Гороскоп на жовтень 2015

31_10_2015 В жовтні 2015 всі ситуації відрізняє невизначеність. Люди реагують на життя достатньо унікальними способами – знаходять дуже специфічні рішення. Якщо система в цей час демонструє неготовність до прогресивних змін, люди йдуть проти системи, примушують її мінятися.

В жовтні 2015 народжуються люди специфічної долі, з дуже акцентованою індивідуальністю. Але така людина зможе діяти ефективно, якщо вестиме досить нормальний спосіб життя. В іншому випадку можлива занадто ексцентрична поведінка. Такі люди часто бувають одинаками, що чинять спротив системі.

Головна фонова тема жовтня 2015 – тема, що відповідає символізму фази падаючого трина циклу Юпітер/Плутон. Цей цикл триває 12 років. Барбо пов’язує його з поширенням міжнародного тероризму, оскільки цикл має відношення до розвитку плутократичної та політичної влади. Кроуфорд спостерігав прояви символізму цього циклу в економіці. Ебертин пов’язує цей цикл з розширенням можливостей будь-якою влади взагалі: фізичної, матеріальної, ментальної, духовної.

Нинішній цикл розпочався 11 грудня 2007 кон’юнкцією в Стрільці – це вказівка на розширення можливостей для влади, в першу чергу, ідеологічної, світоглядної, релігійної та міжнародно-правової. Спостерігаємо боротьбу життєвих філософій, релігійних конфесій. Руйнуються колишні ідеології – вони стали неспроможні забезпечити виживання людині. Виникають нові.

Квітень 2010 – квітень 2011 – це фаза зростаючої квадратури циклу Юпітер/Плутон. Сталася криза плутократичної та політичної влади. Загострилися протиріччя та боротьба всередині могутніх кримінальних кланів та політичних партій. Різко зросла напруга в світі через зростання міжнародного тероризму. Точилася гостра боротьба за досягнення влади, що справило руйнівний вплив на розвиток економіки.

Квітень 2011 – квітень 2012 – фаза зростаючого трина циклу Юпітер/Плутон. Окрема ідеологія виявилася переможницею, домінує над усіма. Переможцю все сходить з рук. Це період застою, стагнації, тимчасового затишшя, одні кримінальні структури піднялися над іншими.

Квітень 2012 – квітень 2013 – фаза зростаючого квіконсу циклу Юпітер/Плутон. Ідея політичної влади продовжує розвиватися, наближається до кульмінації. Тут є відчуття насолоди досягнутою владою і усвідомлення, що треба ще щось зробити, ще якесь остаточне зусилля, щоб здійснити повноту влади. Ця невизначеність робить цей період дещо кризовим. Є тимчасова хиткість влади, її невизначеність і потреба щось змінити. Але також це період, коли потенціал руху вперед неймовірно великий, оскільки свідоме зусилля спрямоване на досягнення конкретної мети.

Квітень 2013 – червень 2014 – фаза опозиції циклу Юпітер/Плутон. Тут ідея вдали явила себе світові у всій повноті. Бачимо результати її діяльності. Можемо оцінити тих, хто представляє владу. Влада переживає максимально кризовий момент. Тепер розпочинається фаза, коли те, що було скоєно на владній посаді, приносить плоди. Претенденти на владну посаду знаходяться в антагоністичних таборах. Драматичний період історії. Протистояння однієї сили влади іншій.

Червень 2014 – серпень 2015 – фаза падаючого квіконсу. Тимчасова криза політичної влади, напруження та творчі можливості, як у квітні 2010 – квітні 2011, але тепер рішення стосовно влади приймаються з більшим, ніж тоді, врахуванням зв’язків між політичними силами в світі, рішення більш об’єктивні, справжні, істинні. В цій фазі очевидна якість «фатальності»: окремий елемент, що є складовою нинішнього циклу, сходить зі світової політичної арени, «вмирає», маргіналізується.

Серпень 2015 – вересень 2016 – Фаза падаючого трину циклу Юпітер/Плутон. Тут знов, як і в період квітня 2011 – 2012, в сфері будь-якої політичною влади спостерігається тимчасове затишшя, бо видно, що гостре протистоянні ідеологій, яке відбулося наприкінці 2013 року – в 2014 році, призвело до того, що окрема ідеологія стала переможницею, домінує над всіма іншими. Це фаза «урожаю», коли видимі плоди попередньої праці. Гармонія відновлюється, повертається рівновага, спостерігається більш інтимна сердечність в поведінці людей по відношенню до політичної та будь-якої влади. Виникає відчуття добробуту. Ця фаза надає можливості для політичної влади побудувати позитивне творче співробітництво. Жовтень 2015 в цьому сенсі знаковий місяць, бо саме тут відбувається точний аспект фази падаючого трину циклу Юпітер/Плутон.

В жовтні 2015 розпочинається новий більш ніж дворічний цикл Марс/Юпітер (18 жовтня кон’юнкція у 15 градусі Діви). Цикл пов’язаний з повсякденним політичним життям: визначає конкретні зусилля в сфері законодавства, законотворчості. А також розширення можливостей через власну професійну майстерність, спорт, боротьбу в межах, дозволених законом. Ідея нинішнього циклу – закони, що сприяють розвитку малого та середнього бізнесу, військової та державної служби, розвитку тонкої інтелектуальної праці, розвитку охорони здоров’я та освіти, розвитку галузі створення робочих інструментів та робочих місць, а також галузі домашніх тварин.

На особистому рівні цикл символізує нові можливості для розвитку та реалізацій професійної майстерності через розширення можливостей у побуті, в малому та середньому бізнесі, на службі, в роботі за наймом, в зусиллях по підтримці здоров’я.

Зароджуються нові ідеї стосовно конкретних практичних зусиль. Починається новий етап в професійній діяльності. Багато сил, які варто спрямувати на інтенсивні спортивні тренування, на активне оздоровлення, на повсякденну звичну працю.

В першій половині жовтня – важливі міжнародні дипломатичні зустрічі на високому рівні (падаючий секстиль Меркурій/Сатурн на фазі ретроградності Меркурія).

В другій половині жовтня – сприятливі умови для важливих мирних домовленостей (кон’юнкція Венера/Юпітер). Початок нового річного циклу – зароджуються нові ідеї, що стосуються повсякденної роботи заради миру, добробуту. Ідеї, що сприятимуть миру через вкладання грошей в розвиток охорони здоров’я, в освіту, в армійську службу, в галузь малого та середнього бізнесу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає