Гороскоп на місяць 28 березня – 26 квітня 2017

У квітні в центі уваги опиняються речі, які змушують нас конкретно практично діяти: захищати власні інтереси, відстоювати власні позиції, боротися за власні інтереси, підвищувати професійну майстерність, активно тренуватися у спорті, конкурувати. Це такі речі як бойові дії, захист кордонів держави, захист порядку в країні, захист цілісності держави. А також такі речі як починання ризикованих принципово нових проектів. Нас турбують питання особистих інтересів: власне тіло і зовнішній вигляд, стиль та імідж, погляди на життя. Питання власної сили, сміливості, рішучості, відваги. Питання професійної майстерності. Нас турбують такі речі як опанування чогось принципово нового дня нас: новий напрямок в професії, нові ризиковані проекти в бізнесі, новий цикл спортивних занять. В цей час вирішуються питання боротьби і перемоги. Ми можемо домогтися того, що дає силу жити й розвиватися, – підвищити власну боєздатність, конкретність, майстерність. Ми можемо наважитися розпочати щось ризиковане.

На світовому рівні відбуваються події, що символізують гостру кризу плутократичної та політичної влади, а також кризу, пов’язану з ростом міжнародного тероризму. У 2007 році виникли нові тенденції розвитку владних структур. Вони досягли піку свого розвитку у 2013 – 2014 роках. І зараз ми маємо справу з остаточним утвердженням цих тенденцій в житті. Протилежні політичні табори зіткнулися у запеклій боротьбі. Йдеться про дипломатичне вирішення питань захисту законів міжнародного права від тероризму. Плутократичні владні структури намагаються утримати політичну владу. Тема цієї боротьби залишається гостро актуальною до вересня 2017 року.

У першій декаді квітня події світового масштабу: сприятлива можливість вдалої військової операції з метою захисту поваги до особистості та особистої власності, пік аспекту 6 квітня 2017. Важливі дипломатичні рішення, що стосуються драматичних подій світового масштабу та законів міжнародного права, пік аспекту 9 квітня 2017.
У 1988 році розпочався новий 45-річний цикл розвитку політичних сил правого крила, імперіалістичними тенденціями та використанням наукових розробок з метою законсервувати авторитарні порядки. У 2010-2012 році спроба кристалізувати бачення майбутнього, що виникло у результаті світової економічної кризи 2008-2010 років. Але в період жовтня 2012 – серпня 2014 сталася криза, коли елементи, що входили до парадигми імперської ідеології та ідеалів консервативного жорсткого управління державою почали руйнуватися. В період приблизно з грудня 2016 до січня 2018 всі підпори, що тримають авторитарні порядки в державах, руйнуються, і події стрімко розвиваються у бік гострої кризи авторитаризму, коли підтримка порідку методами жорстокого утиску призводить до руйнації системи.

На світовому рівні – протистояння політичних таборів у ставленні до прогресивних реформ у сфері вільного підприємництва, ідея яких зародилася у 2010-2011. З одного боку, ми бачимо результати прогресивних змін, що відбулися за останні 6 -7 років у суспільстві. Ми можемо оцінити зроблене і почати використовувати досягнення. З іншого боку, сили, що не зацікавлені у прогресивних змінах, використовують напруження в суспільстві, щоб загальмувати реформи і повернути «статус-кво». Це дуже гострий період в житті суспільства, коли вирішується подальша доля прогресу та еволюції суспільства.
В середині квітня 2017 важливі події, що стосуються прогресивних реформ, передової науки і технологій, пік аспекту 14 квітня 2017. Наприкінці квітня новини, що мають відношення до тих речей в науці та прогресивних реформах, які обговорювалися наприкінці березня 2017, пік аспекту 28 квітня 2017.

У сфері державного керівництва, політики та великого бізнесу – події, що стосуються розвитку теми прибутків, майна, цінностей, яка виникла у якості нових ідей наприкінці- жовтня – на початку листопада 2016 року і стосується міжнародних відносин, законів міжнародного права, вищої та спеціальної освіти, філософії, ідеології. Квітень – період гострої кризи розвитку цієї ідеї. Піки аспекту: 8 квітня та 21 квітня 2017. У квітні сприятливі можливості для важливих рішень, що стосуються нових починань з метою розвитку структур державної влади, важкої промисловості, питань землі, великого бізнесу. Пік аспекту 17 квітня. Сприятливі умови для перемовин та розвитку нових ідей, повернення до теми, що була актуальною наприкінці березня 2017, пік аспекту 24 квітня 2017.
У сфері юриспруденції та законотворчості, освіти та ідеології – період, коли ідея щодо розширення можливостей у сфері дипломатії, співробітництва, відстоювання справедливості в суді, яка зародилася наприкінці вересня 2016, досягла піку свого розвитку. Ми бачимо досягнення і починаємо користуватися ними. Пік аспекту 8 квітня 2014.
У сфері особистої професійної майстерності сприятлива можливість стати знаменитим на весь світ або у колі посвячених у першій декаді квітня, пік аспекту 6 квітня 2017. Сприятливі можливості для заробітків та партнерства, якщо вмієш щось робити на високому професійному рівні, пік аспекту 17 квітня.

Щодо особистих статків та самостійних заробітків, то в квітні відчуватиметься фінансова скрута, навіть якщо у вас високі заробітки. Відбувається переоцінка в системі цінностей: якісь речі втрачають цінність, якісь, навпаки, набувають значної ваги. Виникає гостра необхідність подивитися на власні цінності, статки, майно, прибутки з більш зрілої позиції, з позиції важливих довгострокових програм, життєвої мети, честі, репутації. Фінансові потоки в цей час дещо гальмуються або навіть пересихають. Виникає потреба заощаджувати. Піки аспекту 8 та 21 квітня 2017. Проте всередині квітня є можливість заробити на тому, що ви добре і давно вмієте робити на високому професійному рівні. Сприятлива можливість плідної співпраці з партнерами, які у вас вже є. Прибутки від конкретної практичної діяльності. Задоволення від спорту, конкуренції, боротьби. Сексуальна привабливість та гармонія. Пік аспекту 17 квітня 2017.

З 3 до 28 квітня 2017 найбільш привабливими та симпатичними будуть люди, що виглядають такими, що знаються на розгадуванні загадок та на розуміння тонкощів. Дуже приваблює те, що важко збагнути. Якщо у вас є власне уявлення про красу, розуміння ідеалу краси та власний індивідуальний стиль, то в цей час ви у виграшному становищі, бо не втратите орієнтацію, а лише додаватимете до свого звичного стилю деякі елементи костюмів минулих епох або щось із гардеробу видатних актрис/акторів, людей мистецтва або когось, чий образ викликає у вас відчуття ейфорії. А тому, у кого немає власного стилю, слід бути обережним у виборі образу, бо в цей час ми легко заражуємося настроями та емоціями інших, прагнемо розділити з ними свої почуття. І людина, у якої немає власного стилю, не усвідомлює, що починає копіювати стиль того, хто її на даний момент чимсь емоційно вразив, навіть якщо цей стиль їй зовсім не личить і псує враження від неї. Оскільки в цей час Венера в квадратурі з Сатурном, є ризик витратити гроші ра речі, які потім виявляться непотрібними але поганої якості. Але якщо докласти зусиль до того, щоб вдосконалити свої розуміння краси та розвивати свій смак, то можна вийти на новий рівень і соціального життя, і прибутків. В цей час імідж легко пристосувати до своєї соціальної ролі, легко викликати захоплення зовнішнім виглядом. В цей час у фаворі стиль дифузний, аморфний, історичний романтизм. Речі комбінуються між собою красиво, зі смаком, порушуючи будь-яку логіку і раціональний смисл. Створений за допомогою одягу, аксесуарів, прикрас образ відображає фантастичні уявлення, високі мрії, ілюзії, витонченні сподівання, розуміння ідеалів цивілізацій минулого. Доречним є стиль ретро. Образи мають бути цілісні, гармонійні. Поєднуйте різні деталі гардеробу різних культур і часів в єдине гармонійне ціле, якщо вмієте це робити. Соціальний образ, що користується попитом, – Казкар. Стиль в мистецтві, який приваблює, – рання готика.
З 28 квітня до 6 червня 2017 найбільш привабливими та симпатичними будуть ті, хто справляє враження людини сильної, сміливої, енергійної, войовничої, відважної.

Щодо розумової активності у квітні 1 квітня 2017 у 1 градусі Тельця почався період ретроградності Меркурія. Нижня кон’юнкція Меркурія з Сонцем 20 квітня 2017. 16 травня 2017 Меркурій директний у 1 градусі Тельця – в цей день закінчується фаза ретроградності Меркурія. Якщо в вашій натальній карті Меркурій ретроградний, як, наприклад, в гороскопі України, то саме в період фази ретроградності Меркурія (1 квітня – 16 травня 2017) у вас відбуватимуться важливі події у вашому ментальному житті: важливі нові зв’язки, інтенсивний обмін думками, спілкування з братами та сестрами або найманими працівниками та помічниками, навчання, подорожі, вирішення питань транспорту та засобів комунікації, вирішення питань робочих інструментів та домашніх тварин, вирішення питань ЗМІ та свободи слова, державної мови та мови спілкування. Якщо у вас в натальній карті Меркурій директний, то у фазі ретроградності Меркурія більш за все користі ви отримаєте, якщо повернетеся до справ, які вже були колись розпочаті та потім були відкладені «до кращих часів». То «кращі часи» для них вже настали – займіться ними. Це добрий час для того, щоб усвідомити внутрішні процеси вашої особистості. Варто обмежити спілкування лише важливим для вашої розумової роботи. Слід зосередитися на навчанні, писанні, наведені ладу у справах, підтримці здоров’я, гігієні, чистоті. Доки Меркурій у ретро фазі, можна зробити масу корисних речей. Це час для того, щоб переглядати погляди, досліджувати, переповідати, переписувати, каятися, вибачатися, давати відповідь, винагороджувати, замінювати, відміняти, оновлювати, ремонтувати, зберігати, знову опановувати, удосконалювати, відтворювати, знову навчатися, міркувати, реформувати, наново пристосовувати(ся), відроджувати, знову переживати, відновлювати(ся), виправдовувати(ся), і т.і. Інакше кажучи, краще, що ми можемо робити в цей період, – імітуючи видимий зворотний рух Меркурія в небі, повертатися куди-небудь, вертатися до чогось. Період ретроградності Меркурія може бути чудовим часом, щоб підчистити деталі вже виконаної основної роботи, сплатити неоплачені рахунки, завершити незакінчені справи і прояснити заплутані концепції. Це прекрасний час для досліджень, письмовій діяльності і для всього, що вимагає концентрації уваги на інтелектуальній роботі. У тому числі і для астрологічних консультацій, які передбачають аналіз астрологічних феноменів минулого та вдосконалення планів на майбутнє.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає