Гороскоп на місяць 2 серпня – 1 вересня 2016

Найяскравіший місяць цього року. Розпочинаються і здійснюються особисті творчі проекти. Час демонструвати себе у всій красі. Час показати всім свою компетентність та відповідальність. Варто віддатися хобі та захопленням. Розважатися та веселитися. Грати. Брати участь у справах дітей. Блищати та шляхетно панувати.

У першій декаді серпня проясняються заплутані ситуації та розв’язуються загадки. Факти легко підтверджують або спростовують інформацію про глибокі зміни у різноманітних структурах влади. Надходять новини про посилення демократії, про політичні зміни і реформи, пов’язані з кризою соціалістичних ідей. Відбуваються важливі зустрічі на міжнародному рівні. Це період осмислення того, що зроблене за останні півроку у тих, чий бізнес пов’язаний з живописом, сучасним мистецтвом, кіно, фото, літературою, музикою, високою модою, психологією. Відбуваються важливі ділові зустрічі, обмін думками. Нові ідеї цікавлять суспільство. Водночас суспільство зачароване давниною, казками, міфами, мистецтвом стародавнього світу. У давнині люди знаходять цікаві для себе речі та міркують над ними у світлі нових традицій, нових знань. Напружені часи у діячів культури та мистецтва. Доводиться багато працювати, щоб довести проект до кінця і заробити гроші. У цей час між партнерами виникають конфлікти. Забагато пристрасті. Вірогідні втрати прибутку через невміння домовитися про співробітництво. Варто докладати зусиль, щоб узгодити системи цінностей. Інакше партнерство може бути зруйноване, а прибутки втрачені.

У другій декаді сприятливі можливості для здійснення прогресивних реформ, розвитку науки, передових технологій. Перешкоди на цьому шляху зникли. Іде стрімкий розвиток. Легко з’являються нові друзі та однодумці. В цей час партнерство та важливі сосунки проходять випробування на міцність. Звичні джерела власного прибутку більше не задовольняють потреби у грошах. Може бути досить скрутно з грошима. Доводиться економити. Це стає стимулом для того, щоб змінити своє ставлення до власної кар’єри, бізнеса, до власного становища у суспільстві. Страх перед бідністю примушує завершити старі бізнесові проекти і шукати більш надійних джерел власного прибутку. Якщо ви наділені надзвичайними талантами та здібностями, то зараз саме час повідомити про них великій кількості людей. Це дасть щасливу можливість найти тих, хто дорого заплатить за ваші цінні якості. У цей час добре видно неправду, брехню. Неможливо приховати обман – легко відрізнити дійсно цінне від дешевого. Ви заробите саме стільки, на скільки заслуговуєте.

У третій декаді серпня виникають нові ідеї щодо можливостей застосувати свій розум і знання, а також свій смак і привабливість до розширення власних можливостей у роботі за наймом, у службі, у підтримці здоров’я та у побуті. Це час вдалих несподіванок і спонтанних проявів удачі та везіння. Але не дуже зрозуміло, що з ними робити, щоб пішли на користь. Не варто поспішати з висновками. Протягом наступних двох місяців новий напрямок для заробітків поступово почне проявлятися. А в цей період варто записувати нові ідеї і адаптувати їх до реального життя. Також в цей час виникають нові ідеї, що стосуються професійної майстерності та кар’єри, бізнеса. Водночас проясняються якісь заплутані питання у професійній діяльності. Відбувається розставання з ілюзіями щодо власних професійних якостей. Це досить болісно, бо пов’язане з розчаруванням та марними сподіваннями. В цей час потроху починає вщухати зовнішня інтелектуальна активність. З 30 серпня розум більше цікавиться внутрішнім світом, ніж зовнішніми подіями. Настає час повернутися до давніх роздумів, до відкладених інтелектуальних занять та згадати про когось, хто був забутий.

З 5 до 30 серпня слід більше уваги приділяти стилю в одязі, щоб зручність та невибагливість не стали причиною сірості та непривабливості. Підкресліть одягом свій розум та комбінаторні здібності: дотепно комбінуйте різноманітні кольори, узори, фактури та прикраси між собою. Слідкуйте за тим, щоб не було занадто багато деталей. Образ має залишатися цілісним. Не намагайтеся створити неперевершений образ, коли деталі аж занадто ретельно підібрані одна до одної, – це виглядає штучно і швидко набридає, викликає нудьгу. З 30 серпня буде вдалий час, щоб проявити в одязі весь свій художній смак і зміцнити своє становище у суспільстві. Тож зараз варто приділити увагу розвитку смаку: вчиться, читайте, давіться, вивчайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає