Гороскоп на місяць 7 листопада – 7 грудня 2018

Denis Nolet Місячно-сонячний цикл у Скорпіоні.

Головна тема місяця: сексуальне життя та спільні з партнерами ресурси; пошуки виходу із кризи; вирішення питань накопичень, боргів, податків; питання хірургії, реанімації, протезування, реабілітації; питання реставрації, трансформації, переробки та утилізації відходів; окультизм, метафізика, наукові дослідження, детективні розслідування, криміналістика, корупція, тероризм. Колективний настрій – “Я проникаю” або “Я жадаю”. Мета прагнень: пережити локальний стрес, щоб оновитися і збагатитися. Задача: позбутися неконструктивних стосунків, докорінно змінити стосунки, отримати прибуток від стосунків із партнерами та світом в цілому. Цей місяць року пов’язаний із наміром зануритися до глибин потаємного і пізнати межі дозволеного. Ми прагнемо пробудити в собі приховані резерви, внутрішню силу, щоб зцілитися і відродити для життя те, що ще здатне жити. В цей час ми здатні порушувати табу, ятрити рани собі та іншим, щоб зцілити. Ми схильні провокувати, епатувати. Прагнемо розкрити таємниці та секрети, не боїмося погроз і небезпеки. Готові йти у пошуках істини до межи небезпеки і за межі. Здатні відверто говорити про речі, за які відчуваємо сором. Почуття в цей час потужні, пристрасні, мають велику владу. Підвищується сексуальність. Загострюється інтуїція, пробуджуються архаїчні, темні сили душі. В цей час нас оточують науковці, філософи, детективи, шпигуни, силовики. Відчуваємо, що для нас дуже важливо бути чистими у моральному сенсі. Більше уваги і часу приділяємо питанням, пов’язаним із очищенням будь-чого від чогось нежиттєздатного: від викидання з оселі мотлоху до заміни фальшивих цінностей фактичними на рівні життєвої позиції. Привертають увагу ті, хто вміє перетворювати скалічене та потворне на здорове та функціональне: фізіотерапевти, хірурги, реставратори, протезисти. У суспільстві зростає попит на діяльність, пов’язану із прибиранням сміття, дослідженням печер і підземель, із кладовищами та архівами. Стають популярними нотаріуси та адвокати, що працюють із заповітами та банкрутствами.

У 2007 році розпочався новий 12-річний цикл, пов’язаний з розвитком міжнародного тероризму через плутократичну та політичну владу. У 2007 році виникли нові тенденції розвитку владних структур. Вони досягли піку свого розвитку у 2013 – 2014 роках. До вересня 2017 року йшлося про дипломатичне вирішення питань захисту законів міжнародного права від тероризму. Із другої декади жовтня 2017, коли Юпітер перемістився у знак Скорпіона, розпочалася фаза падаючого секстилю цього циклу. У межах орбісу аспект залишається до середини жовтня 2018. Це період співробітництва і систематичних зусиль заради остаточного втілення ідей 2007 року щодо трансформації владних структур. Захист законів міжнародного права від тероризму в цей час відбувається через використання союзниками спільних ресурсів, через фінансову, матеріальну і психологічну допомогу, через об’єднання навколо пошуків виходу із кризи. Аспект активний до початку листопада 2018.

На міжнародному весь листопад сприятливий для діяльності, спрямованої на зміцнення кордонів держави, на підтримку порядку в державі, на розвиток та підвищення рівня обороноздатності держави (27 листопада точний зростаючий секстиль Марс/Сатурн). Із 8 листопада 2018 до 3 грудня 2019 Юпітер в Стрільці: в цей час люди пов’язують розширення можливостей для себе із виконанням законів міжнародного права, із освіченістю, з міжнародними стосунками. Ідеалізують справедливість, шляхетність, освіченість. У релігійно-філософських поглядах надихаються екуменізмом. Період 8 – 22 листопада 2018 – криза і конфлікти у законодавчій сфері, є тенденція до блокування законопроектів. Уряд стикається з труднощами, пов’язаними з активністю таємних ворогів, що підривають порядок у державі: підпільні організації та партії, “п’ята колона”, релігійні фанатики, введені в оману ворожою пропагандою громадяни країни (20 листопада 2018 точна зростаюча квадратура Марс/Юпітер). Наприкінці листопада 2018 виникають нові ідеї щодо найважливіших угод про мир. В цей же час виникають нові можливості для перемовин на міжнародному рівні стосовно законів міжнародного права, релігійних справ, національного добробуту. Будуть важливі новини і зустрічі (26 листопада 2018 точна кон’юнкція Сонце/Юпітер в Стрільці і 20 листопада 2018 точна кон’юнкція Меркурій/Юпітер у Стрільці).

У сфері спортивних занять, боротьби, спорту та професійної майстерності перша половина листопада 2018 сповнена гармонії та приємних переживань. До 16 листопада пристрасне прагнення добробуту та любові вдовольнити легко, особливо, якщо ви є майстром свого діла. Це дуже сприятливий час для того, щоб робити щось конкретне практичне, займатися професійними справами, спортом. Це може бути не лише приємно, а і прибутково. У стосунках – гармонія. У сексуальному житті легкість. (9 листопада 2018 точний падаючий трин Венера ретро/Марс). У боротьбі, професійній майстерності, спорті сприятливі умови для того, щоб здійснити прогресивні реформи, застосувати новітні технології, оновити інструменті ті механізми. Можна розраховувати на підтримку з боку друзів, однодумців, науковців, інженерів, винахідників, креативних персон (15 листопада 2018 точний падаючий секстиль Марс/Уран).

Із 16 листопада 2018 до 1 січня 2019 Марс у Рибах. В цей час агресивність низька – майже відсутня, доки немає дуже сильного нападу ззовні. Агресія виражається зазвичай непрямо – через створення контексту: демонстрація емоції, настрою. Наприклад, увімкнути відповідну музику, показати фільм із відповідним сюжетом, розповісти казку. Виставити себе в ролі жертви маніпуляції і обману, щоб змусити інших робити те, що потрібно. Хоча під впливом алкоголю та інших психотропних речовин агресія може випліскуватися у вигляді істерики і психологічного садизму. Як в такий час відбувається боротьба? Супротивники влаштовують хаос і загальну плутанину, можуть прикидатися безпорадними, щоб пробудити в інших докори сумління: “Як ти міг так вчинити зі мною?” Щоб перемагати у боротьбі в цей час, важливо розумітися на нюансах і тонкощах змістів, що стоять за явищами матеріального світу. Важливо вміти глибоко розуміти психологію людей, використовувати знання міфології, історії цивілізацій, культурології, мистецтва. Перевага у боротьбі на боці того, хто діє красиво, створюючи для супротивника ілюзію, в якій він «пливе», втрачає ґрунт під ногами. В цей час у боротьбі супротивники вдаються до обману, містифікацій, маніпуляцій і неймовірних фантазій. Не нехтують можливістю використовувати алкоголь і різні стимулятори фізичної активності. Найбільш привабливими в цей час є чоловіки, що мають образ казкового принца: загадковий, трохи таємничий і дуже м’який у проявах активності, що збуджує фантазію. Привабливий чоловік із тисячею облич, готовий прийняти будь-яку запропоновану йому роль. Може прикинутися ким завгодно. Сексуальність: чоловіки шукають любові неземної. Сексуальне збудження в стані трансу (сильні емоції, музика, картини природи, мистецтво, тантра, медитація, алкоголь), дуже чуттєві й охоче дозволяють зачарувати себе. Як скидати агресію в цей час: через плавання, особливо з аквалангом, танці, музику, взагалі через мистецтво.

16 – 22 листопада 2018 у професійній майстерності, боротьбі, спортивних заняттях буде період гострої кризи. У січні 2018 виникли нові ідеї щодо розширення власних можливостей через професійну майстерність, боротьбу та спортивні заняття. Наприкінці квітня 2018 ці ідеї вперше проявили себе у конкретних матеріальних формах. А зараз настав час напружити всі сили заради того, щоб утвердити ці ідеї, не перервати їх втілення через брак сили та віри. Якщо зараз мобілізуватися і добре попрацювати, долаючи перешкоди, то вже у січні 2019 проект набере сили і безперешкодно рухатиметься до повного розквіту, можна буде розслабитися і насолодитися процесом. А поки що варто працювати з усіх сил. В цей час можуть бути далекі подорожі, пов’язані з професійною активністю, навчання, вирішення юридичних питань, напружена взаємодія з іноземцями. До 30 листопада 2018 будуть перешкоди у всьому, що стосується інтелектуальної активності, рутинної роботи, тонкої точної праці, роботи за наймом, гігієни, підтримки здоров’я, поїздок на коротку відстань, інструментів, домашніх тварин, знайомств, посередництва і торгівлі (26 листопада 2018 точний падаючий квадрат Меркурій ретро/Марс). Доведеться напружуватися більше, ніж планувалося. Водночас будуть сприятливі можливості для того, щоб зміцнити своє становище у професійній майстерності, спорті, боротьбі. Нам допомагатимуть старші за віком персони, мудрі люди, ті, кого ми побоюємося та від кого залежимо; високопосадовці, політики. Допомагає виваженість, терпіння, стриманість, серйозність, дисциплінованість (27 листопада 2018 точний зростаючий секстиль Марс/Сатурн). Початок грудня для боротьби, спорту, професійної майстерності напружений період – імперативні обставини змушують нас бути дуже активними. Вірогідні конфлікти із керівниками будь-якого рангу від президента до адміністратора, конфлікти із яскравими творчими особистостями (3 грудня 2018 точний падаючий квадрат Сонце/Марс). В цей час варто брати на себе відповідальність за свою майстерність, боротися за досягнення у спорті. Якщо так станеться, що доведеться рекламувати себе, демонструвати власні професійні навички перед керівниками будь-якого рангу, не слід відмовлятися від цього, варто зробити зусилля над собою, щоб показати себе з найкращого боку.

Із 31 жовтня 2018 Венера у ретрофазі повернулася до Терезів, а з 2 грудня 2018 знову у директному русі перейде до Скорпіону. Цикл Сонце/Венера пов’язаний із розвитком принципу сприйняття на естетичному рівні і з принципом оцінки на етичному. Таким чином, під час Нижньої кон’юнкції 26 жовтня 2018 у 4 градусі Скорпіона починається новий етап еволюції особистої системи цінностей. Таким чином, у період 14 вересня 2018 – 8 грудня 2018 завершується попередній цикл Венера/Сонце, що розпочався у травні 2017 в Овні. У цей час ми маємо справу з результатами циклу, із вдалими та втраченими спробами втілити в життя свої цінності. Після періоду ретроградності Венери (проміжок між 5 жовтня і 16 листопада 2018) ми можемо відмітити, що в нашій системі цінностей відбулися суттєві зміни. Ці зміни мають досить широкий спектр: від зміни смаків у їжі та одязі до змін у етиці. Можуть з’явитися нові моделі поведінки, що відображують цінності та етику. При цьому ми можемо віддавати собі звіт про ці зміни чи не помічати їх. Але ретроспективно можна зрозуміти, що періоди ретроградності Венери дають новий напрямок нашому життю. Зверніть увагу, в якому домі вашого гороскопу сталася Нижня кон’юнкція Сонця з Венерою – 4 градус Скорпіона. Саме у сфері цього дому буде реалізовуватися ваша нова етична система в період до наступної Нижньої кон’юнкції у 14 градусі Близнят 3 червня 2020.

Доки Венера в Терезах (31 жовтня – 2 грудня 2018), у коханні, стосунках та фінансах таланить, якщо ви людина із вишуканим смаком: самовираження гармонійне, поведінка цивілізована, вбрання елегантне, поводження миле. В цей час ми вельми чутливі до зовнішності та до краси. Вимоги до партнера високі: “Партнером може бути тільки той, хто рівний мені у всьому”. Ми прагнемо в любові гармонії, краси, гарного смаку, витонченості. Любов у цей час розмірена, врівноважена, стосунки будуються на паритетній основі. Ми вельми чутливі до зовнішності та до краси об’єкта любові. Прагнемо виразити своє розуміння любові і краси в абстрактних символах: через твори мистецтва, через участь у громадському житті, через встановлення справедливості. Кохання, задоволення, мистецтво та фінансовий успіх – це зараз пріоритетна цінність. Гроші в цей час сприймаються як засіб, що дозволяє оточувати себе вишуканими витонченими речами, шляхетними людьми, перебувати в такому культурному середовищі, яке задовольняє естетичні потреби і відповідає етичним критеріям. Легко проявити здібності до живопису, музики, літератури та драматургії. Це щасливий час для шлюбу, у дітей проявляються таланти. Вдалий час, щоб підвищити особисті заробітки в сферах мистецтва, моди та всього, що стосується краси, гармонії, стосунків. В цей час легко втілювати розуміння краси та гармонії в інтелектуальні форми: література, дипломатія, миротворство, тонкі стратегії, мистецтво спілкування, риторика. В цей час легко розвивати свій смак, формувати імідж відповідно до правил культури поведінки, психології моди і стилю. Легко усвідомлювати і враховувати соціальні штампи і кліше в сфері іміджу. Найбільш привабливими будуть молоді жінки, що добре знаються на мистецтві, мають гарні манери, тонкий і вишуканий смак. Варто підкреслювати власну чарівність, доглянутість, вміння вибудовувати тонкі стратегії та знаходити красиві дипломатичні засоби для миротворства. Дуже приваблюють гармонія, витонченість, грація. Приваблює все цивілізоване, елегантне, миле. Манери поведінки мають бути прекрасні у своїй стратегічній адекватності. Високо цінується вміння природно поводитися в будь-якому соціальному середовищі, відчувати, де доречний один стиль поведінки і одягу, а де інший. В основі іміджу – класика, дендизм, британський стиль. В еротиці: вміла спокусниця, граціозний стратег. Соціальний образ: Художник, Дипломат, Елегантна Чарівна особа. Стиль в мистецтві – класицизм.

Коли Венера в Скорпіоні (2 грудня 2018 – 7 січня 2019), найбільш привабливими та симпатичними будуть люди, що справляють враження надзвичайних, магічних. Найбільш привабливі молоді жінки: Цирцея. Таємнича, незабутня, сексуально дуже приваблива, потужна, пристрасна і прониклива. Справжнісіньке «втілення гріха». Тінь: Медуза Горгона. У еротиці: глибоко пристрасна звабниця. Щоб виглядати привабливою і почуватися вдоволеною у коханні та соціальних ситуаціях, варто досліджувати питання моди і стилю як із теоретичного боку, так і з практичного. Виграшним буде власний стиль, що вирізняється елегантністю та несе відбиток наукового підходу до створення іміджу. Перевагу варто надати класичному стилю, буржуазному урбаністичному шику. Соціальний образ – Маг, Цілителька, Могутня Володарка. Стиль у мистецтві – сюрреалізм.

Весь листопад 2018 в цілому – дуже сприятливий період для того, щоб зробити щось конкретне практичне для підвищення своїх особистих статків та для гармонії в любові, коханні, партнерстві та у соціальному житті. Цей час дуже сприятливий для заробітків. У нас багато ентузіазму і сили, щоб створювати щось гарне на високому рівні майстерності та заробляти на цьому. У стосунках теж все чудово (9 литоспада у ретрофазі Венери точний падаючий трин Венера/Марс). Гармонійні стосунки з партнерами, фінансовий успіх. Вигідні придбання механізмів, інструментів, техніки. 26 жовтня 2018 під час точної нижньої кон’юнкції Сонце/Венера виникли нові ідеї щодо реалізації власних творчих проектів, пов’язаних із красою та гармонією, мистецтвом, модою, громадським життям, партнерством та особистими самостійними заробітками. Із 16 листопада 2018 вони починають стрімко розвиватися, у нас вивільняється дуже багато енергії для їх реалізації. На початку грудня 2018 будуть несподіванки у сфері фінансів та партнерства (1 грудня 2018 точна опозиція Венера/Уран). Протистояння із друзями та однодумцями у питаннях естетики та етики. Вірогідні витрати у зв’язку з електронним та електричним обладнанням.

Із 31 жовтня 2018 до 5 січня 2019 Меркурій у знаку Стрільця. У цей час наш розум експансивний – хочеться знати все більше і більше. Інтереси багатобічні. Масштабність розуму. Інтерес до всього, що не вкладається в голові і вимагає поглибленого довгострокового вивчення. Філософський склад розуму, цікавий по відношенню до таких явищ як чужа культура, релігія, світогляд, юриспруденція, знаменитості місцевого масштабу. В процесі мислення відчувається брак обізнаності, брак конкретних знань у ставленні до деталей. Тому інтуїтивно прагнемо дізнатися якомога більше подробиць і намагаємося перевірити їхню правдивість. Здогадуємося про те, що в процесі мислення схильні захоплюватися ментальними конструкціями, обожнювати їх і не бачити недоліків. Тому підсвідомо прагнемо мислити критично. Для цього беремо участь у різноманітних масштабних заходах, де люди діляться своїми ментальними уявленнями, де ми можемо показати свою концепцію і обговорити її з іншими освіченими людьми. Найважче мислити тверезо, стежити за тим, щоб міркування базувалися на правдивих, а не на помилкових ідеях або уявленнях, а також щоб із правильних ідей не виходити хибні висновки.

Із 4 листопада до 18 грудня 2018 період, коли подій в інтелектуальному житті буде мало. Із 4 листопада до 18 грудня 2018 фаза ретроградності Меркурія у 6 градусі Стрільця. Із 17 листопада до 6 грудня Меркурій рухається ретроградно відносно спостерігача з Землі. Нижня кон’юнкція Меркурія з Сонцем 27 листопада, вона збігається із кон’юнкцією з Юпітером. Таким чином, до 17 листопада інтелектуальна активність поступово знижується. Починають гальмувати справи, пов’язані із навчанням, спілкуванням, короткими подорожами. Період 17 листопада – 6 грудня – це час для роздумів та повернення до осмислення того, що вже відомо. Це досить важкий для інтелектуальної діяльності період, бо у професійній майстерності виникають ситуації, що вимагають критичного переосмислення пов’язаних із професією та спортивними заняттями знань. Щось, що було вивчене в минулому, тепер не працює. Доводиться повертатися до опанованого колись навчального курсу, до старих записів та роздумів, щоб знайти в них помилку і виправити її. Дуже напружений у цьому сенсі період 24-27 листопада. Ідеї, що виникли в цей час, впливатимуть на інтелектуальну зайнятість протягом року. Після 6 грудня інтелектуальна сфера пожвавлюється. Вивільняється для зовнішньої активності ментальна енергія – зовнішній світ із його новинами починає цікавити нас більше за власні роздуми. Ми стрімко рухаємося у своїх думках до розширення інтелектуальних можливостей. Чим ближче до 21 грудня, тим голосніше заявляють про себе нові ідеї щодо навчання, подорожей, зв’язків із людьми з великими можливостями.

Наприкінці листопада 2018 у професійній активності та у спортивних заняттях будуть дуже напружені ситуації: нервове збудження, небезпека травмуватися, суперечки (26 листопада 2018 точна падаюча квадратура Меркурій/Марс).

1-12 грудня 2018 Меркурій у ретро фазі повертається до Скопріона (6 грудня починає рухатися у директному напрямку). В цей час нас цікавить все таємне, окультне, кримінальне, сексуальне, таємниця життя й смерті, психоаналіз. Ми мислимо глибоко, занурюємося все глибше й глибше у своїх дослідженнях втаємниченого. Щоб інтелектуальна діяльність була ефективною, слід мислити, як детектив: дуже глибоко, проникливо. Долати всі заборони, всі табу. Проникати у суть всіх прихованих явищ. Намагатися дізнаватися метафізичний зміст явищ та подій, “йти по слідах”, розплутувати клубок таємниць. Щоб розум працював ефективно, потрібно вміти правильно переживати інтенсивні емоції. Якщо уникати кризових ситуацій, де потрібно шукати вихід для подолання кризи, мозок «вимикається» – здатність виконувати складні інтелектуальні задачі знижується.

В цілому листопад дуже сприятливий для особистої творчості місяць. Допомагають віддавати накази, керувати такі якості як вміння знатися на тонкощах, любов до музики та поезії, знання з філософії та мистецтва, а також філософи, митці, музиканти, живописці (6 листопада точний падаючий трин Сонце/Нептун). До 22 листопада 2018 імперативні обставини сприяють творчій активності: фатальні події, на які ми не маємо можливості впливати власною волею (природні катаклізми, події глобального масштабу у політиці та економіці) та стосунки зі знаменитостями світового масштабу, вченими-дослідниками, детективами, силовиками, хірургами сприяють проявам власної компетентності. Але ви можете не відчути на собі можливості цього періоду, якщо ваша особиста творчість не пов’язана з науковими дослідженнями та кримінальними розслідуваннями, знаменитостями світового масштабу, хірургією, протезуванням, питаннями смерті та відродження глибоких змін в житті (11 листопада 2018 точний падаючий секстиль Сонце/Плутон).

Із 22 листопада до 22 грудня 2018 Сонце у знаку Стрілець – третій місяць осені.

В останній тиждень листопада 2018 розпочинається новий річний цикл розширення особистих можливостей через опанування великого навчального курсу, через стосунки з іноземцями та далеку подорож, через вирішення юридичних питань. Ідеї, що виникають в цей час, впливатимуть на особисту творчість та на інтелектуальну зайнятість протягом року (26-28 листопада 2018 Сонце в кон’юнкції з Юпітером і в Нижній кон’юнкції з Меркурієм).

На початку грудня 2018 у напружених імперативних обставинах доведеться приймати рішення щодо професійної майстерності, спорту, боротьби. Тут можливі гострі конфлікти,травми, аварії. Під час спортивних занять, керування авто, роботи з інструментами слід бути обережними і уважними, щоб не травмуватися (3 грудня 2018 точна падаюча квадратура Сонце/Марс). Заважають віддавати накази, керувати самообман, нереалістичні плани, фантастичні мрії, стан зміненої свідомості під впливом алкоголю, сильних емоцій. Слід бути обережними з ліками та хімічними речовинами. Важливо зберігати тверезим розум та утримувати високий рівень внутрішньої чесності. Зосередитися на розгадуванні загадок. Слід бути уважними до тонкощів. (6 грудня 2018 точний падаючий квадрат Сонце/Нептун).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає