Гороскоп на місяць 24 червня – 23 липня 2017

24_06_2017 Місячно-сонячний цикл у Ракові. У центрі уваги – внутрішні переживання, настрої, почуття та емоції, а також питання домашнього затишку та відчуття безпеки. У державі у фокусі уваги опиняються такі речі як фундамент або підвалини суспільства та його глибокі корінні традиції, населення – «прості люди», опозиція уряду, ідеології народних мас та опозиції.

В цей час в суспільстві більш вагомими стають питання націоналізму – ідеології любові до країни та соціалізму – поширеної ідеології опозиції в багатьох країнах. Також актуальнішими в цей час стають питання землі, сільського господарства, історичної пам’яті, національних традицій, національної культури. На персональному рівні ми зайняті родинними справами, стосунками з батьками та близькими, домівкою, питаннями нерухомості, історією родини, родинними реліквіями. Якщо у вас у помешканні є якісь речі, через які у вас хронічний стрес, то саме зараз час приділити їм увагу. Наприклад, ви давно запланували якісь ремонтні роботи – зараз саме час для них. У період місячно-сонячного циклу в Ракові зазвичай ми почуваємося більш вразливими, полохливими, чутливими, ніжними. І щоб попередити сімейні конфлікти й зміцнити родинні стосунки, змушені підвищити рівень комфорту в домівці і більше уваги приділяти рідним та близьким. Наприклад, усвідомлюємо, що варто пересунути меблі, оновити домашні речі, освіжити інтер’єр та більше часу проводити з родиною. В цей час для успіху у справах дуже важлива висока культура емоційної поведінки та відчуття захищеності та комфорту.

На світовому рівні відбуваються події, що символізують гостру кризу плутократичної та політичної влади, а також кризу, пов’язану з ростом міжнародного тероризму. У 2007 році виникли нові тенденції розвитку владних структур. Вони досягли піку свого розвитку у 2013 – 2014 роках. І зараз ми маємо справу з остаточним утвердженням цих тенденцій в житті. Протилежні політичні табори зіткнулися у запеклій боротьбі. Йдеться про дипломатичне вирішення питань захисту законів міжнародного права від тероризму. Плутократичні владні структури намагаються утримати політичну владу. Тема цієї боротьби залишається гостро актуальною до вересня 2017 року. В першій декаді липня побачимо результати конкретних практичних дій, спрямованих на глибокі трансформації структур влади (державної та всіх інших). Ці дії розпочалися у жовтні 2016, були дуже активними в лютому 2017. І тепер ми бачимо, до чого вони призвели. У владних структурах відбувається гостре протистояння: влада очищується від корупції та криміналу за допомогою захисників державних інтересів – майстрів свого діла. У другій декаді липня ідеї практичного запровадження прогресивних реформ, які виникли наприкінці лютого 2017, активно втілюються в життя у несприятливих умовах. Середовище, погано підготовлене до реформ, чинить спротив. І перша, і друга декади липня аварійно небезпечні. Слід остерігатися великого скупчення людей, аварій при роботі у шахтах, підземеллі, а також при роботі з еклектичними приладами, сучасними механізмами, електронікою. В цей період вірогідні загострення військових конфліктів і підвищення активності терористів.

У 1988 році розпочався новий 45-річний цикл розвитку політичних сил правого крила, з імперіалістичними тенденціями та використанням наукових розробок із метою законсервувати авторитарні порядки. У 2010-2012 році була спроба кристалізувати бачення майбутнього, що виникло у результаті світової економічної кризи 2008-2010 років. Але в період жовтня 2012 – серпня 2014 сталася криза, коли елементи, що входили до парадигми імперської ідеології та ідеалів консервативного жорсткого управління державою, почали руйнуватися. В період приблизно з грудня 2016 до січня 2018 всі підпори, що тримають авторитарні порядки в державах, руйнуються, і події стрімко розвиваються у бік гострої кризи авторитаризму, коли підтримка порядку методами жорстокого утиску призводить до руйнації системи. В першій декаді липня інформація завдає удару авторитарним порядкам. У другій декаді липня авторитарні порядки зазнають удару з боку силових структур-захисників справедливості, а також з боку компетентних керівників будь-якого рангу (від керівників держав до керівників маленьких колективів). У третій декаді липня важливі зустрічі на міжнародному рівні сприяють прогресивним реформам, спрямованим на зміцнення держави та підвищення добробуту громадян.

На світовому рівні – протистояння політичних таборів через ставлення до прогресивних реформ у сфері вільного підприємництва, ідея цих реформ зародилася у 2010-2011. З одного боку, ми бачимо результати прогресивних змін, що відбулися за останні 6 -7 років у суспільстві. Ми можемо оцінити зроблене і почати використовувати досягнення. З іншого боку, сили, що не зацікавлені у прогресивних змінах, використовують напруження в суспільстві, щоб загальмувати реформи і повернути «статус-кво». Це дуже гострий період у житті суспільства, коли вирішується подальша доля прогресу та еволюції суспільства.

У третій декаді липня на державному рівні відбувається оцінка фінансових операцій, спрямованих на зміцнення державної влади та створення гарного іміджу країни в світі. Ці операції були розпочаті в листопаді 2016 року. Зараз нічого не можна приховати – всі фінансові справи обговорюватимуться відкрито, інформація буде використана, щоб притягти до фінансової відповідальності за законами міжнародного права. Дуже скрутний час для крадіїв державного майна, пік аспекту 24 липня 2017. У сфері державного керівництва, політики та великого бізнесу – події, що стосуються розвитку теми культури, мистецтва, суспільного життя. Ця ідея виникла наприкінці жовтня 2016 року і стосується міжнародних відносин, законів міжнародного права, вищої та спеціальної освіти, філософії, ідеології. Третя декада липня 2017 – період, коли можна оцінити досягнення у розвитку цієї ідеї.

У сфері юриспруденції та законотворчості, освіти та ідеології перша перша декада липня дуже напружена. Приймаються важливі рішення щодо питань припинення війни. В середині липня дуже сприятливі умови для перемовин щодо припинення війни.

У сфері особистої професійної майстерності перша і друга декади липня будуть для вас напруженими в плані роботи лише у тому випадку, якщо ваша професія безпосередньо пов’язана з науковими дослідженнями та розробками, глибокими розслідуваннями прихованих речей та передовими технологіями, процесами трансформації (хірургія, реставрація, реанімація, протезування, утилізація сміття) та інженерними конструкціями. З 20 липня 2017 до 5 вересня 2017 стиль боротьби та конкретної практичної діяльності зміниться – буде більш яскравим, драматичним, демонстративним. 27 липня починається новий дворічний цикл творчої самореалізації у боротьбі та професійній майстерності. Два роки тому почався цикл особистої професійної майстерності, оснований на застосування інформації, знань, зв’язків. Нинішній цикл буде пов’язаний із застосуванням власних творчих здібностей, власної компетентності, відповідальності, якостей лідера, керівника. Тепер ваша особиста конкретна професійна діяльність потребує від вас вміння сяяти й шляхетно панувати. Наступні два роки в своїй боротьбі та професії ви можете показати свої творчі вміння в усьому блиску.

Щодо особистих статків та самостійних заробітків, то липень насичений як дуже сприятливими можливостями для заробітків та витрат, так і необхідністю долати викликані ілюзорними уявленнями про фінансові можливості труднощі та заощаджувати заради зміцнення фінансового становища та фінансових внесків у кар’єру, у бізнес. До 5 липня залишається можливість сильно покращати власні фінансове становище. Якщо ваші особисті прибутки пов’язані з тим, що ви маєте стосунки зі знаменитостями світового масштабу або самі є такою знаменитістю, то до 5 липня у вас буде дуже сприятливий збіг обставин, коли дружба із видатними людьми дасть можливість покращити власне фінансове становище. Якщо ваші прибутки пов’язані з тим, що ви є знаменитістю у якихось вузьких специфічних колах, то в третій декаді червня у вас будуть прибутки через участь у світських закладах, через події культурного життя, через партнерство. Наприклад, ви можете дуже багато заробити або отримати подарунки завдяки своїм глибоким знанням у галузі культури, моди, мистецтва, комунікатики. Заробітки супроводжуватимуться інтенсивними переживаннями, навіть якщо події легко прибиратимуть всі перешкоди на шляху до вашого добробуту й гармонійного партнерства. Пік аспекту 24 червня 2017. Наприкінці червня і до 5 липня будьте готові до того, що ваші етичні погляди та естетичні смаки конфліктуватимуть зі звичними в суспільстві поглядами на особисту творчість та роль особистості у колективі. Якщо ви вмієте балансувати на між межі новітніми тенденціями розвитку суспільства та традиційними нормами, ви зможете заробити на конфлікті новітніх тенденцій з застарілими настановами. Якщо не вмієте, то ризикуєте втратити прибутки й зіпсувати стосунки.

До 5 липня найбільш привабливими та симпатичними будуть люди, що виглядають певними у майбутньому, бо мають якісну життєву позицію, усвідомлюють власні цінності, володіють майном та мають повсякденні прибутки, а також вміють насолоджуватися радостями життя. Ви підвищите власну привабливість, якщо у соціальних ситуаціях демонструватимете власну красу та вміння розбиратися у питаннях етики та естетики. Навіть якщо у вас бездоганне тіло і дуже гарне матеріальне становище, але бракує художнього смаку та цивілізованих манер, ви не будете почуватися вдоволено в соціальних ситуаціях. Додайте до свого стилю речей, що демонструють ваш гарний смак: сучасна класика, що обіграє модні речі 1910-1930 років. Помірковані природні кольори (нейтральні та приглушені кольори дорогоцінного каміння), натуральні тканини (льон, батист, муслін, шовковий креп), вишивка, мереживо, волани й жабо. Вишукані аксесуари; черевики, капелюхи й прикраси, що виглядають, як витвори мистецтва. До свого індивідуального стилю додайте вінтажні речі. Створіть історичний романтичний образ у дусі “Абатство Даунтон”. Соціальний образ, що користується попитом: Землевласник, Селянин, Пастух, Хранитель, Сторож. Стиль у мистецтві – бароко.

Після 5 липня до 31 липня найбільш привабливими та симпатичними будуть люди, що виглядають розумними і легкими у спілкуванні, бо мають енциклопедичні знання, добре обізнані на останніх новинах, швидкі на інтелектуальні реакції та мають гарне почуття гумору. Ви підвищите власну привабливість, якщо у соціальних ситуаціях демонструватимете демократичність. Додайте до свого стилю речей, що демонструють вашу мобільність: зручне сучасне спортивне взуття, цікаві повсякденні речі, модні недорогі новинки. Динамічності образу додадуть свіжі кольори (блакитні, зелені, жовті з вашої палітри), легкі сучасні тканини (тонкий льон, поплін, змішані тканини), простий лаконічний крій – раціональний, розумний. Створіть молодіжний образ. Соціальний образ, що користується попитом: Мислитель, Вчений-універсал, Журналіст, Студент, Посередник, Інформатор. Стиль у мистецтві – модерн.

5-8 липня сприяє підвищенню статків та особистим прибуткам спілкування, обмін думками, навчання, читання художньої літератури, відвідини художніх виставок, невеликі подорожі. А також допомога з боку консультантів, радників, посередників. Нові знайомства можуть бути перспективними у плані заробітків.

В середині липня неймовірно сприятливий для прибутків та партнерства збіг обставин. Ми отримуємо подарунки, аванси, протекцію, фінансову винагороду. Водночас є величезна небезпека втратити гроші та особисте майно, а також зіпсувати стосунки через обман і самообман. Тому дуже важливо зберігати високий рівень внутрішньої чесності у питаннях любові та кохання, фінансів, особистої етики, джерела особистого прибутку. В цей час можна помилитися в естетичних та етичних оцінках через захоплення хибною доктриною або через нереалістичні мрії. Будьте пильними, коли йдеться про витрати на витвори мистецтва, а також про картини далекого майбутнього, які малює вам ваша уява у зв’язку з партнерством та прибутками. По всіх сумнівних питаннях партнерства й фінансів звертайтеся до юристів, учителів – до будь-якої персони, яка має більші за вас можливості та спеціальні знання. Піки аспектів 17 і 18 липня.

В третій декаді липня варто підходити до прибутків та витрат стримано. Не поспішайте витрачати. Налаштуйтеся скептично, пригальмуйте з фінансовими операціями, щоб ще раз оцінити всі “за” і “проти”. Заощаджувати на локальному рівні зараз – це зміцнювати власні фінансові можливості у не дуже далекому майбутньому. Спирайтеся на мудрість у питаннях фінансів та партнерства. В цей час фінансові потоки можуть дещо обміліти, а у стосунках може відчуватися необхідність віддалитися одне від одного. Можуть бути витрати, спрямовані на зміцнення статусу та кар’єри, довгострокові вкладення, що приноситимуть прибутки лише з часом. Пік аспекту 24 липня. наприкінці липня у питаннях фінансів та партнерства варто скористатися підтримкою друзів та однодумців, а також дивовижними ідеями креативних людей , науковців, реформаторів. В цей час досить легко заробити завдяки креативним ідеям і чомусь оригінальному, незвичайному. Вам легко буде заробити, якщо ваші особисті прибутки пов’язані з наукою, передовими технологіями, інженерією, астрологією та всім незвичайним.Суспільство радо підтримує ваші винаходи і легко платить за них.

Щодо розумової активності у липні, то всі розумові процеси йдуть дуже швидко. До 6 липня розум романтичний, нас цікавлять фантазії та аналіз з позиції історичних подій. Загалом до 29 липня 2017 розум буде зайнятий переважно питаннями матеріального світу: власні статки та майно, прибутки, витрати, джерело прибутків, здатність самостійно забезпечувати себе всім необхідним для життя. А також питаннями власної системи цінностей: життєва позиція, етика. В останні дні червня і до 6 липня дуже напружена інтелектуальна активність. Може бути нервовий зрив, якщо ви захоплені своїми науковими розробками та глибокими дослідженнями. Не дозволяйте собі сильно захопитися розумовою роботою або спілкуванням з видатними й надзвичайними людьми. Стримуйте свої пристрасні пориви щодо розумової роботи й спілкування. Більше рухайтеся, гуляйте на свіжому повітрі.

З 6 до 26 липня Меркурій в Левові: розум індивідуалістичний, нас цікавлять яскраві творчі процеси, театральні дійства, шоу, розваги, хобі, стосунки з дітьми. 7 липня вірогідні цікаві зустрічі з красивими людьми. Важливі знайомства, розмови про культуру, мистецтво, нові ідеї щодо прибутків. В середині липня і в третій декаді дуже сприятливі умови для розумової діяльності. Легко вирішуються питання навчання, подорожей, обміну думками з іноземцями, питання ЗМІ та видавничої справи. Допомагають знаменитості місцевого масштабу, юристи, учителі, капіталісти. Ми легко отримаєте підтримку своїх ідей (якщо вони дійсно цінні) з боку меценатів та спонсорів. Завдяки знанням та зв’язкам можна легко, без перешкод просунутися в кар’єрі, зміцнити репутацію та соціальне становище. Найсміливіші ідеї щодо реформ та винаходів знайдуть друзів та однодумців, будуть легко прийняті в колективі. Піки аспектів: 14 липня, 19 липня, 24 липня Меркурій.

З 29 липня 2017 розумова активність буде спрямована на питання роботи, служби, інтелектуальної тонкої точної праці, на підтримку здоров’я та на наведення ладу й чистоти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає