9 квітня – 12 квітня 2019

Із 07:41 9 квітня до 22:05 12 квітня 2019 фаза зростаючого секстилю в Близнятах місячно сонячного циклу в Овні. Відверто заявляють про себе на рівні конкретних подій реального життя нові ідеї щодо самоідентифікації, самопрезентації, особистих інтересів і власних поглядів на життя, власного тіла і зовнішності, власних манер поведінки, особистого іміджу і стилю, здатності діяти на власний розсуд, здатності відстоювати власні інтереси, принципово нових ризикованих проектів. Сприятливі умови для спілкування, отримання та обробки інформації, навчання, знайомств. У фокусі уваги опиняються ЗМІ, консультанти, студенти.

Гостра криза розвитку структур державної влади та будь-яких структур. Гостро постає питання зміцнення позицій державної влади, порядку, стабільності (10 квітня точний зростаючий квадрат Сонце/Сатурн). Важливі міжнародні зустрічі (12 квітня точний зростаючий квадрат Меркурій/Юпітер). На особистому рівні – творча криза: доводиться брати на себе відповідальність , приймати важливі самостійні рішення щодо кар’єри, бізнесу, життєвих цілей.

Розпочинається новий річний цикл особистих заробітків у тих, хто заробляє на життя в галузі моди, мистецтва, літератури, культурології, живопису, фото, кіно. Зароджуються нові ідеї щодо партнерства у цих галузях (10 квітня точна кон’юнкція Венера/Нептун). Сприятливі умови для того, щоб зміцнити фінансове становище. Допомога з боку впливових персон, з боку, наприклад, батьків або з боку тих, від кого ви залежите і кого побоюєтеся. Прибуток приноситиме кар’єра, становище в суспільстві, репутація, визнання (12 квітня точний зростаючий секстиль Венера/Сатурн).

12 квітня завершується фаза ретроградності Меркурія. Це значить, що до 21 травня 2019 успіх інтелектуальної діяльності тим чи іншим чином буде визначатися наявністю таких якостей: мислення фантастичними образами надзвичайної краси. Коли думаємо (читаємо, розмірковуємо, слухаємо, намагаємося зрозуміти слова співрозмовника, передаємо чи збираємо інформацію), впадаємо у стан трансу, переживаємо відчуття возз’єднання з чимось величним, значно більшим за нас, відчуваємо ейфорію, неземне блаженство. Розчиняємося в потоці інформації. Зливаємося зі співрозмовником, заражаючись його думками. Важливо вміння зрозуміти іншого без слів, лише уловлюючи маркери з міміки, жестів, пози, інтонацій. Вміння навчатися методом занурення. Сприяє розумовій діяльності як ніколи філософія і мистецтво: музика, поезія, художня література, живопис, фото і кіно, сучасне мистецтво. Гра на музичних інструментах. Критерієм розумності служить відчуття «гріє – не гріє». У першій половині квітня буде дуже багато подій, пов’язаних з інтелектуальною активністю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає