бідермейєр.

Період 21 -27 серпня дуже важливий для особистих прибутків і статків, для джерела особистого прибутку, для партнерства (Венера в кон’юнкції з Марсом і в зростаючому трині з Ураном). Розпочинається новий дворічний цикл, пов’язаний із можливістю отримувати особисті прибутки через реалізацію свого уявлення про красу і гармонію в професійній майстерності. Щось, що ви вмієте робити на рівні високого майстра, можете забезпечити вас грошима, особистим майном. В цей час зароджуються нові ідеї щодо практичного здійснення ваших уявлень про красу і гармонію. Допомагають в цьому друзі, однодумці, колектив, клубне життя, застосування передових технологій та наукових розробок.

Аспекти Марсу. Боротьба, спорт та професійна майстерність

Із 2 липня до 18 серпня 2019 Марс у Левові. Які якості в цей час нам потрібні, щоб перемагати у боротьбі та робити щось на рівні високої майстерності? 

  • вміння самостійно приймати рішення
  • вміння самостійно обирати «або – або»
  • вміння брати на себе відповідальність за власні рішення і вчинки
  • вміння керувати: віддавати накази, контролювати виконання наказів, виносити вердикт
  • індивідуальна творчість
  • яскравий індивідуалізм
  • впевненість в собі
  • вміння блискуче подати себе
  • гідність
  • владність
  • вміння перебувати не сцені у центрі уваги
  • вміння шляхетно приймати увагу до себе
  • вміння веселитися, розважатися, грати, фліртувати
  • сила волі
  • заняття у тренажерному залі як хобі

Щоб перемагати у боротьбі та у професійній майстерності, маємо діяти творчо, самовпевнено, владно, яскраво, демонстративно, життєрадісно. Маємо бути упевненими в успіху. Коли працюємо та боремося, маємо сяяти по-королівському, як переможці. Маємо діяти компетентно. Маємо поважати процес боротьби та конкретної практичної діяльності. Наша воля має керувати нашою практичною діяльністю. Щоб бути ефективними у спорті та в роботі, маємо відчувати в собі достатньо життєвої сили. В цей час переможцями стають потужні люди, дуже сильні й агресивні від природи. На долю випадає значно більше випробувань, ніж можемо витримати, але втекти від них не можна. Можна лише вдосконалювати власну майстерність, розвивати власну силу та вміння діяти точно і адекватно, без зайвої витрати сил.

Як боротися? “В лоба”, граючи, розважаючись, весело, отримуючи радісні відчуття від боротьби, бути впевненими у власній компетентності, правоті та перемозі. Можна влаштувати драматичний спектакль, розігруючи супротивника. Слід показувати себе в усьому блиску майстерності. Варто тиснути на супротивника авторитетом (коли він є), і безжально “розчавити” власною міццю.

Коли робите щось конкретне, що потребує зусиль та сміливості, то робіть це так, щоб пишатися собою. В цей час люди надто гордівливі, щоб дозволити собі робити аби як. Ми або взагалі відмовимося від конкретної дії, або робитимемо її на найвищому для нас рівні можливостей.

Із 18 серпня до 4 жовтня 2019 Марс в Діві. Які якості в цей час нам потрібні, щоб перемагати у боротьбі та робити щось на рівні високої майстерності?

  • Поміркованість. Важливо в усьому знати міру.
  • Методичність, обережність, вміння точно дозувати будь-що.
  • Вміти витрачати мінімум сили і інструментів для досягнення максимального результату.
  • Вміти діяти тонко, на нюансах.
  • Вміння уникати зайвих зусиль, не витрачати сили задарма.
  • Акуратність.
  • Охайність.
  • Дотепність.

Щоб перемагати у боротьбі та у професійній майстерності, маємо діяти раціонально, логічно, точно. Лише після того, як все ретельно проаналізували, систематизували, перевірили, звірили інформацію з фактами та оцінками фахівців. До того ж діяти слід грамотно, вправно, чітко дозованими зусиллями. Вчинки мають бути заздалегідь підготовлені та систематизовані. Немає дрібниць у роботі, всьому слід надавати значення. Не слід недооцінювати значення своїх вчинків. Агресія має бути під контролем розуму. Важливо дотримуватися правил здорового способу життя.

Як боротися? Розробити тонку тактичну систему, використовувати в якості зброї різні тонкі інструменти, силу і майстерність соратників (товаришів по службі), слуг, домашніх тварин. Використовувати тонкі точні інструменти. Збирати бездоганні факти, які можна використати проти супротивника. Вдатися до системної гострої, їдкої критики, якій нема чого протиставити. Проблему в боротьбі становить занадто довге в часі збирання компромату і занадто велика зацикленість на дрібницях в той час, коли елементів, що складають фактори перемоги, вже достатньо для того, щоб зробити узагальнення і перемогти. Є схильність довго бурчати або повчати, як занудливий вихователь. Появляється прискіпливий педантизм (синдром бюрократа).

В третій декаді серпні 2019 розпочинається новий дворічний цикл застосування краси та чарівності у боротьбі та майстерності (24 серпня точна кон’юнкція Венера/Марс). Зароджуються нові ідеї щодо конкретної практичної активності з метою підвищити свою зовнішню привабливість, продати в суспільстві свої конкретні практичні навички й майстерність. Наприклад, це можуть бути ідеї щодо нового циклу спортивних занять: тренажерний зал, гімнастика, бальні танці. Нові ідеї щодо конкретної практичної діяльності в галузі мистецтва: музика, співи, живопис. Конкретна практична діяльність у галузі моди і стилю. В цей час поруч у боротьбі, спорті, майстерності будуть гарні люди, красуні і красені, соціальні працівники, світські леви та левиці, дипломати, діячі культури і мистецтва. Участь у громадському житті, самостійне заробляння грошей, союзи, партнерство, заняття мистецтвом створюють умови, в яких зароджуються нові ідеї щодо використання краси та чарівності у своїй практичній конкретній діяльності. Поки що неясно, що це за ідеї. Але вони проявлять себе у матеріальному світі вже у жовтні-листопаді 2019. Зараз важливо бути серед людей, в суспільстві, з партнерами, бути привабливою людиною, слідкувати за модою, вбиратися гарно і стильно, демонструвати гарні манери, поводитися цивілізовано. Допомагають у спорті, боротьбі, професійній майстерності друзі, однодумці, клубне життя, робота в колективі (28 серпня 2019 точна зростаюча квадратура Марс/Уран).

Аспекти Юпітера, Сатурна, Урана, Нептуна, Плутона. Події на рівні держав і великих колективів

В серпні 2019 склалася унікально сприятлива для вирішення питань миру та припинення війни ситуація – Юпітер в падаючому трині до всіх трьох складових “циклу миру”, що буває рідко і вважається найпотужнішим фактором для перемовин про припинення війни: 7 серпня трин Сонце/Юпітер, 8 серпня трин Венера/Юпітер, 21 серпня Меркурій/Юпітер. І це на тлі падаючого трину Венера/Сатурн, що буде точним 1 вересня, жодного іншого аспекту протягом серпня Сатурн не укладає. Питання лише в тому, чи вистачить компетентності у керівництва України на те, щоб скористатися надсприятливою для України ситуацією. Дуже актуальною є тема міжнародного права та мирного врегулювання.

Обидва «соціалістичні цикли» (Сатурн/Нептун і Юпітер/Нептун) зараз перебувають у падаючих фазах, як і наприкінці 1970-тих — на початку 1980-тих років. Що вказує на те, що деякі прихильники ідеї соціалізму та комунізму, вичерпавши сили у боротьбі за своє домінування в соціумі, шукають шляхів примирення зі своїми супротивниками (секстиль Сатурн/Нептун). А фанатичні віруючі у можливість відродження СРСР мобілізувалися, щоб дати «останній бій» своїм ідеологічним супротивникам. Ці другі дуже активні. Тому здається, що вони сповнені сил і мають шанс на перемогу. Але то сплеск енергії, що передує агонії. Можливий реванш? Ні, на нього немає ресурсу.

У 2009 році розпочався новий 13-річний цикл Юпітер/Нептун – цикл розвитку ідеалістичних та релігійний систем вірувань. У 2012 та у 2015 проявами напружених фаз цього циклу стали сектантські чвари, політичні розбіжності та «релігійні війни». 2012-2013 – роки гострої боротьби ідей в Україні. Економічно це був період буму та оптимізму, але через недостатній зв’язок із реальністю то були плани типу «журавля в небі», що призвели до скаженої інфляції. Фазу квіконсу у 2014 році в Україні супроводжувала глибока економічна криза і втеча Президента Януковича з країни. З опозицією у 2015 році відбувається загальне українсько-європейське зближення, Україна отримує фінансову допомогу. При квіконсі у 2016-2017 роках економіка починає йти вгору і міжнародні санкції стримують агресію РФ проти України. Фаза падаючого трину, активна з жовтня 2017 до листопада 2018, створює сприятливі умови для подальшого зближення України з цивілізованими країнами та для вирішення ідеологічних та релігійно-філософських питань. Фаза падаючої квадратури, активна з листопада 2018 до листопада 2019, – це вкрай напружений період, коли певні ідеології, що не відповідають вимогам часу, намагаються стати на заваді змін та повернути назад свої втрачені позиції. Цей час характеризується сектантськими чварами, політичними розбіжностями та «релігійними війнами». 6 січня 2019 Вселенський патріарх Варфоломій у Стамбулі урочисто вручив томос про автокефалію главі Православної церкви України митрополиту Епіфанію. Російські ЗМІ сприйняли новину на свій кшталт: багато видань навмисне перекручували інформацію, вдавались до маніпуляцій та дезінформації. Пік аспекту 13 січня 2019, 16 червня 2019 та 21 вересня 2019.

15 листопада 1988 розпочався новий 36-річний цикл Сатурн/Нептун. Цей цикл пов’язаний із посиленням демократії, політичними змінами та реформами. Також цей цикл керує розвитком соціалізму та комунізму. Із осені 2005 до осені 2007 на фазі опозиції циклу стали видимі результати праці заради втілення ідеї демократизації суспільства. То був період гострого протистояння політичних сил, час великих змін і сподівань. Період жовтня 2011 — грудня 2014 – фаза «врожаю» циклу Сатурн/Нептун (падаючий трин), коли відновилася гармонія між мріями суспільства і структурами державної влади. Суспільство мало змогу насолодитися втіленням у державних структурах своїх соціалістичних та комуністичних ідеалів, а також змінами у державних структурах, що відбулися під впливом ідеї посилення демократії. Період об’єднання демократичних сил. Це був період можливостей для позитивного творчого співробітництва на ґрунті політичних змін в бік демократизації. У період із грудня 2014 до грудня 2017 – фаза падаючої квадратури циклу Сатурн/Нептун: криза ідей соціалізму та комунізму досягла максимального драматизму. Ми спостерігали, як ідеали «соціалізму з людським обличчям», які виникли у Радянському Союзі у другій половині 1980-тих, остаточно руйнуються, не витримавши випробування реальним життям. Люди, що вірять у ці ідеали, намагалися захищати їх. Але то був захист на залишках останніх сил. Політичні зміни та реформи в цей час остаточно витісняють залишки радянщини на периферію життя. Ідеали патерналістського матеріалізму руйнуються, не зважаючи на вірність та стійкість адептів. Із грудня 2017 до травня 2024 – фаза падаючого секстилю циклу: в цей час завершується боротьба за ствердження демократії, а прихильники ідеї соціалізму та комунізму, вичерпавши сили у боротьбі за своє домінування в соціумі, шукають шляхів примирення зі своїми супротивниками. Важливі події на міжнародному рівні, пов’язані з цим процесом, відбуваються в період 30 листопада 2018 – 8 січня 2020. Піки аспекту: 31 січня 2019, 18 червня 2019, 9 листопада 2019. Зазначу, що точний аспект фазі падаючого секстилю Сатурн/Нептун був 14 жовтня 1982, аспект належить до складу патерну факторів, кпов’1язаних зі смертю генсека Брежнєва. Аспект 45 градусів між Сатурном і Нептуном, що був точним 10 січня 1984, і невдовзі за ним кон’юнкція Юпітера з Нептуном (інший «соціалістичний цикл) 19 січня активізували наступний висококритичний для Радянського Союзу період у кілька місяців. Після того три кон’юнкції 1989 року в Козерогові, визначили нову важливу та серйозну стадію у суспільному розвитку людства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає