Гороскоп на вересень 2015

30_09_2015 У вересні 2015 ми живемо в обставинах, які не мають сталості й передбачуваності знайомого сюжету (фігура Джонса «Локомотив»). Принцип модернізації, наукового підходу, винахідництва, принцип революційних реформ та війни в сенсі руйнування будь-якого порядку так само, як і в період серпня-жовтня 2014 року, змушує суспільство активно поводитись (Уран – крайня планета “Локомотиву”, очолює ряд планет конфігурації). Виникають сприятливі умови для стрімкого розвитку модернізації та ідеї вільного підприємництва, для боротьби за свободу й незалежність, для здійснення прогресивних реформ, для боротьби за відновлення миру й справедливості в суді.

Прагнення до волі, незалежності, прогресу, модернізації є тією мотивацією, яка надихає, осяює шлях і якій всі інші почуття й здібності часто підпорядковані. Гостро постають проблеми й конфлікти, що пов’язані з питаннями фінансового забезпечення, самостійних заробітків й витрат, власних статків, особистої власності, національного багатства, цінностей в суспільстві та особистих, етики, захисту справедливості в суді й миротворством. Ми хочемо витрачати гроші на особисту творчість, дітей, хобі, розваги, радості життя. Гостро постають питання культури й етики в сфері театру, телевізійних шоу, кіно, спорту, світських заходів, індустрії розваг. Питання спекуляцій всіх видів, питання національної економіки у зв’язку з фінансовими спекуляціями (Венера – крайня планета “Локомотиву”, завершує ряд планет конфігурації).

Несподівано усуваються самі собою всі перешкоди на шляху прогресивних реформ, які стосуються фінансового забезпечення, відновлення миру, мирних перемовин, паритетного співробітництва, союзів, відновлення справедливості в суді, ресурсів країни й особистих фінансових надходжень громадян в сфері того, що відноситься до особистої творчості громадян: індивідуальна творчість, компетентність, роль керівника будь якого рівня, відповідальність, стосунки з дітьми, участь у розважальних проектах та в телешоу, театральна діяльність, розваги.

Проблеми, конфлікти й слабкі моменти життя у вересні 2015 будуть пов’язані з принципом краси й гармонії. Мало того, що нам кортить бути вільними підприємцями й здійснювати прогресивні реформи, ми ще маємо бути людьми розвиненими в цивілізаційному сенсі: розбиратися в тонкощах дипломатії, політики, знатися на культурології, мистецтві, вміти читати складні тексти й розуміти написане. Інакше кажучи, святкове сяйво можливостей, що відкриваються, затьмарюється буднями їх втілення. Але для тих, у кого принцип Венери розвинений (вміння стратегічно мислити, об’єктивно оцінювати, адекватно поводитися в соціальних ситуаціях, свідомо будувати стосунки, співпрацювати, знатися на культурі та мистецтві), вересень, безсумнівно, буде періодом прогресивних реформ, модернізації, свободи й конструктивної роботи в колективі однодумців.

Народжені у вересні будуть людьми амбіціозними, харизматичними індивідами зі, здається, невичерпними запасами енергії. Це будуть цілеспрямовані, здатні на сміливі вчинки подвижники. Така людина може, якщо є необхідність, виконувати роль лідера, начальника або керівника.

Головною фоновою тему вересня 2015 є тема, що відповідає символізму фази опозиції циклу Юпітер/Нептун.

Цей цикл триває 13 років та пов’язаний з розвитком ідеалістичних та релігійних систем вірувань, розвитком подій навколо питань гуманітарних та ідеологічних.

Тому періоди точних аспектів між Юпітером та Нептуном часто співпадають з такими подіями як сектантські чвари, політичні розбіжності в ставленні до питань гуманітарної допомоги та до питань ролі та місця релігії в суспільстві

Сучасний цикл розпочався у 2009 році кон’юнкцією Юпітер/Нептун у Водолії. Ідеали циклу – наука, винахідливість, інженерія, прогресивні реформи, модернізація, рівність всіх перед законом, свобода. Перші події, що відобразили символізм цього циклу, ми побачили в період червня 2010 – квітня 2012 – зростаючий секстиль. В цей час в суспільствах вперше проявилися ознаки символізму нового циклу – попит на модернізацію й прогресивні реформи, прагнення ідеалів свободи, потреба у розвитку науки й технологій.

Квітень 2012 — квітень 2013, період зростаючої квадратури циклу Юпітер/Нептун, приніс гострі конфлікти в суспільстві на ґрунті ідеологічних та політичних позицій. В суспільстві назріла потреба боротися за ідею науково-технічного прогресу, модернізації, свободи.

Квітень 2013 — травень 2014, період зростаючого трину циклу Юпітер/Нептун: в цей час люди відчувають величезну віру в вможливіть втілити свої надії на свободу й прогрес у повсякденному житті. Люди відчувають ейфорію, бо всі підпорки, що тримали в незмінному стані застарілу ідеологію, тепер рухнули, й видно, як ідеал свободи втілюється в життя нестримними темпами. В цей час люди відчувають гармонію, легкість, вітальність й щасливе збудження з приводу потенціалу й обіцянки.

Травень 2014 – серпень 2015, період зростаючого квіконсу циклу Юпітер/Нептун, приносить події, що символізують тимчасову кризу віри в ідеали свободи та модернізації. Людям здається, що прогресивні реформи відбуваються або занадто повільно, або не так, або невчасно. В суспільствах присутнє деяке розчарування, неначе мрії не збулися. Це досить напружений період, коли на шляху втілення ідеалів свободи на конкретних реформ постають перепони у вигляді театралізованих виступів противників реформ та вчинків різноманітних противників ідеалу свободи та прогресивних змін, науки.

Серпень 2015 – вересень 2016, період опозиції циклу Юпітер/Нептун, – це період, коли стають очевидними всі противники ідеї свободи та прогресивних реформ в суспільстві. Тут ми бачимо, як різноманітні окремі люди і цілі групи людей, що керуються нереалістичними сподіваннями та хибними доктринами, виходять на відкрите протистояння з тими, хто робить конкретні практичні кроки на шляху втілення ідеї свободи, наукового підходу, прогресивних реформ. Це стан дуже гострого протистояння в суспільстві. В цей час люди, що схильні до ірраціональної віри, стикаються з реальним станом речей, коли їхні мрії й сподівання розбиваються, а брак освіти й широти свідомості примушує або переглянути свої ідеологічні переконання, або опинитися поза можливістю кар’єрного зростання та розширення можливостей (точний аспект фази падаючої квадратури циклу Юпітер /Сатурн та циклу Сатурн/Нептун). У тих, чиї мрії є нереалістичними, а ідеологічні позиції хибними, просто немає сили на протистояння з реалістами-реформаторами в цій боротьбі за остаточне втілення ідеї національної єдності в державі, посиленню демократії, політичним змінам та реформам.

Практично весь вересень (до 25 вересня) 2015 року в суспільстві відчувається символізм зростаючого трину циклу Марс/Уран: зникають усі перешкоди на шляху тих, хто є майстром свого діла у боротьбі за здійснення прогресивних реформ, спрямованих на втілення ідеї вільного підприємництва, ідеї боротьби за свободу й незалежність, ідеї захисту свого права діяти на власний розсуд, бути першопроходьцем, захищати власні інтереси. В цей час в суспільстві повним ходом йде модернізація, реформаторська діяльність. Правда й сила на боці прогресивних реформаторів, а не на боці тих, хто дотримується консервативних поглядів, хто керується у своїх діях архаїчними ідеями. Оскільки архаїки є відображенням принципу Сатурна, для них зараз не найкращі часи: 18 вересня Сатурн переходить у знак Стрілець, і увага суспільства на рівні великої політики прикута до питань дотримання законів міжнародного права. І 26 вересня – точна падаюча квадратура циклу Марс/Сатурн: якщо з боку архаїків і є якийсь сплеск агресії, то на боротьбу у них немає сили (падаюча квадратура). Коли в мунданній карті є сильний Марс (так само і в астрології особистості), то у супротивника, навіть якщо той налаштований дуже рішуче й агресивно, кудись зникає сама собою енергія, коли доходить до реального діла. Сильний Марс зараз саме у реформаторів, тому будь-які агресивні випади з боку консерваторів-архаїків на повірку є лише буря у склянці води.

В той же час в останній декаді вересня діє точний падаючий секстиль Сонця з Сатурном, і в першій половині жовтня – точний падаючий секстиль Меркурія з Сатурном, вони говорять про важливі політичні рішення на міжнародному рівні й важливі перемовини на рівні великої політики.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає