8 – 13 жовтня 2015

Фаза Бальзамічного Місяця (Восьма), падаючий секстиль в Діві: тема цього місячного циклу -повсякденна праця, тонка точна інтелектуальна праця, робота за наймом, державна та військова служба, підтримка здоров’я, домашні тварини та інструменти. В цей час ми завершуємо справи, що стосуються цих тем. На цій фазі циклу ми активно співпрацюємо й докладаємо систематичних зусиль, щоб остаточно втілити ідеї циклу. Водночас ми плануємо майбутні зміни.

В ці дні можемо явити себе в ролі персонажу, що фокусує на собі драму суспільства, виступити в ролі найманого робітника, службовця, колеги по роботі. Або можемо мати справу з людиною, яка опинилася в цій ролі: її можуть призвати до відповідальності, гнобити тим чи іншим чином.

В центрі уваги опиняються люди, які втілюють потребу своїх колективів у змінах. Тому активісти цього часу можуть відрізнятися фанатизмом або ж величезним політичним баченням, яке надихає на подвиги.

Вдалий час, щоб завершити та почати планувати в сфері того, що є вашою повсякденною працею, рутиною, піклуванням про підтримку здоров’я. Колективний настрій – “За що купив, за те й продаю”, або “Довіряй, але перевіряй”. Кінцева мета прагнень — бути максимально точним. Задача – аналізувати все.

В цей час конструктивність дій залежить від нашої здібності бути розумними, уважними до деталей, точними, акуратними, гігієнічними, здоровими. Важливі аналітичні здібності: необхідно навести лад, розкласти все по полицях, систематизувати, структурувати і назвати речі своїми іменами.

Ми більш прискіпливі, критичні, ретельно все перевіряємо. Негативні прояви: буркотіння, прискіпливість, перфекціонізм, маніакально-депресивний педантизм. Сильна сторона – інтелектуальний підхід: обміркований, критичний, методичний; об’єктивність, прагматизм, реалізм, вміння вникнути в суть справи, находити сильне рішення. Обирайте найкращий варіант з усіх можливих, шукайте найкоротший шлях при мінімальних витратах. Робіть все сумлінно, будьте порядними, трудолюбивими й надійними. Але не забувайте, що зайва чесність і порядність у грі з шахраями призведе до програшу. Боріться проти хаосу, наводьте лад.

Хочете вірте, хочете ні, але сексуальна інтрига в цей час часто використовується як інструмент бартеру або маніпуляції. При тому посилюється здатність добре бачити дрібниці й деталі. Перебільшена увага до деталей може бути сприйнята партнером як занудство й прискіпливість.

В центрі уваги в в суспільстві такі професії, де важливе вміння відділяти корисне від шкідливого: критики, економісти, інтелектуали, науковці. Попитом користуються фахівці, які вміють бачити дрібні деталі і добре рахують: бухгалтерський облік, педагогіка, програмування, медицина, особливо стоматологія й протезування. Будь-яка справа, де важливі навички тонкої роботи: техніка, ремесло, механіка, масаж. Вихователі, експерти, фізіологи, дієтологи. В основному є попит на найманих працівників та службовців “на зарплатні”.

9 жовтня 2015 Меркурій переходить до директного напрямку руху відносно спостерігача з землі. 10 жовтня точна кон’юнкція Меркурія з Висхідним Вузлом в Терезах. З 24 лютого 2014 до 9 листопада 2015 люди мають активну позицію стосовно соціальних змін. Зміни, зі свого боку, впливають на людей. В цей час люди та суспільства еволюціонують через пошуки співробітництва, миру, справедливості в суді.

Наприкінці серпня 2015 ми вже мали справу з кон’юнкцією Меркурій/Висхідний Вузол. Тепер, в першій декаді жовтня, цей аспект знов повторюється через цикл ретроградності Меркурія. Ми знов переживаємо часи, коли нас більше приваблюють нові та перспективні суспільні рухи, ніж традиції. В демократичних суспільствах в цей час люди виходять на демонстрації, щоб відверто виразити сою позицію. В тоталітарних суспільствах люди теж зацікавлені у змінах, але не можуть виразити це відверто та дуже страждають.

Зараз нас цікавить мода, соціальні новини. Ми добре бачимо сьогодення, а також проникливо оцінюємо тенденції майбутнього. І зацікавлені в тому, щоб підтримати тенденції майбутнього, але і врахувати особливості традицій, що в нас є. Для нас важливо, щоб нові тенденції не суперечили реаліям минулого.

В цей час ми дуже зацікавлені у спілкуванні: слідкуємо за новинами в суспільному житті, в політиці, в мистецтві. В цей час висуваються інтелектуальні лідери, що несуть якусь нову ідею або доктрину. Суспільство розвивається через застосування логіки, раціонального мислення, через розум, знання, спілкування.

11 жовтня 2015 Точна падаюча квадратура Венери в Діві з Сатурном в Стрілці. Венера вже мала цей аспект в липні та в серпні 2015 через цикл ретроградності. Зараз знов постають ті самі питання, що й тоді. Це питання, які стосуються нашого життя в суспільстві, кохання й любові, фінансів. Тепер, коли у нас відбулася переоцінка цінностей, ми можемо остаточно позбавитися тих цінностей, які заважали нам мати добробут та гарні стосунки. Це напружений період, коли доводиться багато працювати, долати труднощі й перешкоди на шляху до зміцнення стосунків, відновлення справедливості в суді, укріплення власного матеріального становища, яке пов’язане з кар’єрою та статусом в суспільстві.

У другій декаді грудня 2014 з’явилися нові ідеї стосовно того, як подолати кризу, корупцію, пересування фінансів тіньовими схемами. Ідеї в сфері суспільних ресурсів та багатств, насильства, смерті, сексу. Вперше ідеї проявили себе в світі у січні 2015. Наприкінці січня-на початку лютого вони стверджувалися в запеклій боротьбі за ідеали свободи та реформи. А наприкінці лютого вже склалися сприятливі обставини для їх втілення, бо статус кво змінився через активну боротьбу за власні інтереси та проти агресора.

У другій декаді квітня 2015 все таємне в питаннях міжнародного права та відносин, а також в питаннях інформації стало очевидним й потребувало відповідального рішення.

В першій декаді червня 2015 почали приносити плоди ті важливі рішення, що були прийняті на міжнародному рівні

Тепер, так само, як в липні та серпні 2015, на міжнародному рівні відбуваються важливі дипломатичні зустрічі, які стосуються конкретної роботи, націленої на мирне врегулювання, створення союзів, відстоювання справедливості в суді, вирішення питань в фінансовій сфері. Це досить драматичний період, бо потребує напруженої праці, терпіння, наполегливості.

На особистому рівні це період напруження в суспільному житті, в сфері фінансів та в сфері стосунків. Тут відбуваються важливі події, які символізують останне перед завершенням проекту напружене зусилля – ми працюємо над остаточним втіленням того, що було розпочато в грудні 2014 як довгострокова програма заради зміценння стосунків та власних статків. Тож, напружуватися та важко працювати в цьому напрямку зараз варто. Розслабитися можна буде в середині листопада, коли проект буде на завершальному етапі.

12 жовтня 2015 точний падаючий трин Юпітера в Діві з Плутоном в Козерозі. Це фаза «урожаю», коли видимі плоди попередньої праці. Гармонія відновлюється, повертається рівновага, спостерігається більш інтимна сердечність в поведінці людей по відношенню до політичної та будь-якої влади. Виникає відчуття добробуту. Ця фаза надає можливості для політичної влади побудувати позитивне творче співробітництво.

12 жовтня 2015 точна опозиція Сонця в Терезах з Ураном в Овні. 6 квітня 2015 виникли нові ідеї стосовно особистої свободи й незалежності, самостійності, можливості діяти за власним розсудом і бути вільним підприємцем. В першій декаді червня 2015 вони вперше проявили себе в світі.

В середині липня 2015 були несприятливі обставини для особистої творчості через критичну ситуацію вдома, на батьківщині. Напруження в суспільстві через реформи і модернізацію.

В середині серпня 2015 обставини для особистої творчості були сприятливі.

Зараз, в середині жовтня 2015, в суспільстві кризова ситуація через питання реформ та модернізації. Суспільство розділилося на протилежні табори.

В цей час маємо зробити вибір, прийняти самостійне рішення відносно друзів та однодумців колективної діяльності, науки, реформ, виконавчої влади в державі. Для тих, чия творчість має відношення до наукових розробок, інженерії, реформаторству, передовим технологіям, оригінальним ідеям та прогресу, це період, коли треба трохи пригальмувати й оцінити те, що зроблено. Тут варто уточнити свої тактичні кроки в рамках обраної стратегії. З цього моменту ваша креативність та геніальність в сфері вашої особистої творчості почне приносити плоди.

13 жовтня 2015 точний падаючий секстиль Меркурія в Терезах з Сатурном в Стрільці. В цей час ми повертаємося до тем, які були актуальні в першій декаді серпня 2015. Це теми партнерства, відкритої ворожнечі, відновлення справедливості в суді. Зараз вони осмислюються на новому рівні, більш глибоко.

Аналітичне, логічне мислення, раціональний підхід, здоровий глузд дає можливість подолати перешкоди на шляху досягнення мети, в питаннях кар’єри.

На міжнародному рівні відбуваються важливі зустрічі й домовленості.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає