Гороскоп на грудень 2015

31_12_2015 В грудні 2015, як і в жовтні та листопаді 2015, всі ситуації відрізняє невизначеність. Люди реагують на життя достатньо унікальними способами – знаходять дуже специфічні рішення. Якщо система в цей час демонструє неготовність до прогресивних змін, люди йдуть проти системи, примушують її мінятися.

Люди активно й різноманітно діють в матеріальному світі, але відкриті й до ідей та законів, які стоять за явищами матеріального світу. Що нас надихає? Ідея здійснити реформи заради можливості діяти на свій розсуд, бути вільним підприємцем, захищати власні інтереси. Надихає наука й передові технології, дружба, принципово нові колективні проекти в галузі військової та будь-якої іншої професійної майстерності. Яка кінцева мета реформ, про які йдеться? Розширення можливостей для малого та середнього бізнесу, для державної та військової служби, для тонкої точної інтелектуальної праці, для охорони здоров’я та освіти через інтеграцію в більш розвинене  в еволюційному сенсі суспільство. Важливі події в сфері реформ, модернізації, наукових розробок, колективної діяльності, виконавчої влади в державі приводять суспільство до зрушень. Проблеми й конфлікти в цьому місяця, як і в жовтні та в листопаді, пов’язані з юриспруденцією, законотворчістю, питаннями міжнародного права, міжнародними відносинами, питаннями вищої освіти, ідеології, моралі, релігії та пропаганди.

В грудні 2015 народжуються люди специфічної долі, з дуже акцентованою індивідуальністю. Але така людина зможе діяти ефективно, якщо вестиме досить нормальний спосіб життя. В іншому випадку можлива занадто ексцентрична поведінка. Такі люди часто бувають одинаками, що чинять спротив системі.

В першій половині грудня 2015 події віддзеркалюють гостру фазу завершального для періоду листопада 2014 – жовтня 2016 етапу боротьби за владу в сфері державних структур, великого бізнесу, олігархії. Зараз питання перемоги та поразки виглядає як питання життя та смерті. Така ж ситуація з боротьбою за владу була наприкінці грудня 2013 – початку січня 2014 та в період квітня -червня 2014. Це один з гострих моментів очищення структур державної та будь-якої іншої влади від тих, хто не відповідає вимогам часу. Як і в указані вище періоди, зараз ми переживаємо пік революційного підйому й активної боротьби за модернізацію, за здійснення реформ. Як і тоді, люди поводяться збуджено, але вимушені діяти стримано та розумно: дипломатичними методами, дотримуючись тонкої стратегії. Характерні раптові, несподівані викиди агресії (“коні понесли”). Насторога, підозрілість до чужаків, не які не поділяють спільну ідею. Конфронтація на ґрунті розуміння справедливості, суспільних стосунків й партнерства. Це період підвищеної небезпеки через можливість травм, аварій, бійок, через необережне ставлення до механізмів, техніки, колючих та ріжучих предметів. Небезпека через вибухи. В цей час на міжнародному рівні відбуваються важливі зустрічі й перемовини, що сприяють миру.

В другій половині грудня – період інтенсивних мирних переговорів, договорів, перемир’я та мирних домовленостей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає