8 листопада – 12 листопада 2019

Із 15:29 8 листопада до 13:34 12 листопада 2019 фаза зростаючого трину в Овні місячно-сонячного циклу в Скорпіоні. Легко втілювати нові ідеї щодо таких тем: сексуальне життя та спільні з партнерами ресурси; пошуки виходу із кризи; вирішення питань накопичень, боргів, податків; питання хірургії, реанімації, протезування, реабілітації; питання реставрації, трансформації, переробки та утилізації відходів; окультизм, метафізика, наукові дослідження, детективні розслідування, криміналістика, корупція, тероризм. Втілення ідей відбувається через самореалізацію у такій сфері: захист власних інтересів, принципово нові самостійні проекти, боротьба, спорт, конкуренція, військова справа, професійна майстерність. Дуже сприятливі умови для того, щоб захищати власні інтереси, боротися проти агресора, відстоювати своє право чинити на власний розсуд, брати участь у змаганнях. Події тут розгортаються стрімко і без перешкод. Нам допомагають дружні стосунки з активними сміливими агресивними людьми, військовими, спортсменами, майстрами свого діла. В цей час варто рекламувати свою професійну майстерність.

В першій половині листопада на міжнародній арені відбуваються важливі зустрічі у сприятливих умовах. Це період, коли після гострих конфліктів керівники дещо втомлені і шукають способів примиритися із високопосадовцями, мудрецями, зрілими досвідченими політиками, аристократами, а також із знаменитостями світового масштабу та персонами, відомими у вузьких колах посвячених. Сильно пом’якшує ситуацію ірраціональна віра у милість богів і сліпі надії на чудове майбутнє. Це час, коли впливові персони підбивають підсумки, завершують деякі довгострокові проекти, розробляють плани і готуються до нових амбітних цілей.

Ситуація в бізнесі, в кар’єрі, в політиці сприятлива: імперативні обставини складаються таким чином, що маємо достатньо життєвих сил, щоб зберегти свої кордони і не втратити досягнутого. У будь-якому випадку ми отримуємо те, на що заслуговуємо завдяки власним рішенням і виборам, які зробили в період із січня 2019. Це час платити за високе становище, якого ми досягли: нас очікує або зміцнення позиції на верхівці – або залежність від того, кого ми боїмося, якщо на попередньому етапі розвитку подій ми прийняли немудрі рішення через власну незрілість, недорослість. Це може бути період, що дає можливість гідно завершити справи, що пов’язані зі знаменитостями світового масштабу, великими фінансовими операціями, боргами, кредитами, податками. У будь-якому разі ми отримуємо лише те, на що заслуговуємо.

Ситуація хоча і сприятлива для завершення важливих ділових проектів, але складна для прийняття правильних самостійних рішень та відповідального вибору «або – або». «Спалений» Меркурій вказує на те, що інтелект в ці дні повністю позбавлений ініціативи і є вірним слугою егоїчних намірів, він займається лише тим, що знаходить слова для виправдування власного рішення, ініціативи і реакції. Йдеться про брак об’єктивності мислення, бо розум, пригнічений особистою волею або волею іншої надважливої персони, не може поглянути на речі з боку, з іншої точки зору. Що тут можна порадити? Чиніть суто у межах власної компетентності. Ви не можете знати всього на світі, тому знаходьте людей, рівень компетентності вищий за ваш, і радьтеся з ними, намагайтеся аналізувати відсторонено, об’єктивно. Або, якщо є можливість, подумайте над важливим рішенням пізніше – після 16 листопада.

В першій половині листопада сфері боротьби, спорту та професійної майстерності ми маємо справу з наслідками вересневою кризи, що була обумовлена подіями в сфері законодавства, юридичними питаннями, питаннями вищої та спеціальної освіти, питаннями віри та філософії ( 12 листопада точний падаючий секстиль Марс/Юпітер). Зараз ми підбиваємо підсумки своєї конкретної практичної активності, яку ми здійснювали в якості вояків, борців, спортсменів, майстрів свого діла, починаючи з січня 2018. Йдеться про активність, в якій ми спиралися на вищу освіту, на стосунки з іноземцями, на закони і міжнародне право. Тепер ми завершуємо цю програму і готуємося розпочати нову. Новий майже дворічний цикл Марс/Юпітер розпочнеться наприкінці лютого 2020 року. Він буде пов’язаний зі створенням структур будь-якої влади, в тому числі державної.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає